Fabarm Team

Έχει ωραία σιλουέτα και λεπτή πάπια σε σύγκριση με το άλλο μου δικαννο, με
Πολύ χαμηλό προφίλ και αυτά δίνουν μια εργονομία.

Επίσης μ αρεσει πολύ αυτή η ματ βαφή στις κάννες.
Είναι ωραίο που δεν γυαλίζουν.

Το σημαντικό μείον ειναι που με καθυστερεί στο γέμισμα.

Δηλαδή όταν αφήνω το κάτω φυσίγγι δεν μπαίνει.
Πρέπει να το ανοίξω λίγο ακόμη για να μπει.

Αυτό όταν τύχει μαλε βρασε είναι λίγο θέμα.

View attachment 66819
Στέλιο αυτό έχει μια βίδα στην πάπια που ρυθμίζει το πόσο σφιχτό ή μαλακό είναι στο άνοιγμα. Ρύθμισε το να ανοίγει πιο εύκολα.

Στέλιο αυτό έχει μια βίδα στην πάπια που ρυθμίζει το πόσο σφιχτό ή μαλακό είναι στο άνοιγμα. Ρύθμισε το να ανοίγει πιο εύκολα.
Δεν είναι από κει.

Το έχω ήδη ρυθμίσει.

Αφού όταν το πάω τέρμα κάτω πόλις το αφήσω επιστρέφει πάλι εκεί που εμποδίζει το φυσίγγι.

Έχει ωραία σιλουέτα και λεπτή πάπια σε σύγκριση με το άλλο μου δικαννο, με
Πολύ χαμηλό προφίλ και αυτά δίνουν μια εργονομία.

Επίσης μ αρεσει πολύ αυτή η ματ βαφή στις κάννες.
Είναι ωραίο που δεν γυαλίζουν.

Το σημαντικό μείον ειναι που με καθυστερεί στο γέμισμα.

Δηλαδή όταν αφήνω το κάτω φυσίγγι δεν μπαίνει.
Πρέπει να το ανοίξω λίγο ακόμη για να μπει.

Αυτό όταν τύχει μαλε βρασε είναι λίγο θέμα.

View attachment 66819
Ακριβώς ότι σου είπε ο Κώστας ο outlander πιο πάνω. Θέλει λίγο δούλεμα με το άνοιγμα της πεταλούδας να πέφτει τελείως..

Θα το κοιτάξω παιδιά.

Ευχαριστώ!!!
Εγώ στο δίκανο επειδή είμαι αριστερόχειρας, τα φυσίγγια τα έχω στην αριστερή τσέπη του μπουφάν η τού γιλέκου ,ανοίγω το όπλο και μετά το κρατάω με το δεξί από πάπια κάννες ανοιχτό και λόγο του βάρους βάσης κοντακιου μένει τελείως ανοιχτό και το αδειάζω γεμίζω με το αριστερό.

μετα απο αρκαιταααα χρονια σχηστηκε και παλι πισω απο το κληστρο το καουτσουκ.think. να το πω,,, ευτυχως ειχα αγωραση 2 εχτρα πριν χρονιααα με 5 ευρω το τεμαχιο,,το καταλαβα γιατι μου εκανε κατι κολπακια ετσι σημερα την καθαρισα και βλεπω το παλιο καουτσουκ σχισμενο στην;) μεση ωπος φαινετε στην φωτο,,,,το απογευμα δωκιμη στα τσιχλονιααα,,και εαν δεν εχη ρηξηηηη της τουφεκιες αυτο το οπλοο,,FABARM EYROLION H 368 TRIBORE GAMO δεν την αλαζω με τιποταααα

μετα απο αρκαιταααα χρονια σχηστηκε και παλι πισω απο το κληστρο το καουτσουκ.think. να το πω,,, ευτυχως ειχα αγωραση 2 εχτρα πριν χρονιααα με 5 ευρω το τεμαχιο,,το καταλαβα γιατι μου εκανε κατι κολπακια ετσι σημερα την καθαρισα και βλεπω το παλιο καουτσουκ σχισμενο στην;) μεση ωπος φαινετε στην φωτο,,,,το απογευμα δωκιμη στα τσιχλονιααα,,και εαν δεν εχη ρηξηηηη της τουφεκιες αυτο το οπλοο,,FABARM EYROLION H 368 TRIBORE GAMO δεν την αλαζω με τιποταααα

25 ευρω το αγορασα αυτο εγω περυσι η 30 ευρω καπου εκει μεσα

Παιδια καλησπερα
Μήπως γνωρίζει καποιος που μπορω να αγοράσω στην Ελλάδα το Elos DII Gold All?
Καλημέρα, πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία Touris που φέρνει τα fabarm, πες τους που μένεις να σου πουν με ποιον συνεργάζονται στην περιοχή σου για να παραγγείλεις το όπλο. Εκτός αν μένεις κάπου στην Αθήνα και πάρεις πάλι την αντιπροσωπεία να τους πεις αν μπορείς να το δεις από εκεί και φυσικά θα σου πουν σε ποιο μαγαζί θα μπορούν να το στείλουν εφόσον θελήσεις να το αγοράσεις.

Καλημέρα, πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία Touris που φέρνει τα fabarm, πες τους που μένεις να σου πουν με ποιον συνεργάζονται στην περιοχή σου για να παραγγείλεις το όπλο. Εκτός αν μένεις κάπου στην Αθήνα και πάρεις πάλι την αντιπροσωπεία να τους πεις αν μπορείς να το δεις από εκεί και φυσικά θα σου πουν σε ποιο μαγαζί θα μπορούν να το στείλουν εφόσον θελήσεις να το αγοράσεις.
Καταλαβα παω στο Touris (Αττική ειμαι)και παραγγελία λογικα με αρκετο καιρο μεχρι να το φέρει γτ δεν νομιζω να υπαρχει καπου ετοιμοπαραδοτο.

Παλικαρια , γνωριζει καποιος η Fabarm tribore xir με 71cm καννη τι αυλο εχει .???
Δεν ξερω εαν γραφω και σωστα το μοντελο....αλλα εσεις που γνωριζετε απο οπλα θα καταλαβετε !!! :)

Attachments

• Screenshot_20230307_164841.jpg
    Screenshot_20230307_164841.jpg
    230,8 KB · Προβολές: 15
18,7 γράφει η δική μου.
Κύριε Νίκο, όπως βλέπω στη φωτογραφία η απάντηση είναι 18,7mm.

Μηπως εχετε δοκιμασει 44 γραμμαρια σκαγια Ν5 ΣΤΑ 50 μετρα σε ρελι το φυσιγγιο να μου πειτε
τι σας εδωσε???
Ας ειναι και με εξτρα τσοκ ριγμενο το φυσιγγιο !!

Back