Μάνο θα είδες πιστεύω τα δικά μου προβλήματα. Κι εμένα μου έφευγε κάτω αριστερά. Μπορεί να ταιριάζει ο σωματότυπός μας, ενώ οι μαμά διαστάσεις μπορεί να ταιριάζουν στον σωματότυπο του Σταύρου.Έριξα και εγώ μια πούλα και παρατήρησα ότι για τα δικά μου δεδομένα χαμηλοτουφεκάω 10 πόντους. κάτι ελάχιστα πιάτα που πήρα ήμουν εμφανώς πάνω από το πιάτο. Έκανα και ένα τεστ τσώρτσιλ στα 20 βήματα και με εξαίρεση την πρώτη τουφεκιά που δεν ήταν τεστ τσώρτσιλ αφού έκανα τις διορθώσεις μου οι υπόλοιπες 3 τουφεκιές έφυγαν κάτω αριστερά.
Εγώ αποφάσισα να τα πάρω τα πράγματα από την αρχή και αφού κόντυνα το κοντάκι, δοκίμασα το όπλο χωρίς καμία φλάντζα. Θέλω να πω ότι ενώ από την μάνα του είχε πάνω του την καστ ον - οφ την έβγαλα και έκανα δοκιμή χωρίς φλάντζα. Βγαίνουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από την δοκιμή αυτή. Μετά ανάλογα με το τι θα δεις χρησιμοποίησε και τις φλάντζες. Και όπως έγραψα και παραπάνω άμα νομίσεις ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις δύο φλάντζες μαζί , πολύ προσοχή στο πως θα τις βάλεις γιατί ενδέχεται η μία να αναιρεί την άλλη και να πελαγώσεις. Καλή ευκολία ...