Την είχες και εσύ?Συμφωνω για το ζυγισμα.
Την είχες και εσύ?Συμφωνω για το ζυγισμα.
Ναι. Το ζυγισμα μου ειχε κανει εντυπωση.Την είχες και εσύ?
Εμενα ειναι καννη 71 με τσοκ 885 γραμμαρια,αρα μαλλον ειναι το ξυλο ..την τυχη μου μεσα..855 gr με το τσοκ.
Είσαι ο πρώτος ιδιοκτήτης της l4s η την έχεις πάρει από άλλον συνάδελφο? Η διαφορά είναι 150 gr όσο δηλαδή το kinetic recoil reducer. Λύσε το πέλμα κ ρίξε μια ματιά μέσο στο κοντάκι σου...Εμενα ειναι καννη 71 με τσοκ 885 γραμμαρια,αρα μαλλον ειναι το ξυλο ..την τυχη μου μεσα..
εννοειται ζυγισμενο με 2 ζυγαριες..αρα δεν λεει αλλαγη καννης...ισως περιμενω να βγαλει πλαστικα οπως στην XLR..
Σας ευχαριστω πολυ!
Αν το όνομα σου είναι Κώστας, από εσένα την αγόρασα!Ναι. Το ζυγισμα μου ειχε κανει εντυπωση.
Ειχες ερθει στο σπιτι στο Περιστερι? Με θηκη dispan πορτοκαλι παραλλαγη?Αν το όνομα σου είναι Κώστας, από εσένα την αγόρασα!
Την αγορασα προσφατα καινουργια,εψαξα για αυτο αλλα δεν το ειχε στο κοντακι,Είσαι ο πρώτος ιδιοκτήτης της l4s η την έχεις πάρει από άλλον συνάδελφο? Η διαφορά είναι 150 gr όσο δηλαδή το kinetic recoil reducer. Λύσε το πέλμα κ ρίξε μια ματιά μέσο στο κοντάκι σου...
Ναι φίλε, εγώ την πήρα!Ειχες ερθει στο σπιτι στο Περιστερι? Με θηκη dispan πορτοκαλι παραλλαγη?
Ειναι οκ το τουφεκακι? Το φχαριστηθηκες?Ναι φίλε, εγώ την πήρα!
Ακριβώς ό,τι ήθελα από κάθε άποψη, δεν το αλλάζω με τπτ! Να σαι καλά!Ειναι οκ το τουφεκακι? Το φχαριστηθηκες?
Απαγορευτικό το κούνημα ψάξε τι είναι αν δε δώσεις λύση οπλουργος.Τιποτε δεν πρέπει να κουνιέται εκτός του κλείστρου κανονικά .Ομάδα καλησπερα, παρατήρησα στο όπλο μου fabarm xlr waterfowler western το εξής κούνημα...
Ενω το όπλο είναι κανονικά δεμένο, εάν το κρατήσω από την κάνη και τη βάση και στρίψω την κάνη δεξιά αριστερά, παρατηρω ένα ελάχιστο κούνημα το οποίο θεωρώ ότι προέρχεται από την ουρά της κάνης η οποία δεν εφαρμόζει τέλεια στη βάση.
Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο κούνημα στο όπλο του;
Το όπλο έχει συνθετικά μέρη.
Άμα έχουν περάσει Αμερικάνικα και Πορτογαλικά από τα χέρια σου, αυτά τα ψιλοκουνηματακια είναι πταίσματα.Απαγορευτικό το κούνημα ψάξε τι είναι αν δε δώσεις λύση οπλουργος.Τιποτε δεν πρέπει να κουνιέται εκτός του κλείστρου κανονικά .
Μονό ιταλικά πέρασαν χωρίς κουνηματα,fabarm δεν είχα ποτέ... το θέμα είναι ότι δεν μου κούνησαν τόσα χρόνια δικανα και τώρα με ελάχιστα φυσιγγια ξεκίνησε τσαχπινιές χαχαχαχαΆμα έχουν περάσει Αμερικάνικα και Πορτογαλικά από τα χέρια σου, αυτά τα ψιλοκουνηματακια είναι πταίσματα.
Η πάπια κούναγε αλλά η κάνη ήταν σταθερή σε μια 303 που είχα.Γιατί στις Ιταλίδες μπερετες δεν κουναγε η πάπια στις παλαιότερες είχα κάνει πατέντα στη 302 γιατί εκνευρίζομαι όταν κουνάει κάτι στα χέρια μου τα παιδιά μου μεγαλώσανε δε θέλω κουδούνι στρες πια.Οποια πάπια κουνούσε σε όπλο την φρόντιζα να ακινητοποιηθεί.
Κατάλαβα τι λες στο δάσκαλο έγραψα ότι κουνιούνται και οι ευρωπαϊκές.Παντως αν είσαι σίγουρος ότι κουνάει η κάνει έχει θέμα στη πάπια η στην βίδα από εκεί σταθεροποιείται η κανη με τη βάση.Εκτος και εάν έχει πιο σοβαρή ζημιά που δε νομίζω .Η πάπια κούναγε αλλά η κάνη ήταν σταθερή σε μια 303 που είχα.
Εδώ κουνάει η κάνη και όχι η πάπια.
Σε μία SX2 που είχα, ευθυγραμμιζα με το μάτι τη ριγα με τη βάση πριν σφίξω την πάπια. Είχε ρίξει ότι φουρνελο εκβραχισμου κυκλοφορούσε και δεν έπαθε τίποτα.Ε
Κατάλαβα τι λες στο δάσκαλο έγραψα ότι κουνιούνται και οι ευρωπαϊκές.Παντως αν είσαι σίγουρος ότι κουνάει η κάνει έχει θέμα στη πάπια η στην βίδα από εκεί σταθεροποιείται η κανη με τη βάση.Εκτος και εάν έχει πιο σοβαρή ζημιά που δε νομίζω .
Ακριβώς. Κάννη, πάπια, κλείστρο...Στη 1100 που είχα κουνιόταν η κάννη όταν την εστριβες δεξιά αριστερά.