Fabarm Team

Ευχαριστώ παιδιά. Ο όλος προβληματισμός ήταν για το αν πρέπει να παραγγείλω την initial με τα 3 τσοκ ή την Black με τα 5 επειδή ούτως ή άλλως στο τέλος παίρνω πάντα κάποια τσοκάκια εκτός από τα μαμά. Και για να είμαι ειλικρινής , τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση τα μαμά των 82mm φαίνονται πολύ καλά. Και επειδή με τα τσοκ αν δεν δοκιμάσεις δεν μαθαίνεις, θεωρώ ότι καλύτερο είναι να πάρω την initial και να συμπληρώσω την γκάμα μετά με κάποια after αφού τα δοκιμάσω . Ούτως ή άλλως αυτό το έξοδο δεν το γλυτώνω. Είναι τέτοια η μούρλα μου που και τέλεια να είναι τα μαμά, πάλι θα δώσω λεφτά για να δοκιμάσω κι άλλα.
Γνώμη μου αν την πάρεις μετρητοίς πάρε την black.Παζαρεψε την και νομίζω άνετα θα στην αφήσουν 1100.
Ένα κατοστάρικο πάνω από την Initial για 2 τσοκ παραπάνω και την πανέμορφη Integrale σκληρή θήκη συν ένα τακ πιο καλά ξύλα (μπορεί να τα λένε ίδιο grade αλλά όσες black έχω δει έχουν λίγο πιο σκούρα ξύλα από τα εντελώς κομοδίνι της Initial) νομίζω τα αξίζει.

Tελευταία ζαχαρώνω αγρίως την L4S. Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ black και grey hunter? Μια διαφορά στην τιμή αν και όχι κάτι τραγικό, την έχoυν. Επίσης γνωρίζει κάποιος αν το κοντάκι δένει με τη βάση με τζαβέτα;

Last edited:
Μάριε εκτός από το κοντάκι που κι εγώ το βρήκα φανταστικό μ' άρεσαν και τα 1630 bar, το 100% made in Italy, οι διαφορετικές ψάθες, το δεύτερο μπουλόνι στην πάπια, η καμπύλη στο σημείο που μπαίνουν τα φυσίγγια, τα ξύλα της , φυσικά η κάννη tribor HP κ.α. Ε άμα είσαι καψούρης όλα τέλεια σου φαίνονται. .love.

Αυτη με τα 1630 bar θα την ηθελα.......για δικους μου ιδιωτηκους ιδιογομωστικους λογους........sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Ευχαριστώ Παύλο, η τζαβέτα είναι ένα πρόβλημα, για να δοθεί το καστ οφ που χρειάζομαι θέλει αγώνα
Εννοείς τόσο πολύ cast off που δεν έρχεται με τις φλάντζες που έρχονται μαζί με το όπλο; γιατί κι εγώ θέλω cast off στα κοντάκια μου αλλά σε κάποια όπλα πχ στην sx3 με μία φλάντζα ήρθε μιά χαρά. Αλλωστε, πιστεύω, όταν τα όπλα συνοδεύονται από φλάντζες αλλαγής κλίσης , η τρύπα της τζαβέτας θα είναι αρκετά πιό φαρδυά από την βίδα για να μπορεί να πάρει όλες τις φλάντζες. Λέω τώρα...

Last edited:
Αυτη με τα 1630 bar θα την ηθελα.......για δικους μου ιδιωτηκους ιδιογομωστικους λογους........sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Απ' όσο ξέρω η fabarm τρώει τέτοιες δοκιμές στην κρατική τράπεζα Ιταλία. Η benelli έχει δική της τράπεζα δοκιμών και το κάνει κι αυτή...

Εννοείς τόσο πολύ cast off που δεν έρχεται με τις φλάντζες που έρχονται μαζί με το όπλο; γιατί κι εγώ θέλω cast off στα κοντάκια μου αλλά σε κάποια όπλα πχ στην sx3 με μία φλάντζα ήρθε μιά χαρά. Αλλωστε, πιστεύω, όταν τα όπλα συνοδεύονται από φλάντζες αλλαγής κλίσης , η τρύπα της τζαβέτας θα είναι αρκετά πιό φαρδυά από την βίδα για να μπορεί να πάρει όλες τις φλάντζες. Λέω τώρα...

Πολύ καλά τα λες, ωστόσο ανήκω στην κατηγορία που θέλει παραπάνω διόρθωση από αυτό που δίνουν οι φλάντζες

Πολύ καλά τα λες, ωστόσο ανήκω στην κατηγορία που θέλει παραπάνω διόρθωση από αυτό που δίνουν οι φλάντζες
Οπότε , για να αποφύγεις στραβώματα κοντακιών κλπ, αφού βάλεις την φλάντζα που σου δίνει όσο περισσότερο cast off γίνεται θα πρέπει να "φας" και το κοντάκι από το πλάϊ εκεί που ακουμπάει το μάγουλό σου. Κι άντε να βάλεις χέρι σε καινούριο και τέτοιο κοντάκι. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Κι εγώ δεν θα ήθελα τέτοια επέμβαση σε καινούριο όπλο.
Πάντως σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα ο Κυπρίδημος μου είχε συστήσει κάποιον οπλουργό που δίνει κλίσεις στα κοντάκια με ξερή κατεργασία, δηλ. χωρίς λάδια κλπ. τον Κώστα τον Λιάκο στον Ασπρόπυργο. Γενικά δες αυτό μπορεί να σε βοηθήσει μελλοντικά γιατί βλέπω έχεις παρόμοιο πρόβλημα με μένα: http://oplognosia.com/?p=10185

Ναι αλλά ψυλοfabarmίζεις τελευταία!.my man.
Απλα....αυτα τα 1630 bar μου βαζουν κατι τρελες ιδεες ...σε σημειο να βλεπω κατι εφιαλτες τα βραδια που κοιμαμε......

Αυτην την goose παντως αν την ειχαν σε 3 1/2 in θαλαμη θα πουλαγα και τα ποδηλατα των παιδιων για να την παρω....
.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Οπότε , για να αποφύγεις στραβώματα κοντακιών κλπ, αφού βάλεις την φλάντζα που σου δίνει όσο περισσότερο cast off γίνεται θα πρέπει να "φας" και το κοντάκι από το πλάϊ εκεί που ακουμπάει το μάγουλό σου. Κι άντε να βάλεις χέρι σε καινούριο και τέτοιο κοντάκι. Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Κι εγώ δεν θα ήθελα τέτοια επέμβαση σε καινούριο όπλο.
Πάντως σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα ο Κυπρίδημος μου είχε συστήσει κάποιον οπλουργό που δίνει κλίσεις στα κοντάκια με ξερή κατεργασία, δηλ. χωρίς λάδια κλπ. τον Κώστα τον Λιάκο στον Ασπρόπυργο. Γενικά δες αυτό μπορεί να σε βοηθήσει μελλοντικά γιατί βλέπω έχεις παρόμοιο πρόβλημα με μένα: http://oplognosia.com/?p=10185
Εν τέλει πήγες στο Λιάκο; Στράβωμα (με λάδι) έχω κάνει παλιότερα σε κοντάκι αλλά μετά από λίγο καιρό τα ξύλα επανήλθαν στην αρχική τους θέση.

Εν τέλει πήγες στο Λιάκο; Στράβωμα (με λάδι) έχω κάνει παλιότερα σε κοντάκι αλλά μετά από λίγο καιρό τα ξύλα επανήλθαν στην αρχική τους θέση.
Ή κάνεις νέο κοντάκι ή λειτουργείς οσοπορεις πιο προσεκτικα και προσθετικά στο μαμά με βάση όσα παρέχει η αγορά. Μερικές φορές υπάρχει και δεύτερη φλατζα.
Το costum είναι μονόδρομος αφού ξέρεις ότι με το γύρισμα παίζει να το καταστρέψεις κιολας

Τάσο είμαι Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσα. Τα παραπάνω στα γράφω μήπως εσένα που είσαι Αθήνα σε βοηθήσουν. Πάντως για τον συγκεκριμένο οπλουργό άκουσα - δεν τον γνωρίζω προσωπικά - καλά λόγια.

Back