Γνώμη μου αν την πάρεις μετρητοίς πάρε την black.Παζαρεψε την και νομίζω άνετα θα στην αφήσουν 1100.Ευχαριστώ παιδιά. Ο όλος προβληματισμός ήταν για το αν πρέπει να παραγγείλω την initial με τα 3 τσοκ ή την Black με τα 5 επειδή ούτως ή άλλως στο τέλος παίρνω πάντα κάποια τσοκάκια εκτός από τα μαμά. Και για να είμαι ειλικρινής , τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση τα μαμά των 82mm φαίνονται πολύ καλά. Και επειδή με τα τσοκ αν δεν δοκιμάσεις δεν μαθαίνεις, θεωρώ ότι καλύτερο είναι να πάρω την initial και να συμπληρώσω την γκάμα μετά με κάποια after αφού τα δοκιμάσω . Ούτως ή άλλως αυτό το έξοδο δεν το γλυτώνω. Είναι τέτοια η μούρλα μου που και τέλεια να είναι τα μαμά, πάλι θα δώσω λεφτά για να δοκιμάσω κι άλλα.
Ένα κατοστάρικο πάνω από την Initial για 2 τσοκ παραπάνω και την πανέμορφη Integrale σκληρή θήκη συν ένα τακ πιο καλά ξύλα (μπορεί να τα λένε ίδιο grade αλλά όσες black έχω δει έχουν λίγο πιο σκούρα ξύλα από τα εντελώς κομοδίνι της Initial) νομίζω τα αξίζει.