Από το Η38 και μετά έχει το σημερινό πιστόνι.Το προηγούμενο το 368 είχε διαφορετικό.
Λάθος Γιώργη!Από το Η38 και μετά έχει το σημερινό πιστόνι.Το προηγούμενο το 368 είχε διαφορετικό.
Σου έβγαλε ζημιές μύρο … φίλος που που την είχε του σπαγανε τα παντα πιστόνια/ κληστρα/ σιδηρόδρομο/ στο τέλος του ραγησε και η βάση και έδεσε το γλυκο
Μου είχε ραγίσει η πάπια πάνω στην βίδα την πρώτη χρονιά,την οποία κάλυψε η εγγύηση! Την έφτιαξα με πολυεστέρα εσωτερικά την καινούρια και όλα καλά!Σου έβγαλε ζημιές μύρο … φίλος που που την είχε του σπαγανε τα παντα πιστόνια/ κληστρα/ σιδηρόδρομο/ στο τέλος του ραγησε και η βάση και έδεσε το γλυκο
Η Η4 ήταν πρώτη από την 368 αλλά νομίζω είχε βγάλει ακόμα 1 η 2 μοντέλα πρίν την Η4.Άρα πάει 368, 38, Η4, XLR, L4S. H H35 titan που κατατάσσεται?
Η Η4 ήταν πρώτη από την 368 αλλά νομίζω είχε βγάλει ακόμα 1 η 2 μοντέλα πρίν την Η4.
[/QUOTE
Έχω την mode italia με εξωτερικά τσοκ, η οποία είναι παλαιότερο μοντέλο από αυτές που αναφέρεις και πριν 3 χρόνια πήρα και την l4s gray hunter (στην φωτογραφία φαίνεται και 1 C.G. summit, να μη ξεφύγουμε από τον όμιλο ).
Το '83 γνωριζω πως βγεικε η Jumpiter supergrade με 2¾ θαλαμη κ σταθερα τσοκ...το εχω αυτο το οπλο...επειτα η Elleggi με σταθερα τσοκ κ παλι...κ επειτα ξανα εβγαλε την Jumpiter με εξω τσοκ...με 10.000 δρχ. διαφορά...αργοτερα βγεικα ολες με τσοκ.Ξέρει κάποιος fabarmακιας τη χρονολογική σειρά των αυτογεμών?
Επίσης από ποιο μοντέλο και μετά χρησιμοποιεί το τωρινό σύστημα αερίων? Έχουν τα μοντέλα αυτά ουσιαστικές διαφορές?
αντε γιατι εση χωρις ΑΤΑ δεν μπωρηςςςς99% θα φύγει το fabarm elos και πρώτα ο Θεός θα το πάρει συνάδελφος που είναι μέλος εδώ.
Ο πατερας μετά το s.pose baikal του 1980 ( με αυτό κυνηγάει τώρα) πήρε την Ellegi με 3" θαλαμη, 76cm κάννη και σταθερό 1* (κυνηγάει ο αδερφός μου με αυτή) και είχε και δεύτερη κάννη απλή με σταθερό 3* νομίζω αλλά την έδωσε!Το '83 γνωριζω πως βγεικε η Jumpiter supergrade με 2¾ θαλαμη κ σταθερα τσοκ...το εχω αυτο το οπλο...επειτα η Elleggi με σταθερα τσοκ κ παλι...κ επειτα ξανα εβγαλε την Jumpiter με εξω τσοκ...με 10.000 δρχ. διαφορά...αργοτερα βγεικα ολες με τσοκ.
Ειχε σταθερο 3*...;;;;Ο πατερας μετά το s.pose baikal του 1980 ( με αυτό κυνηγάει τώρα) πήρε την Ellegi με 3" θαλαμη, 76cm κάννη και σταθερό 1* (κυνηγάει ο αδερφός μου με αυτή) και είχε και δεύτερη κάννη απλή με σταθερό 3* νομίζω αλλά την έδωσε!
Ο πατέρας μου όταν την είχε πρωτοπαρει είχε δυο κάνες και έδωσε την απλή!Ειχε σταθερο 3*...;;;;
Ο Αργύρης ρε;;;;
Ειχα σκεφτει κακποια στιγμη να ψαξω μια καννη με 3* σταθερο, αλλα σκεφτομαι διαφορα για το μελλον, κ δεν το συνεχεισα το ψαξιμο...Ο πατέρας μου όταν την είχε πρωτοπαρει είχε δυο κάνες και έδωσε την απλή!
Οποιαδήποτε μελλοντική αγορά καλό είναι να έχει πιστοποίηση για ατσάλινα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.....Ειχα σκεφτει κακποια στιγμη να ψαξω μια καννη με 3* σταθερο, αλλα σκεφτομαι διαφορα για το μελλον, κ δεν το συνεχεισα το ψαξιμο...
Θα της κουμπωσω καννη απο l4s...Οποιαδήποτε μελλοντική αγορά καλό είναι να έχει πιστοποίηση για ατσάλινα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.....