Fabarm Team

Σωστά με μπέρδεψε η φωτό
Αυτές ήταν που ρίχνανε μετά από βάφτιση σε λασπόνερα
Η supercaccia ήταν εκείνη!!!
Ήταν μάλιστα σε προσφορά στα 750€ και η διαφορά με τη eurolion ήταν ότι η supercaccia είχε τριάρα αποθήκη ενώ η eurolion ήταν στάνταρ με δυάρα!!!
Αυτή τη βιντεοκασέτα είχα δει κι εγώ και πήγα στη ballistic και πήρα τη eurolion ελαφρώς μεταχειρισμένη!!! Μετά από δύο χρόνια έβγαλε και τη mk2 σε προσφορά και την πήρε ο αδερφός μου!!!
Ήταν μάλιστα με τη βελτιωμένη γλώσσα για εξάλειψη τον εμπλοκών τροφοδοσίας των προηγούμενων μοντέλων!!!

Η supercaccia ήταν εκείνη!!!
Ήταν μάλιστα σε προσφορά στα 750€ και η διαφορά με τη eurolion ήταν ότι η supercaccia είχε τριάρα αποθήκη ενώ η eurolion ήταν στάνταρ με δυάρα!!!
Αυτή τη βιντεοκασέτα είχα δει κι εγώ και πήγα στη ballistic και πήρα τη eurolion ελαφρώς μεταχειρισμένη!!! Μετά από δύο χρόνια έβγαλε και τη mk2 σε προσφορά και την πήρε ο αδερφός μου!!!
Ήταν μάλιστα με τη βελτιωμένη γλώσσα για εξάλειψη τον εμπλοκών τροφοδοσίας των προηγούμενων μοντέλων!!!
Μπερδεύτηκα με τα φυσίγγια supercaccia....eurocaccia ήταν το μοντέλο!!!!.hair.

Fabarm titan H35 γνώμες !!!! Σκέφτομαι να την παρωView attachment 70617
Παρτη με κλειστα ματια.
Απλα να ξερεις.
Την βιδα της παπιας,θα την βιδωνεις με τα αυτακια του τσοκοκλειδου,σφιχτα.
Αν τη βιδωνεις με το χερι,αυτη θα λασκαρει με τις τουφεκιες κατα τη διαρκεια του κυνηγιου.
Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να "παιζει" η παπια ελαφρως,χωρις να το καταλαβαινεις και να δεχεται μεγαλες πιεσεις το ποτηρακι της κανης και ισως να σπασει,οπως εγινε σε μενα.
Ευτυχως με καλυψε η αντιπροσωπια τοτε.

Back