Εισαι πιο παλιός από μένα Παναγιώτη? Ημουν 172 σειράΤόμσον ,Μ1,Μ1Α1
Εισαι πιο παλιός από μένα Παναγιώτη? Ημουν 172 σειράΤόμσον ,Μ1,Μ1Α1
Ρε φίλε θα τα είχα πάρει και τα δύο. Για το ατα τότε που το είχες βγάλει δεν είχα μετρητό και το φαμπάρμ το έβγαλες αφού είχα πάρει το μπραου. Όλα είναι θέμα ταιμιγκ. Θα πουληθούν και τα δύο όπλα σου.Δε ζαχαρωνεις και κανένα φαμπαρμ ή κανένα ατα να κάνω κι εγώ τη δουλειά μου;
Είναι στα μελλοντικά σχέδια και αυτό.Θα πάρω ένα και θα κάνω στο κορμάκι του ότι μαλακία κατεβάσει η κούτρα μου.
Σωστά τα λεςΡε φίλε θα τα είχα πάρει και τα δύο. Για το ατα τότε που το είχες βγάλει δεν είχα μετρητό και το φαμπάρμ το έβγαλες αφού είχα πάρει το μπραου. Όλα είναι θέμα ταιμιγκ. Θα πουληθούν και τα δύο όπλα σου.
Είσαι ανυπόμονος σαν κι εμένα. Καλά άμα μέναμε κοντά εμείς θα είχαμε κάνει ΤΙΣ μαλακίες μιλάμε. Θα ήμασταν φυλακή για χρέη. Θα παρέσερνε ο ένας τον άλλο
Και οχι μονο το σιγουρο ειναι οτι φτιαχνονται ευρωπη και σε σοβαρες εταιριες πχ η παλαια 368Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι κατασκευαζοταν στο εργοστάσιο της Fabarm. Το είχα δει με τα μάτια μου όταν το είχα επισκεφτεί.
Για μπαικαλα ή κάτι άλλο?Είναι στα μελλοντικά σχέδια και αυτό.
Όχι απαραίτητα βασανιστήρια αλλά όσο γίνεται πειραματισμοί.
Ίσως και σε μικρότερο διαμέτρημα όπως 20άρι.
Baikal και ξερό ψωμί !Για μπαικαλα ή κάτι άλλο?
Εδώ είσαι. Μπραντ νιου γουιθ ταγκς, ιν δε οριτζιναλ μποξ.Baikal και ξερό ψωμί !
Καλό ! Ντάς ίστ γκουούντ ! Γιιιιααά !!!Εδώ είσαι. Μπραντ νιου γουιθ ταγκς, ιν δε οριτζιναλ μποξ.
https://www.car.gr/xyma/view/330432964-baikal-izh-18-410
ρε φιλε πολλα πατατακια τρωει ο τυποςΕδώ είσαι. Μπραντ νιου γουιθ ταγκς, ιν δε οριτζιναλ μποξ.
https://www.car.gr/xyma/view/330432964-baikal-izh-18-410
Μην ξεχάσεις να κάνεις κώνο με 100€ για να σκοτώνει ακόμα πιο μακρυά ...Βρήκα μεταχειρισμένο με 70 ευρώ. Μπαικαλ.
Βρήκα μεταχειρισμένο με 70 ευρώ. Μπαικαλ.
H Δεξια μεγγενη ειναι για παρτη σουΘα πάρω ένα και θα κάνω στο κορμάκι του ότι μαλακία κατεβάσει η κούτρα μου.
6η '83 αεροπορία.Εισαι πιο παλιός από μένα Παναγιώτη? Ημουν 172 σειρά
Δώσε info να ξέρουμε ρε παιδί.Κωστα εχω εγω 36αρι μπαικαλ αν θες...
Δεν ειμαι Ελλαδα τωρα.Δώσε info να ξέρουμε ρε παιδί.
ΡοτζερΔεν ειμαι Ελλαδα τωρα.
Θα σου στειλω οταν μιλησω με τον αντιπροσωπο μου...
ρε συ μαριο τον λενεΡοτζερ
Κάποιος στον Ελληνικό Στρατό σε πραγματική άσκηση είχε πει... όβερ!Ροτζερ