Έτσι μπράβο γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε και πολύ πατεντιάρηδεςΘα της κουμπωσω καννη απο l4s...
Έτσι μπράβο γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε και πολύ πατεντιάρηδεςΘα της κουμπωσω καννη απο l4s...
Εεεμμμ....βλεπε ben-rem παντρεματα...Έτσι μπράβο γιατί εμείς οι Έλληνες είμαστε και πολύ πατεντιάρηδες
Και ben-moss...Εεεμμμ....βλεπε ben-rem παντρεματα...
Εεεμμμ....βλεπε ben-rem παντρεματα...
Και Ben-Ben ... έτσι, για την αλητεία ...Και ben-moss...
Από την μέση και κατο!!!!!Κάι Ben Hur ,ten ten ,και Ben ten όλοι είχαν benelli.
Φώναξε τον Κώστα να έρθει να κάνει τεστ ντραιβ.H Fabarm σημερα.εχει την τιμητικη τηςView attachment 69616
Ή ben-κωνος για ακομη πιο αλητεια...Και Ben-Ben ... έτσι, για την αλητεία ...
Ανάμεσα από την 35 και την xlr ποιο είναι Βάγγο;H Fabarm σημερα.εχει την τιμητικη τηςView attachment 69616
MK2 EurolionΑνάμεσα από την 35 και την xlr ποιο είναι Βάγγο;
Βγαλε ρε χριστιανε κ μια πιο καθαρη φωτο να τις χαρουμε λιγο κι εμεις οι φανατικοι...H Fabarm σημερα.εχει την τιμητικη τηςView attachment 69616
H Fabarm σημερα.εχει την τιμητικη τηςView attachment 69616
Σωστά με μπέρδεψε η φωτόΗ mk3 eurolion είναι και η διαφορά τους είναι στην σκαλισμένη βάση ενώ η mk2 ήταν απλή!!!View attachment 69655View attachment 69656
Μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να πάρεις fabarm!Ξέρει κάποιος fabarmακιας τη χρονολογική σειρά των αυτογεμών?
Επίσης από ποιο μοντέλο και μετά χρησιμοποιεί το τωρινό σύστημα αερίων? Έχουν τα μοντέλα αυτά ουσιαστικές διαφορές?
Πριν μερικές μέρες είδα μια. Είμαι υπό σκέψη.Μη μου πεις ότι σκέφτεσαι να πάρεις fabarm!
Κρίνο είχε ... ?Πριν μερικές μέρες είδα μια. Είμαι υπό σκέψη.
κληματαρια ολοκληρη ,ακου κρινοΚρίνο είχε ... ?
Κανόνισε ...