κωστα καποια μαλακια κανω και βγαινουν θαμπες ,θα την βρω την ακρη που θα παειΒγαλε ρε χριστιανε κ μια πιο καθαρη φωτο να τις χαρουμε λιγο κι εμεις οι φανατικοι...
κωστα καποια μαλακια κανω και βγαινουν θαμπες ,θα την βρω την ακρη που θα παειΒγαλε ρε χριστιανε κ μια πιο καθαρη φωτο να τις χαρουμε λιγο κι εμεις οι φανατικοι...
φιλμ ειναι ,αλλα καλης ποιοτηταςΒαγγέλη αυτή κάτω κάτω είναι πραγματικά τα νερά στα ξύλα της ή είναι φιλμ ?
Από τα ποιο όμορφα όπλα μακράνΗ mk3 eurolion είναι και η διαφορά τους είναι στην σκαλισμένη βάση ενώ η mk2 ήταν απλή!!!View attachment 69655View attachment 69656
Έπεσε το μάτι στο καλό βλέπω.Βαγγέλη αυτή κάτω κάτω είναι πραγματικά τα νερά στα ξύλα της ή είναι φιλμ ?
Το χεράκι τρέμει ρε κωλογερε, τι μαλακια κανείς; Μόνο για λίμες και κατσαβίδια είσαι.κωστα καποια μαλακια κανω και βγαινουν θαμπες ,θα την βρω την ακρη που θα παει
Έπεσε το μάτι στο καλό βλέπω.
Η supercaccia ήταν εκείνη!!!Σωστά με μπέρδεψε η φωτό
Αυτές ήταν που ρίχνανε μετά από βάφτιση σε λασπόνερα
Καινούργιο μοτό:
Αγαπάμε fabarm!!!
Η εφορία ...Κάτι που δεν αγαπάμε υπάρχει?
Από όπλα κατηγορηματικά ΟΧΙ!Κάτι που δεν αγαπάμε υπάρχει?
Ναι ρε φίλε. Έχω 500€ στην άκρη (φανταζεσαι για τι) αλλα έσκασε 500 αυτή η πουτανα. Λες και το ξερε.Η εφορία ...
Μπερδεύτηκα με τα φυσίγγια supercaccia....eurocaccia ήταν το μοντέλο!!!!Η supercaccia ήταν εκείνη!!!
Ήταν μάλιστα σε προσφορά στα 750€ και η διαφορά με τη eurolion ήταν ότι η supercaccia είχε τριάρα αποθήκη ενώ η eurolion ήταν στάνταρ με δυάρα!!!
Αυτή τη βιντεοκασέτα είχα δει κι εγώ και πήγα στη ballistic και πήρα τη eurolion ελαφρώς μεταχειρισμένη!!! Μετά από δύο χρόνια έβγαλε και τη mk2 σε προσφορά και την πήρε ο αδερφός μου!!!
Ήταν μάλιστα με τη βελτιωμένη γλώσσα για εξάλειψη τον εμπλοκών τροφοδοσίας των προηγούμενων μοντέλων!!!
Το κατάλαβα γι αυτό δεν είπα κάτιΜπερδεύτηκα με τα φυσίγγια supercaccia....eurocaccia ήταν το μοντέλο!!!!
Πόσο κοστίζει? Φαίνεται καθαρή.Fabarm titan H35 γνώμες !!!! Σκέφτομαι να την παρωView attachment 70617
Την είχα εγώ παρτην με κληστα μάτιαFabarm titan H35 γνώμες !!!! Σκέφτομαι να την παρωView attachment 70617
Παρτη με κλειστα ματια.Fabarm titan H35 γνώμες !!!! Σκέφτομαι να την παρωView attachment 70617
Από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα μαζί με τηνxlr.Fabarm titan H35 γνώμες !!!! Σκέφτομαι να την παρωView attachment 70617
Δηλαδή;;;Από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα μαζί με τηνxlr.