Με αυτα που ειχα δει στις φωτο που δυστηχως εχουν "χαθει" αλλα μπορουν να διαβαστουν καποια σχολια δεν θα το ελεγα καθολου..καθε αλλο...
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/fabarm-team.276/page-53#post-341006
Το θεωρω γελοιο να αναφερομαστε για συγχρονα οπλα αεριων πχ beretta, fabarm,winchester κ να λεμε δεν τα αγοραζω γιατι λερωνουν πολυ(ισως αυτοι που το λενε να μην εχουν δει ποσο λερωναν παλαιοτερα συστηματα αεριων) κ θα παρω αδρανειας γιατι δεν θελουν καθαρισμα..και να πω οτι το λεει καποιος που κανει καθημερινες εξοδους παει στο διαολο αλλα για καποιον που κυνηγαει Σ/Κ κατι τρεχει....
Ε τοτε ας παρουν κ ενα δικαννο να το "σπανε" καθε φορα κ να περνανε την βεργα απ τις καννες(αν το κανουν κ αυτο..)και ξανα κλεισιμο κ στην θεση του..
Ο μονος λογος που θα απεφευγα την αγορα ενος οπλου αεριου ειναι αν μετα απο καποιες τουφεκιες πνιγοταν στην κυριολεξια απο τα καταλοιπα κ δημιουργουσε εμπλοκες( και αν αυτο συνεβενε μια φορα κ εναν καιρο θεωρω πως σημερα ειναι αδυνατον κατι τετοιο) αλλιως αν μου αρεσε εμφανισιακα θα το επερνα ακομα κ αν γινοταν κατραμι...ποσο θα παρει ολη η ιστορια μεχρι να καθαριστει?
Και αυτο το λεω εγω που δεν συνηθιζω να νταντευω-χαιδευω τα οπλα μου..