Εγώ είχα ρίξει λαμπρό τραπ 2 χωρίς εμπλοκή
η κυνηγετική έχει τμήμα που είναι ελαστομερες.η σκοπευτικη οχιΟπτικά ίδια είναι Παύλο
Εννοω οτι με τη χρηση αποκταει ανοχες, πεφτουν τα ελατηρια και ισως τοτε να τα ριχνει και τα 24αρια απροβληματιστα..τι εννοείς?οταν στρώνει ενα όπλο ξεκινάει τις εμπλοκές?
Το μόνο που μπορεί να αλλάζει κατά την γνώμη μου είναι το διευρυμένο τμήμα αυλού...( στο πορτοκαλί περίγραμμα)...View attachment 2196
Κι ας ολοκληρώσω έτσι ένα "παιδικό ερώτημα". Πως γίνεται η κωνική περιοχή, η κυλινδρική περιοχη, να μένουν αμετάβλητες σε διάφορα μήκη καννων?
Σε σχέση με μια 66 πχ μια 76 δεν θα χει πιο μακρυά κωνική περιοχή άρα και καλύτερα βλητικα αποτελέσματα?
Το πορτοκαλί κομμάτι είναι παράλληλο. Έχει 2 κώνους έναν στην αρχή του κ έναν στο τέλος.View attachment 2196
Κι ας ολοκληρώσω έτσι ένα "παιδικό ερώτημα". Πως γίνεται η κωνική περιοχή, η κυλινδρική περιοχη, να μένουν αμετάβλητες σε διάφορα μήκη καννων?
Σε σχέση με μια 66 πχ μια 76 δεν θα χει πιο μακρυά κωνική περιοχή άρα και καλύτερα βλητικα αποτελέσματα?
ΛΕΣ .θα το δοκιμασο παυλο δεν ξερεισ καμια φορα αν και το εστηλα τουρι ισωσ τουσ διεφυγε ,αλλα τα 2 φισιγγια απο αποθηκη ταυτοχρονα εχει σχεση με την βηδα θα δουμε.καλησπέρα στους φαμπαρμόφιλους
μια πληροφορία που βρήκα από αμερικάνικο φόρουμ στην εκεί ενότητα Fabarm στην οποία έγραφε ένας τύπος που από το πουθενά του παρουσίασε εμπλοκές το όπλο
στην L4S αν γυρίσουμε το όπλο από την αριστερή μεριά θα δούμε μια μικρή τρύπα στο πίσω μέρος και ανάμεσα στους δύο πύρους της σκανδαλοθήκης
αυτή η βίδα είναι βιδωμένη με μπλε loctite αλλά έχουμε περιπτώσεις που ξεβιδώνει και μένει χαλαρή ή πέφτει στο έδαφος η οποία είναι η αιτία για εμπλόκές,προτείνουν λοιπόν να τσεκάρουμε για αρχή την βίδα αν είναι στην θέση της και να ελέγξουμε αν όντως είναι βιδωμένη με ένα κατσαβίδι κάνοντας απόπειρα να την ξεβιδώσουμε,αν αισθανθούμε να κοντράρει είναι οκ αν αισθανθούμε σχετικά ελεύθερη κίνηση ξεβιδώνουμε όλη την βίδα βάζουμε εκ νέου Loctite και ξανα βιδώνουμε
βάζω δύο φωτό να σας κατατοπίσω,δεν ξέρω αν και η XLR έχει αντίστοιχη βίδα καλού κακού ας το τσεκάρετε !
View attachment 2260
View attachment 2261
Eαν εχεις την καλωσυνη μπορεις να αναφερεις αυτα τα πολλα που μπορουν να κατηγορηθουν οι Fabarm;Για πολλά μπορούν να κατηγορηθούν οι fabarm Όχι όμως για εμπλοκές μετά από χρόνια χρήσης mk2 και xlr πουλήθηκαν για διάφορα που έβγαζαν Όχι όμως για εμπλοκές. Αρκετοί γνωστοί επίσης με ακαθάριστα οπλα μες στη σεζόν κανένα πρόβλημα. Μεμονωμένες περιπτώσεις δεν είναι κανόνας
Σύμφωνο μάχη σου φιλε μακάρι και το δικό μου να μην ειχαικσποπ πρόβλημα και θα είχα τα 1700€ Στην ΤζέπηXLR από το 2015 δεν μου έχει κάνει το παραμικρό φουλ τσίχλα, άλλα και να κάνει την συγχωρώ αυτή η κάννη βγάζει φαρμάκι. ρε fabarm αν μας ακούς βγάλε μια αδρανειας να γουστάρουμε.![]()