Για την ώρα καθόλου. Αλλά το όπλο είναι ουσιαστικα καινούριο και έχει ρίξει μόλις 200 φυσσιγκια
Και εμένα καμία 500αρα φυσιγγια έριξε αλλά δεν το είχα παρατηρήσει.Για την ώρα καθόλου. Αλλά το όπλο είναι ουσιαστικα καινούριο και έχει ρίξει μόλις 200 φυσσιγκια
Καλησπερα . υπαρχει αυτο απο πανωΔες εδώ
πας σε οπλουργο να κοιταξει την γλωσσα ,αυτο το μοντελο εβγαζε προβληματα .Καλησπέρα στην παρέα. Πρώτη επαφή με fabarm eurocaccia. Ένα πανέμορφο όπλο αν και παλιό με ωραίο φέρσιμο. ΑΛΛΑ!!! Κλωτσαει πολύ αν και έχει πορτινγκ και πολύ εμπλοκή με 32 γραμμάρια δεν σκέφτηκα καν να βάλω 24-28 σκοπευτικά. Να προσθέσω ότι το όπλο είναι πεντακάθαρο. Πάμε σε οπλουργο η μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου
Οπλουργο και ξέρει τι θα δει συνέβαινε σε φαμπαρμ αυτόΚαλησπέρα στην παρέα. Πρώτη επαφή με fabarm eurocaccia. Ένα πανέμορφο όπλο αν και παλιό με ωραίο φέρσιμο. ΑΛΛΑ!!! Κλωτσαει πολύ αν και έχει πορτινγκ και πολύ εμπλοκή με 32 γραμμάρια δεν σκέφτηκα καν να βάλω 24-28 σκοπευτικά. Να προσθέσω ότι το όπλο είναι πεντακάθαρο. Πάμε σε οπλουργο η μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου
Λιακο θα πας ασυζητητι...Καλημέρα και ευχαριστώ! Για fabarm Λιάκο ή κάπου αλλού τι προτείνετε?
Καλησπερα φιλε.Παιδιά καλησπέρα . Μια ερώτηση . Βρήκα ένα όπλο που λογικά είναι του παππού η του πατέρα μου . Έχουν πεθάνει και οι 2 . Μόλις φτιάξω τα χαρτιά της θέλω να την στείλω για μια ωραία αναπαλαίωση . Έχετε να μου προτείνεται έναν καλό και τίμιο μάστορα ? Πλαγιοκαννο Beretta Gardone VT 12gauge . Ευχαριστω
Καλησπερα , αυριο θα μιλησω και εγω με τον Κ Λιακο να στειλω το οπλο να το δει γιατι κατι δεν παει καλα . Για φαμπαρμ αυτον ακουσα Ισχύει?Καλησπερα φιλε.
Ρωτησε τον Λιακο στον Ασπροπυργο.
Εχω κανει και γω αναπαλαιωση εκει.
Πιστευω θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.
Τι έπαθε το εργαλείο φίλε?Καλησπερα , αυριο θα μιλησω και εγω με τον Κ Λιακο να στειλω το οπλο να το δει γιατι κατι δεν παει καλα . Για φαμπαρμ αυτον ακουσα Ισχύει?
Τι έπαθε το εργαλείο φίλε?
Εύχομαι να είναι κάτι απλό να ξεμπερδευειςΤο μονο που ξερω ειναι οτι εχει ενα τζογο η καννη και αμα ριξεισ φευγει ο αορτηρας , νιωθω την δυναμη οταν ριχνω στην παπια κατι που δεν γινοταν . Δεν ξερω τι μπορει να εχω κανει εγω λαθος ή αν ειναι κατι σε φθορα του οπλου . Αυριο θα μιλησω μαζι του και βλεπουμε . Θα ενημερωσω εδω για οταν μαθω .
855 gr με το τσοκ.Καλημέρα σας,μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς το βάρος μιας κάνης 66ποντων για l4s
Να το συγκρίνω με την δικιά μου που είναι 71 πόντους;
Μου πέφτει το όπλο λίγο ποιο βαρύ από ότι υπολόγιζα σύνολο 3,2.
Καλημέρα σας,μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς το βάρος μιας κάνης 66ποντων για l4s
Να το συγκρίνω με την δικιά μου που είναι 71 πόντους;
Μου πέφτει το όπλο λίγο ποιο βαρύ από ότι υπολόγιζα σύνολο 3,2.
Συμφωνω για το ζυγισμα.Καλησπέρα,
Έχω το ίδιο όπλο με 71cm κάνη και είναι 3050gr. Το αγόρασα λόγο καλού ζυγισματος. Παράξενο να είναι τόσο πιο βαρύ το δικό σου.
Ναι,προχωρα αφοβα.Καλησπερα , αυριο θα μιλησω και εγω με τον Κ Λιακο να στειλω το οπλο να το δει γιατι κατι δεν παει καλα . Για φαμπαρμ αυτον ακουσα Ισχύει?