δηλαδή δεν έβγαλε προβλήματα όσο αλλά μοντέλα της fabarm και η εξέλιξη σε xlr βγήκε και αυτή πολύ καλή. Καλοζυγισμενο όπλο και για καρτέρι και για περπατητο.Δηλαδή;;;
δηλαδή δεν έβγαλε προβλήματα όσο αλλά μοντέλα της fabarm και η εξέλιξη σε xlr βγήκε και αυτή πολύ καλή. Καλοζυγισμενο όπλο και για καρτέρι και για περπατητο.Δηλαδή;;;
Έχει σφραγίδα κρίνο για ατσάλινα? (ο καθένας με τον πόνο του)Την είχα εγώ παρτην με κληστα μάτια
Σωστός, ειναι λεπτή η βίδα σαν της xlr της ξύλινης. Είναι αδύνατον να σφιχτεί καλά με το χέρι γι αυτό εχει και τις τρυπούλες. Σφίγγεις οσο πάει με το χερι, μισή στροφη με το αυτάκι του τσοκόκλειδου και είναι οκ.Παρτη με κλειστα ματια.
Απλα να ξερεις.
Την βιδα της παπιας,θα την βιδωνεις με τα αυτακια του τσοκοκλειδου,σφιχτα.
Αν τη βιδωνεις με το χερι,αυτη θα λασκαρει με τις τουφεκιες κατα τη διαρκεια του κυνηγιου.
Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να "παιζει" η παπια ελαφρως,χωρις να το καταλαβαινεις και να δεχεται μεγαλες πιεσεις το ποτηρακι της κανης και ισως να σπασει,οπως εγινε σε μενα.
Ευτυχως με καλυψε η αντιπροσωπια τοτε.
Καλοζυγισμενο δεν το λες και πολυ...δηλαδή δεν έβγαλε προβλήματα όσο αλλά μοντέλα της fabarm και η εξέλιξη σε xlr βγήκε και αυτή πολύ καλή. Καλοζυγισμενο όπλο και για καρτέρι και για περπατητο.
Να σκέφτεσαι ότι το ελαφρός εμπροστόβαρα είναι ιδανικά για τις επαναλαμβανόμενες ντουφέκιες και για τα σκούπισμα τα ή τη συνέχεια της κίνησης.Αλλα τα ελαφρός το τονίζω σε σημείο που να το αντιλαμβάνεσαι αλλά χωρίς να σε ζορίζει.Καλοζυγισμενο δεν το λες και πολυ...
71εκ κανη,2,7-2,8kg,ελαφρως μπροστοβαρο,πραγμα που μπορει να ξενισει καποιους,αλλα ειναι συνηθεια,δεν δημιουργει προβλημα ουτε στο περπατητο ουτε στο καρτερι.
σε 66 π εχει φοβερο ζυγισμα.Καλοζυγισμενο δεν το λες και πολυ...
71εκ κανη,2,7-2,8kg,ελαφρως μπροστοβαρο,πραγμα που μπορει να ξενισει καποιους,αλλα ειναι συνηθεια,δεν δημιουργει προβλημα ουτε στο περπατητο ουτε στο καρτερι.
Να σκέφτεσαι ότι το ελαφρός εμπροστόβαρα είναι ιδανικά για τις επαναλαμβανόμενες ντουφέκιες και για τα σκούπισμα τα ή τη συνέχεια της κίνησης.Αλλα τα ελαφρός το τονίζω σε σημείο που να το αντιλαμβάνεσαι αλλά χωρίς να σε ζορίζει.
Στα 61 που είχα εγώ ήταν υπεροχησε 66 π εχει φοβερο ζυγισμα.
μπρουμουτανε και τα σκαγια καλυτερα !Αυτό έχω διαπιστώσει και εγώ στην μαξους που είναι ελαφρώς μπροστοβαρη. Βοηθάει τελικά
μπρουμουτανε και τα σκαγια καλυτερα !
Δείξε σφραγίδα κρίνο χασάπη!!
Ξεκινάει να σχίζεται η βάση ή βλέπω λάθος
Ξεκινάει να σχίζεται η βάση ή βλέπω λάθος
Ναι εργοστασιακο λαθοςΡήγμα;
Και τώρα τι γίνεται;Ναι εργοστασιακο λαθος
Αγοράζει ΜπενέλιΚαι τώρα τι γίνεται;
Σωστό, αλλά με το προβληματικό τι γίνεται το έφαγε ο κάτοχος η μπορεί να αντικατασταθεί;Να τι κάνουν τα 10 χρόνια εγγύηση , πιστεύει κάποιος ότι δεν χρειάζονται;Αγοράζει Μπενέλι