Δεν εννοείς κάτι τέτοιο... Μιλάς για λιγότερο, σωστά;Ναι παρα πολυ ελαχιστα , ισα που φαίνεται να στο πω ετσι
Δεν εννοείς κάτι τέτοιο... Μιλάς για λιγότερο, σωστά;Ναι παρα πολυ ελαχιστα , ισα που φαίνεται να στο πω ετσι
Το μισο απο αυτο περιπου . Παντως δεν νομιζω να ειναι κατι αλλα γιατι να κουνιεται δεν ξερω . Οταν εχεις ενημερωση πες μαςΔεν εννοείς κάτι τέτοιο... Μιλάς για λιγότερο, σωστά;
την καλυτερη δουλεια εκανες.Καλημέρα ομάδα, η fabarm xlr western πουλήθηκε γιατί δεν άντεχα τα 'κουνηματα' ούτε είχα την υπομονή πήγαινε - έλα στην Ιταλία.
Έμεινε η προίκα της όμως, οποίος ενδιαφέρετε να μου στείλει pm.
1.kicks smoke lf
2.kicks smoke im
Έτσι αγανάκτησα εγώ και την έδωσα από Τουφεκιά έσκιζε αλλα από όλα τα αλλά αστα και μετά από πολλά και διαφορά όπλα που πήρα,θέλω το όπλο να έχει αξιόπιστη λειτουργία γιατί συνήθως σε αφήνει την χειρότερη στιγμή!Καλημέρα ομάδα, η fabarm xlr western πουλήθηκε γιατί δεν άντεχα τα 'κουνηματα' ούτε είχα την υπομονή πήγαινε - έλα στην Ιταλία.
1.kicks smoke lf
2.kicks smoke im
Αυτό ακριβώς θέλω και εγω από ένα όπλο. Τουφεκια είχε πολύ καλή, πολύ ωραία σκοπευτικη γραμμή αλλά....Έτσι αγανάκτησα εγώ και την έδωσα από Τουφεκιά έσκιζε αλλα από όλα τα αλλά αστα και μετά από πολλά και διαφορά όπλα που πήρα,θέλω το όπλο να έχει αξιόπιστη λειτουργία γιατί συνήθως σε αφήνει την χειρότερη στιγμή!
Τότε μπενελι. Η μεταχ. vitoria, δηλαδή μπενελιΑυτό ακριβώς θέλω και εγω από ένα όπλο. Τουφεκια είχε πολύ καλή, πολύ ωραία σκοπευτικη γραμμή αλλά....
Τι όπλο έχεις τώρα Κώστα?Καλημέρα ομάδα, η fabarm xlr western πουλήθηκε γιατί δεν άντεχα τα 'κουνηματα' ούτε είχα την υπομονή πήγαινε - έλα στην Ιταλία.
1.kicks smoke lf
2.kicks smoke im
Εχεις σουπερποζέ browning και προτείνεις benelli? Δεν το περίμενα από σένα Κωστή!Τότε μπενελι. Η μεταχ. vitoria, δηλαδή μπενελι
Beretta 303,beretta 391,browning 525.Τι όπλο έχεις τώρα Κώστα?
Και τα 3 είναι υπέροχα!Beretta 303,beretta 391,browning 525.
Έχω καραμπίνα μπενελι. Αν βάζεις αξιοπιστία πάνω απ' όλα η μπενελι είναι μονόδρομος. Βέβαια μην ξεχνάμε αγαπάω ρεμι και μου αρέσει η win.Εχεις σουπερποζέ browning και προτείνεις benelli? Δεν το περίμενα από σένα Κωστή!
Για αυτό πήγα κι εγώ σε benelli και ξεμπέρδεψα βέβαια δεν είχα πρόβλημα ποτέ και με τα beretta απλά μου άρεσε πολύ το πως ερχόταν στο μάτι η black eagle και το ποσό ζυγισμένη είναι με 66εκ κάνη. Βέβαια μου άρεσε και η Α5 και αυτήν θα έπαιρνα αν δεν υπήρχαν τεχνικές δυσκολίες.Αυτό ακριβώς θέλω και εγω από ένα όπλο. Τουφεκια είχε πολύ καλή, πολύ ωραία σκοπευτικη γραμμή αλλά....
Μακριά από ανώμαλουςΈχω καραμπίνα μπενελι. Αν βάζεις αξιοπιστία πάνω απ' όλα η μπενελι είναι μονόδρομος. Βέβαια μην ξεχνάμε αγαπάω ρεμι και μου αρέσει η win.
Είμαι όπεν μαιντΜακριά από ανώμαλους
Έχω καραμπίνα μπενελι. Αν βάζεις αξιοπιστία πάνω απ' όλα η μπενελι είναι μονόδρομος. Βέβαια μην ξεχνάμε αγαπάω ρεμι και μου αρέσει η win.
Στις καραμπίνες benelli ,στα σούπερ ποζε browning και ο Λουμίδης στους καφέδες.Εχεις σουπερποζέ browning και προτείνεις benelli? Δεν το περίμενα από σένα Κωστή!
Οποίο μου έκανε νερά το εδιωχνα, όπως έγινε και με τη fabarm, 2χρονων όπλο...Και τα 3 είναι υπέροχα!
Τσ, τσ,τσ και δεν σου φαινότανε βρε παιδάκι μου .Είμαι όπεν μαιντ