Εαν δεν αλαξη το συστημα τησ η ΦΑΜΠΑΡΜ παντα θα εχει τετεια προβληματα .είναι να μην σου τύχει και αν σου τύχει να σου τύχει και ο οπλουργός με νοημοσύνη της κάθε αντιπροσωπειας... έχω άλλη μια fabarm rex περίπου ίδια σαν την mk3 ναι είχα προβλήματα δεν ανέβαζε σωστά το φυσίγγι η γλώσσα κάργα εμπλοκές πέταγε από την αποθήκη δυο φυσίγγια μαζί το ένα στην θαλάμη και το άλλο στο πάτωμα, έκατσα και τα έλυσα μόνος μου, στο ένα έφταιγε το ελατήριο του αναστολέα αδύναμο ελατήριο και χαλούσε όλο τον χρονισμό του όπλου και στο άλλο η γλώσσα ήταν με κάτι μοίρες απόκλιση πιο κάτω από εκεί που έπρεπε και κάρφωνε το φυσίγγι ακριβώς κάτω από την θαλάμη όχι πάντα. αααα και μια σπασμένη σκανδαλοθηκη τώρα πάει ρολόι ... αυτα![]()
καλημερα φιλε μιασ και εχεισ το οπλο 10χρονια θελησ να σου πουλησο την l4s που ειναι και πιο συνγχρονη γιατι βλεπο οτι τα εμπιστευεσαι παρα πολυ και δεν εχεισ και προβλημα με την δικια σου, εχει και εγγυοιση ακομα το δικο μου μια χαρα εισαιΗ Fabarm από το μοντέλο Η38 και μετά,τελειοποίησε τα όπλα της!
Δέκα χρόνια κατέχω την Η38 με άπειρες τουφεκιές και δεν είχα ούτε μια εμπλοκή!
Τώρα αν σε κάποια λίγα όπλα παρουσιάσει δυσλειτουργία εντάξει συμβαίνει και στα ακριβότερα όπλα!
τα γραφο στην σελ 84Τι προβλήματα σου έχει βγάλει?
Αν και τα οπλα ειναι σαν τις γκομενες, δεν ξερεις ποια τη σηκωνει στον καθενα...τη διαθεση..., κ εγω θα επαιρα την XLR με κλειστα ματια...δέχομαι τα καλορίζικα προκαταβολικά , λογικά αυριο θα το έχω στα χέρια μου και θα ακολουθήσει φωτοθεραπεία !![]()
Αν και τα οπλα ειναι σαν τις γκομενες, δεν ξερεις ποια τη σηκωνει στον καθενα...τη διαθεση..., κ εγω θα επαιρα την XLR με κλειστα ματια...
Άρη είχε ουριο άνεμο? Πως και φτάσανε τα σκάγια πίνακα?Επιασα σημερα στα χερια μου μια XLR 76αρα... Ειχα καιρο να πιασω οπλα που να το γουσταρω για να ειμαι ειλικρινης... Πολυ ωραια σκανδαλη, ουδετερη αισθηση στο βαρος τετοια που να μην καταλαβαινεις οτι ειναι 76αρα, μεγαλη αμεσοτητα στο χειρισμο, παταγες τη σκλανδαλη κ ενιωθες οτι ολα γινονται πολυ γρηγορα, φοβερη σκοπευτικη γραμμη, χαμηλη ανακρουση κ ωραιες τουφεκιες...
Μιας κ επιασα προσφατα κ την A400 Plus, κ επειδη ειχε το διλημμα κ ο Παυλος, αν διαλεγα εγω οπλο θα πηγαινα αμεσως στην XLR, μου κεντρισε το ενδιαφερον σε ολα...
Τουφεκια μια εκανα στον πινακα με τσοκ 3 μαμα εσωτερικο κ φυσιγγια Ρουμελιωτης 28γρ ν8 στα 35 μετρα...
![]()
Σταύρο το έχω ξαναπεί,για μένα πλέον τα όπλα είναι τύχη...μπορεί να αγοραστούν δύο ίδια κ το ένα να είναι αστέρι κ το άλλο όχι... Οπότε τύχη...Άρη είχε ουριο άνεμο? Πως και φτάσανε τα σκάγια πίνακα?