Από remington?Όπλο για να βαράς φάλτσα ...
Ούτε με βίδες ούτε με ηλεκτροκόλληση έρχονταν στα ίσια του.
View attachment 60712 View attachment 60713
Ναι, μόλις βγήκε από το κουτί της.Από remington?
Και είχες επιτυχία με αυτό το όπλο?Ναι, μόλις βγήκε από το κουτί της.
Αν έπιανες την κάνη και την έστριβες μπορεί να κουνιόνταν και 1,5mm δεξιά αριστερά.
23 χρόνια έτσι έριχνα (στο περίπου)
Εγώ την έχω 13 χρόνια και είναι μπετόν η παπια πως σας κουναει εσάς δεν ξέρωΚαι στην maxus κουνάει η πάπια αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα
Εσύ ήσουνα στο matrix ατιμε η στην άλλη ταινία τη ξεχνάω που ρίχνανε με φάλτσα .Ναι, μόλις βγήκε από το κουτί της.
Αν έπιανες την κάνη και την έστριβες μπορεί να κουνιόνταν και 1,5mm δεξιά αριστερά.
23 χρόνια έτσι έριχνα (στο περίπου)
Ναι, περίεργο εεε ?Και είχες επιτυχία με αυτό το όπλο?
η στην άλλη ταινία τη ξεχνάω που ρίχνανε με φάλτσα .
Για αυτό μάλλον δεν θες να ακούς για remingtonΝαι, περίεργο εεε ?
Την ίδια απορία είχα και εγώ.
Νομίζω ότι έστριβα περισσότερο την λαβή ώστε να βλέπω επίπεδη την ρίγα και αυτό το έκανα αυτόματα.
Ίσως όμως να είναι και ιδέα μου.
Δεν έριχνε στραβά πάντως.
Και η δικιά μου έτσι ήταν. Το καστ η ρεμ το ενσωμάτωσε στην κάννη. Κι εκεί μπροστά.Όπλο για να βαράς φάλτσα ...
Κουνάει δεξιά αριστερά από καινούργιο και δεν είναι μόνο το δικο μου και άλλες το κάνουνΕγώ την έχω 13 χρόνια και είναι μπετόν η παπια πως σας κουναει εσάς δεν ξέρω
αυτην που ειχες παρει απο την καλκο λεωνιδα?Σε μία SX2 που είχα, ευθυγραμμιζα με το μάτι τη ριγα με τη βάση πριν σφίξω την πάπια. Είχε ρίξει ότι φουρνελο εκβραχισμου κυκλοφορούσε και δεν έπαθε τίποτα.
Από τον Καλαντζάκο της Αθηνάς αγορασμενη. SX2 Sporting.αυτην που ειχες παρει απο την καλκο λεωνιδα?
Ναι αλλά απ' τη δεξιά ...αλφάδιΌπλο για να βαράς φάλτσα ...
Για αυτό το έριξε στα διαγράμματαΚαι είχες επιτυχία με αυτό το όπλο?
Ειναιστη μοιρα σου να παρεις δικανο παλι!Έχει καει η γούνα σου με δίκανο; Εμένα ναι. Τώρα έχω ψυχαναγκασμο με τα δίκανα.
Πουστικες κανεςΕγώ την έχω 13 χρόνια και είναι μπετόν η παπια πως σας κουναει εσάς δεν ξέρω
Για αυτό το έριξε στα διαγράμματα
Το αυτακι που εχει η ουρα της καννης και μπαινει σε αντιστοιχη εσοχη στη βαση, εχει τζογο.Εμένα πάντως δεν παίρνει πολύ... Εκεί τερματιζει και άλλο τόσο από τη δεξιά περιμένω αύριο απάντηση από την αντιπροσωπεία.