Fabarm Team

Ρε παιδιά ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό με την L4S και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν after market τσοκάκια για τις συγκεκριμένες κάννες - Tribore ΗΡ - για συμπλήρωμα στα προσφερόμενα Highperbolic των 82mm. Το γεγονός είναι σημαντικό επειδή στην βασική έκδοση - initial - δίνονται μόνο 3 τσοκ και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θα συμπληρώσει την γκάμα με εξωεργοστασιακά. Δεν βρήκα ούτε στα φίδια, ούτε στα Carlson, ούτε στα Briley. Ισχύει ή δεν έχω ψάξει καλά;

Ρε παιδιά ψάχνομαι τον τελευταίο καιρό με την L4S και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν after market τσοκάκια για τις συγκεκριμένες κάννες - Tribore ΗΡ - για συμπλήρωμα στα προσφερόμενα Highperbolic των 82mm. Το γεγονός είναι σημαντικό επειδή στην βασική έκδοση - initial - δίνονται μόνο 3 τσοκ και ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι θα συμπληρώσει την γκάμα με εξωεργοστασιακά. Δεν βρήκα ούτε στα φίδια, ούτε στα Carlson, ούτε στα Briley. Ισχύει ή δεν έχω ψάξει καλά;
http://www.kicks-ind.com/product/SmkFabTriBore12g.html

https://www.ehunter.gr/product/kicks-fabarm-tri-bore-hp-smoke-12g/

Μπράβο ρε Σταύρο σε kicks δεν είχα ψάξει και μ' αρέσουν πολύ. Αλλά πάλι μόνο αυτά; οι άλλες εταιρείες σνομπάρουν ή δεν τα βρήκα; δεν λέω 82 mm και το πάσο πάνω και μέταλλο ίδιο μ' αυτό της κάννης θέλουν αρκετό ψάξιμο αλλά πιστεύω όλες οι καλές εταιρείες αυτά πλέον τα παίζουν στα δάχτυλα.

Last edited:
Μπράβο ρε Σταύρο σε kicks δεν είχα ψάξει και μ' αρέσουν πολύ. Αλλά πάλι μόνο αυτά; οι άλλες εταιρείες σνομπάρουν ή δεν τα βρήκα; δεν λέω 82 mm και το πάσο πάνω και μέταλλο ίδιο μ' αυτό της κάννης θέλουν αρκετό ψάξιμο αλλά πιστεύω όλες οι καλές εταιρείες αυτά πλέον τα παίζουν στα δάχτυλα.

Μολις μιλησα με το online customer care της Patternmaster
Δυστυχως η απαντηση.....

no sir, nothing for the Fabarms guns. I'm sorry

εκτος απο τα εγροστασιακα εσω -εξω που θα βρεις στον αντηπρωσωπο
εχει σε kicks που ανεφερθηκε πιο πανω
εχει σε https://www.briley.com/c-393-fabarm-hp.aspx
και σε https://store.geminichokes.com/en/213-12-gauge-fabarm-inner-hp

Ναι τα μαμά έχω ακούσει αποδιδουν πολύ καλύτερα. Βέβαια αυτό δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει με δοκιμές after market καθώς είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές.μονο και μόνο που η εταιρία αναφέρει πως τα τσοκς είναι ίδια υλικά με την κάννη ,δοκιμασμένα σε 4 εποχες. Μπλα μπλα μπλα ... Ένα καλό φρένου νομιζω αρκει.
Δεν χρειάζονται νομίζω παντού τα after market και μακάρι η φαμπαρμ μαζί με τη Ρεμι να είναι οι εταιρίες που τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω,προσφέρουν κάτι τετοιο

η Briley μπορεί να σου φτιάξει custom με ότι ζητήσεις ,,,τουλάχιστον αυτό μου είχαν απαντήσει σε mail
η Kicks βγάζει όπως και η comp n choke
η Gemini βγάζει για tribore
η Trulock επίσης
η Brain βγάζει και είναι καταπληκτικά
η patternmaster δυστυχώς δεν βγάζει,έχω μιλήσει και τηλεφωνικά μαζί τους δεν έχουν ζήτηση και παρόλο που ζήτησα custom choke με κόστος x1.5 στην τιμή του τσοκ δεν προσφέρονται να αλλάζουν την παραγωγή τους για διάφορους λόγους

αν θες να κάνεις "αλητείες" έτσι τις λέω εγώ :) δηλ. σκονίσματα,εντυπωσιακά ξεπουπουλιάσματα,Long range τουφεκιά ακόμα και με μεσαίες συσφίξεις π.χ 3* να πάρεις Kicks αλλά να περιμένεις και επιτυχίες 5-6 στις 10 στις τουφεκιές σου μέχρι να του πάρεις τον αέρα

αν θες τσοκ τσάντας να προτιμήσεις τα Brain πραγματικά σκουπίζουν τα πάντα από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο κλειστό

Μήτσο ψήνεσαι για Fabarm;
Το είχα αποφασίσει αλλά μου ακύρωσαν την αγορά από ένα IZ27 που πουλούσα και το πάγωσα.
Μ' αρέσει πολύ αυτό το όπλο. Για την L4S λέω. Και σχέδιο και βάρος και τεχνολογία όλα με ενθουσίασαν. Ακόμα και το βιντεάκι που είδα με τα μεγάλα φυσίγγια που έβγαζαν κάποιες εμπλοκές δεν με χάλασε. Εγώ με απλά κυνηγάω άντε κανένα ντεμί αραιά και που. Απ την άλλη πολλές φορές αγόρασα κάτι εν θερμώ , πάνω στον ενθουσιασμό μου και μετά το μετάνιωσα. Τώρα λέω άντε να το πάρω το όπλο να το χαρώ τους δύο μήνες που απομένουν και μετά λέω κάτσε ρε Μήτσο ακόμα την SX3 δεν την χόρτασες. Αστα να πάνε , σαν παιδί κάνω στα 58.
Θα το δώ λίγο πιο ψύχραιμα και τα λέμε Μάριε.

Το είχα αποφασίσει αλλά μου ακύρωσαν την αγορά από ένα IZ27 που πουλούσα και το πάγωσα.
Μ' αρέσει πολύ αυτό το όπλο. Για την L4S λέω. Και σχέδιο και βάρος και τεχνολογία όλα με ενθουσίασαν. Ακόμα και το βιντεάκι που είδα με τα μεγάλα φυσίγγια που έβγαζαν κάποιες εμπλοκές δεν με χάλασε. Εγώ με απλά κυνηγάω άντε κανένα ντεμί αραιά και που. Απ την άλλη πολλές φορές αγόρασα κάτι εν θερμώ , πάνω στον ενθουσιασμό μου και μετά το μετάνιωσα. Τώρα λέω άντε να το πάρω το όπλο να το χαρώ τους δύο μήνες που απομένουν και μετά λέω κάτσε ρε Μήτσο ακόμα την SX3 δεν την χόρτασες. Αστα να πάνε , σαν παιδί κάνω στα 58.
Αν την επομισεις θα πάθεις πλάκα από το κοντάκι της .

.......... κάποιος πολύ σοφότερος από εμάς , είχε πει .
να μετανιώνεις για αυτά που ... δεν έκανες , και όχι για αυτά που έκανες.

πάρτο , δεν έχουμε πολύ καιρό ακόμα να αισθανόμαστε σαν παιδιά ( είμαστε ίδια ηλικία ).

Άμα γουστάρεις Μήτσο παρτηνα . Εγώ προσωπικά θα πήγαινα στην xlr5 για καθαρά δικούς μου λόγους χωρίς να θέλω να πω κάτι για το όπλο. Το χουν φίλοι εδώ και είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Ναι από την χ3 δεν έχεις δει ακόμα τίποτα νομιζω

Ευχαριστώ παιδιά. Ο όλος προβληματισμός ήταν για το αν πρέπει να παραγγείλω την initial με τα 3 τσοκ ή την Black με τα 5 επειδή ούτως ή άλλως στο τέλος παίρνω πάντα κάποια τσοκάκια εκτός από τα μαμά. Και για να είμαι ειλικρινής , τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση τα μαμά των 82mm φαίνονται πολύ καλά. Και επειδή με τα τσοκ αν δεν δοκιμάσεις δεν μαθαίνεις, θεωρώ ότι καλύτερο είναι να πάρω την initial και να συμπληρώσω την γκάμα μετά με κάποια after αφού τα δοκιμάσω . Ούτως ή άλλως αυτό το έξοδο δεν το γλυτώνω. Είναι τέτοια η μούρλα μου που και τέλεια να είναι τα μαμά, πάλι θα δώσω λεφτά για να δοκιμάσω κι άλλα.

Αν την επομισεις θα πάθεις πλάκα από το κοντάκι της .
Μάριε εκτός από το κοντάκι που κι εγώ το βρήκα φανταστικό μ' άρεσαν και τα 1630 bar, το 100% made in Italy, οι διαφορετικές ψάθες, το δεύτερο μπουλόνι στην πάπια, η καμπύλη στο σημείο που μπαίνουν τα φυσίγγια, τα ξύλα της , φυσικά η κάννη tribor HP κ.α. Ε άμα είσαι καψούρης όλα τέλεια σου φαίνονται. .love.

Μάριε εκτός από το κοντάκι που κι εγώ το βρήκα φανταστικό μ' άρεσαν και τα 1630 bar, το 100% made in Italy, οι διαφορετικές ψάθες, το δεύτερο μπουλόνι στην πάπια, η καμπύλη στο σημείο που μπαίνουν τα φυσίγγια, τα ξύλα της , φυσικά η κάννη tribor HP κ.α. Ε άμα είσαι καψούρης όλα τέλεια σου φαίνονται. .love.
Για ποτε λες;

Back