Το δωσες το τουφέκι Στέλιο; Είδα κλειδωσε η αγγελία.Η φωτο δεν είναι δική μου.
View attachment 66232
Το δωσες το τουφέκι Στέλιο; Είδα κλειδωσε η αγγελία.Η φωτο δεν είναι δική μου.
View attachment 66232
Όχι απλώς αλλάξα γνώμη.Το δωσες το τουφέκι Στέλιο; Είδα κλειδωσε η αγγελία.
Κρατησετο το οπλακι, αφου το γουσταρεις, μη το''σκοτωνεις'' αν δεν εχεις αναγκη τα χρηματα.Όχι απλώς αλλάξα γνώμη.
Το έβγαλα για να δω μην έχουν πάει λαδια στα ξύλα το κοίταξα το επωμισα και άλλαξα γνώμη.
Τα είχα ανάγκη.Κρατησετο το οπλακι, αφου το γουσταρεις, μη το''σκοτωνεις'' αν δεν εχεις αναγκη τα χρηματα.
Αυτό που βλέπεις στα σκοτωματα δείχνει ακριβώς και κάνει τη διαφορά ώστε να πούμε ότι ένα όπλο έχει καλύτερη κάνη ,κάτι που έχω γράψει επανειλημμένως ,έτσι πρέπει να παρατηρείς για να έχεις εικόνα του κάθε όπλου.Λοιπόν....πλέον μπορώ να έχω άποψη για το αν το elos έχει καλή τουφεκιά.
Ναι έχει πολύ καλές τουφεκιες.
Και τι εννοώ με αυτό
Πρώτον δεν εχω τραυματισμένα.
Δεύτερον αρκετές φορές η τουφεκιά σταματάει το θήραμα με αποτέλεσμα να πέφτει κατακόρυφα.
Δηλαδή σαν η δύναμη τις τουφεκιας να ανακοπτει την πορεία του.
Δεν είχα τόσα συννεφάκια με πούπουλα στον αέρα(Με τα άλλα οπλα)
Και δείχνει θεαματικό αυτό το πράγμα.
πολύ καλή τουφεκιά σε όλες τις αποστάσεις.
Αυτό για την κανη.
Γενικά τώρα είναι πιο ελαφρύ και πιο ζυγισμενο από ότι έχω συνηθίσει.
Εύχρηστο και ευχάριστο.
Το μόνο που καμία φορά προβληματίζει είναι που όταν θέλω να γεμίσω γρήγορα θέλει λίγο ακόμη άνοιγμα για να μπει το κάτω φυσίγγι κι ετσι με καθυστερεί λίγο.
Παρατηρώ τα πάντα ως αναφορά το κυνήγι.Αυτό που βλέπεις στα σκοτωματα δείχνει ακριβώς και κάνει τη διαφορά ώστε να πούμε ότι ένα όπλο έχει καλύτερη κάνη ,κάτι που έχω γράψει επανειλημμένως ,έτσι πρέπει να παρατηρείς για να έχεις εικόνα του κάθε όπλου.
Επίσης Γιάννη κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι με τα υπόλοιπα όπλα που είχα έκανα πάρα πολύ καλές τουφεκιές αλλά όχι αμέσως.Αυτό που βλέπεις στα σκοτωματα δείχνει ακριβώς και κάνει τη διαφορά ώστε να πούμε ότι ένα όπλο έχει καλύτερη κάνη ,κάτι που έχω γράψει επανειλημμένως ,έτσι πρέπει να παρατηρείς για να έχεις εικόνα του κάθε όπλου.
Ναι είχες πέσει μέσα.Το πεδίο δείχνει τα πάντα , πάντα και γιατί να πεις κάτι που δεν ισχύει γράφεις ότι βλέπεις συγκριτικά με ότι έχεις ,αυτό είναι η μόνη αλήθεια.Εκτος και αν έχεις μετοχές στη fabarm και δε το ξέρουμε.Αν θυμάμαι είχα προβλέψει αυτή την αγορά σού.
Πόσο πέρα? Πολύ πέρα?αλλά ότι πετυχαίνα το πετούσε πέρα.
Σαν τα έργα που βαράει ο άλλος με την καραμπινα και πετιέται ο κακός ειδικά στ ανάθεμαΠόσο πέρα? Πολύ πέρα?
Με τόσα που έχω γράψει για τη fabarm εδώ μέσα, δικαιωματικά μου ανήκουν οι μετοχές . Πιάνεις οτι φυσίγγι έχεις στην τσέπη και το ρίχνεις δεν το ψάχνεις το θέμα πολύ.Το πεδίο δείχνει τα πάντα , πάντα και γιατί να πεις κάτι που δεν ισχύει γράφεις ότι βλέπεις συγκριτικά με ότι έχεις ,αυτό είναι η μόνη αλήθεια.Εκτος και αν έχεις μετοχές στη fabarm και δε το ξέρουμε.Αν θυμάμαι είχα προβλέψει αυτή την αγορά σού.
Για πες ρε φίλε γιατί δεν έχω παρατηρήσει ότι είσαι φαμπαρακιας!Με τόσα που έχω γράψει για τη fabarm εδώ μέσα, δικαιωματικά μου ανήκουν οι μετοχές
Xlr5 απο το 2009. Βλέπω οτι πηγαίνει καλά τα περισσότερα φυσίγγια, άρα μειώνονται και τα τραυματισμένα. Πουλησα αρκετά όπλα ωστόσο, παρότι έχω αγοράσει 2 νεότερα το οπλο αυτό δεν πωλείται...Για πες ρε φίλε γιατί δεν έχω παρατηρήσει ότι είσαι φαμπαρακιας!
Πώς βλέπεις τις κάνες;
Βασικά πιο φαμπαρμ εχεις;
Μάλιστα κατάλαβα!Xlr5 απο το 2009. Βλέπω οτι πηγαίνει καλά τα περισσότερα φυσίγγια, άρα μειώνονται και τα τραυματισμένα. Πουλησα αρκετά όπλα ωστόσο, παρότι έχω αγοράσει 2 νεότερα το οπλο αυτό δεν πωλείται...
Θα τα πάει εξίσου καλά! Έχω ρίξει 36 άρια σε φάσσες και biturbo και remington express και lambro καφε 33 αρια, με όλα κένταγε.Μάλιστα κατάλαβα!
Μέχρι τώρα έχω ρίξει ελαφριά φυσίγγια.
Λένε ότι οι διευριμενοι πάνε καλύτερα στις βαριές γομωσεις.
Αν συνεχίσω να το κυνηγάω και δεν φυλαχτει για το γιο όπως είχα εξ αρχής υπολογίσει, θα το δω και με 34 και 36 γραμμάρια σε καμία πέρδικα να δω τι παίζει κι εκεί.
Εγώ αν ρίξω πιο βαριά θα είναι eley alphamax 34 και 36 γραμμάρια.Θα τα πάει εξίσου καλά! Έχω ρίξει 36 άρια σε φάσσες και biturbo και remington express και lambro καφε 33 αρια, με όλα κένταγε.
Ε ναί δίκαννο κι ελαφρύ, ελαφριά φυσίγγια. Δεν χρειάζεται δυναμίτες, δεν είναι ο προορισμός του τέτοιος.Εγώ αν ρίξω πιο βαριά θα είναι eley alphamax 34 και 36 γραμμάρια.
βέβαια ήδη έχω δει ότι στα πιο βαριά κλωτσάει παραπάνω από το ατα.
Είναι πιο ελαφρύ γι αυτό.
Και ο Χάρης έριξε ένα φελτρο μια μέρα και είδε ότι κλώτσησε πολύ περισσότερο από το λαμπρό 30 γραμμάρια.
Βέβαια αν κάνουμε το βάρος του οπλου 3230 ÷ 96 βγαίνει λίγο κάτω απ τα 34 γραμμάρια.
Οπότε λογικό που κλωτσάει περισσότερο.
Όχι ότι ενοχλεί αλλά λέω...