Fabarm Team

2196

Κι ας ολοκληρώσω έτσι ένα "παιδικό ερώτημα". Πως γίνεται η κωνική περιοχή, η κυλινδρική περιοχη, να μένουν αμετάβλητες σε διάφορα μήκη καννων?
Σε σχέση με μια 66 πχ μια 76 δεν θα χει πιο μακρυά κωνική περιοχή άρα και καλύτερα βλητικα αποτελέσματα?

View attachment 2196

Κι ας ολοκληρώσω έτσι ένα "παιδικό ερώτημα". Πως γίνεται η κωνική περιοχή, η κυλινδρική περιοχη, να μένουν αμετάβλητες σε διάφορα μήκη καννων?
Σε σχέση με μια 66 πχ μια 76 δεν θα χει πιο μακρυά κωνική περιοχή άρα και καλύτερα βλητικα αποτελέσματα?
Το μόνο που μπορεί να αλλάζει κατά την γνώμη μου είναι το διευρυμένο τμήμα αυλού...( στο πορτοκαλί περίγραμμα)...

View attachment 2196

Το πορτοκαλί κομμάτι είναι παράλληλο. Έχει 2 κώνους έναν στην αρχή του κ έναν στο τέλος.

καλησπέρα στους φαμπαρμόφιλους

μια πληροφορία που βρήκα από αμερικάνικο φόρουμ στην εκεί ενότητα Fabarm στην οποία έγραφε ένας τύπος που από το πουθενά του παρουσίασε εμπλοκές το όπλο

στην L4S αν γυρίσουμε το όπλο από την αριστερή μεριά θα δούμε μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος και ανάμεσα στους δύο πύρους της σκανδαλοθήκης

αυτή η βίδα είναι βιδωμένη με μπλε loctite αλλά έχουμε περιπτώσεις που ξεβιδώνει και μένει χαλαρή ή πέφτει στο έδαφος η οποία είναι η αιτία για εμπλόκές,προτείνουν λοιπόν να τσεκάρουμε για αρχή την βίδα αν είναι στην θέση της και να ελέγξουμε αν όντως είναι βιδωμένη με ένα κατσαβίδι κάνοντας απόπειρα να την ξεβιδώσουμε,αν αισθανθούμε να κοντράρει είναι οκ αν αισθανθούμε σχετικά ελεύθερη κίνηση ξεβιδώνουμε όλη την βίδα βάζουμε εκ νέου Loctite και ξανα βιδώνουμε

βάζω δύο φωτό να σας κατατοπίσω,δεν ξέρω αν και η XLR έχει αντίστοιχη βίδα καλού κακού ας το τσεκάρετε !

2260
2261

Last edited:
Για πολλά μπορούν να κατηγορηθούν οι fabarm Όχι όμως για εμπλοκές μετά από χρόνια χρήσης mk2 και xlr πουλήθηκαν για διάφορα που έβγαζαν Όχι όμως για εμπλοκές. Αρκετοί γνωστοί επίσης με ακαθάριστα οπλα μες στη σεζόν κανένα πρόβλημα. Μεμονωμένες περιπτώσεις δεν είναι κανόνας

καλησπέρα στους φαμπαρμόφιλους

μια πληροφορία που βρήκα από αμερικάνικο φόρουμ στην εκεί ενότητα Fabarm στην οποία έγραφε ένας τύπος που από το πουθενά του παρουσίασε εμπλοκές το όπλο

στην L4S αν γυρίσουμε το όπλο από την αριστερή μεριά θα δούμε μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος και ανάμεσα στους δύο πύρους της σκανδαλοθήκης

αυτή η βίδα είναι βιδωμένη με μπλε loctite αλλά έχουμε περιπτώσεις που ξεβιδώνει και μένει χαλαρή ή πέφτει στο έδαφος η οποία είναι η αιτία για εμπλόκές,προτείνουν λοιπόν να τσεκάρουμε για αρχή την βίδα αν είναι στην θέση της και να ελέγξουμε αν όντως είναι βιδωμένη με ένα κατσαβίδι κάνοντας απόπειρα να την ξεβιδώσουμε,αν αισθανθούμε να κοντράρει είναι οκ αν αισθανθούμε σχετικά ελεύθερη κίνηση ξεβιδώνουμε όλη την βίδα βάζουμε εκ νέου Loctite και ξανα βιδώνουμε

βάζω δύο φωτό να σας κατατοπίσω,δεν ξέρω αν και η XLR έχει αντίστοιχη βίδα καλού κακού ας το τσεκάρετε !

View attachment 2260
View attachment 2261
ΛΕΣ .θα το δοκιμασο παυλο δεν ξερεισ καμια φορα αν και το εστηλα τουρι ισωσ τουσ διεφυγε ,αλλα τα 2 φισιγγια απο αποθηκη ταυτοχρονα εχει σχεση με την βηδα θα δουμε.

Για πολλά μπορούν να κατηγορηθούν οι fabarm Όχι όμως για εμπλοκές μετά από χρόνια χρήσης mk2 και xlr πουλήθηκαν για διάφορα που έβγαζαν Όχι όμως για εμπλοκές. Αρκετοί γνωστοί επίσης με ακαθάριστα οπλα μες στη σεζόν κανένα πρόβλημα. Μεμονωμένες περιπτώσεις δεν είναι κανόνας
Eαν εχεις την καλωσυνη μπορεις να αναφερεις αυτα τα πολλα που μπορουν να κατηγορηθουν οι Fabarm;

Όταν έχεις αδυναμία εύρεσης χρόνου για να ασκήσεις το χόμπυ σου και εκμεταλλεύεσαι λίγα τριήμερα το χρόνο θέλεις όπλα αξιόπιστα. Και για να μην παρεξηγηθώ θα μιλήσω για τα δικά μου.mk2 δύο φορές σπασμένο τερματικό κλείστρου και γι'αυτό πουλήθηκε. Xlr composite αγοράστηκε και έφυγα τριήμερο για φάσσες Ναύπακτο έριχνα στο γάμο του καραγκιόζη 1 φάσσα από μια ολόκληρη ζώνη, αποτέλεσμα εκεντρα τσοκ ,το καλαμάκι απο σουβλάκι έβρισκε στο τέλος του τσοκ.. Η κανη πήγε Ιταλία έκανε 3 μήνες να έρθει αγόρασα άλλη κάννη 450 ευρώ. Την κατάσταση έσωσε η αντιπροσωπεία με αλλαγή καννης. Την μεθεπόμενη χρονιά πολυμεριστηκε το πλαστικό σε πάπια και κοντακι και αυτό έγινε σε έρμαριο Όχι σε θήκη Αποτέλεσμα δεκαήμερο καθάρισμα με ότι μπορεί να φανταστείς θαμπο κοντακι και καταστροφη πέλματος αξιας 65 ευρω Τουρις.Λογω λατρείας στα οπλα έχω αλλάξει όλες τις μάρκες με κανένα θέμα σε καμία εκτός από μια 610 με σπασμένο σιδηρόδρομο. Για του λόγου το αληθές προ ημερών η xlr ήταν στο car με τις δύο καννες την πουλούσε το παλικάρι που του την έδωσα...Παρεπιμπτωντος μπροστα στα ματια μου fabarm μοντελο μετα το mk3 ξαδερφου μου 2 φορές σπασμένη πάπια. Από ντουφεκιες όμως εφάμιλλο με πολύ ανώτερης ποιότητας οπλα εμπλοκές δεν υπήρχαν. Αυτά

Εγώ πήρα την fabarm l4s black hunter και μετά από 5τουφεκιες έκανε εμπλοκή στο κυνήγι αφού είχα Τουφεκησι και πήρα την περδικα λέω οκ θέλη στροσιμο αλιος θς ειχαι φυγή στον γκρεμό μαζί με την περδικα μετά όλα καλα πέρασαν 2 μήνες εμπλοκή με 2 φυσίγγια ταυτόχρονα από αποθήκη και μετά ξανά στης τσίχλες 5 εμπλοκές σε μια κούτα φεύγω το οπλω για τουρι έρχεται πάλη τζ ίδια επικοινωνία με τουρι αποτέλεσμα θα παι Ιταλία για φτιάξιμο μετά το τέλος τις κυνηγετικής περιόδου 2020 εγώ πήρα beretta κσι πουλαο την φαμπαρμ ποιος τα εμπιστεύεται εδώ είμαι να το δόσω .

XLR από το 2015 δεν μου έχει κάνει το παραμικρό φουλ τσίχλα, άλλα και να κάνει την συγχωρώ αυτή η κάννη βγάζει φαρμάκι. ρε fabarm αν μας ακούς βγάλε μια αδρανειας να γουστάρουμε. .sarcastic.
Σύμφωνο μάχη σου φιλε μακάρι και το δικό μου να μην ειχαικσποπ πρόβλημα και θα είχα τα 1700€ Στην Τζέπη

Eurolion mk2 καινούργια τουφεκιές φαρμάκι αλλά πολλές εμπλοκές,μαγκωνε το δεύτερο φυσιγγι που ανέβαζε από την αποθήκη λοξά στην θαλαμη.Άλλαξα γλώσσα μετά σκανδαλοθηκη,αναστολεα και ελατήριο αποθηκης.Το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ και την έκανα δώρο σε ξάδερφο ο όποιος ρίχνει λίγες ντουφεκιες το χρόνο με το πρόβλημά εις γνώση του.Πήρα 391 teknys optima χιλιάδες βολές εμπλοκή ποτέ ότι και αν της έβαλα μέσα και μία φορά το χρόνο καθάρισμα και τουφεκιές άριστες.Εκθέτω την προσωπική μου εμπειρία χωρίς παρεξηγήσεις.

Back