Ναι εχει κανει το τεστ το δεξι ματι ειναι το κυριαρχο. Ευτυχως!Να προσθέσω και κάτι ακόμη... Κώστα το κυρίαρχο σου μάτι είναι απ'τη μεριά που επωμιζεις;
Ναι εχει κανει το τεστ το δεξι ματι ειναι το κυριαρχο. Ευτυχως!Να προσθέσω και κάτι ακόμη... Κώστα το κυρίαρχο σου μάτι είναι απ'τη μεριά που επωμιζεις;
Ετσι ειναι.. εχω φιλο που επωμιζει και δεξια και αριστερα και παιρνει πουλια με την ιδια επιτυχια! Βεβαια κλεινει ματι...και εάν έχει αντίθετο μάτι τι θα κάνει ; Άντε να βάλει παραπάνω cast off διότι η λύση η σωστή είναι αλλαγή πλευράς επωμισης κάτι τρομερά δύσκολο ,εγώ το προσπάθησα αρκετό καιρό αλλά σπάσαν τα νεύρα μου δεν είχα την υπομονή να προβώ σε τέτοια διαδικασία διότι ακριβώς έτσι είμαι εγώ επωμιζω δεξιά με κυρίαρχο αριστερό ,πιτσιρικάς όμως ποιος ήξερε να με δει ποιος ηξερε για κυρίαρχο μάτι ποιος ήξερε για διοφθαλμη ,είμαι 41 πριν 6-7 χρόνια που άρχισα να ασχολούμαι με το σκοπευτήριο το ανακάλυψα και εγώ .Παρόλα αυτά Κώστα σου λέω για να μην αγχωθεις εάν βρεις κάτι τέτοιο ότι πάντα τουφεκαγα πολύ καλά ,βέβαια ακόμα και πριν το μάθω είχα καταλήξει ότι όλα μου τα όπλα ήθελαν πολύ cast off και έτσι τα έφτιαχνα απλά τώρα πλέον πια ξέρω και το γιατί με βοήθουσε το πολύ cast off .
Πλάκα κάνεις ,αυτό θα ήθελα να το δω ,είμαι περίεργος πως επωμιζει ο τύπος ,ακουμπάει μάγουλο στο κοντάκι κανονικά ;Ετσι ειναι.. εχω φιλο που επωμιζει και δεξια και αριστερα και παιρνει πουλια με την ιδια επιτυχια! Βεβαια κλεινει ματι...
Ναι κανονικοτατα!Πλάκα κάνεις ,αυτό θα ήθελα να το δω ,είμαι περίεργος πως επωμιζει ο τύπος ,ακουμπάει μάγουλο στο κοντάκι κανονικά ;
Καλοριζικο φιλε να το χαρεις!Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Καλορίζικο φίλε και καλοτουφεκο!!!!Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Πανεμορφο φιλε. Να σου κανει ολα τα κεφια!Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Καλοτουφεκο...Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
[/QUOTE
Καλο καψιμο
Καλορίζικο και να το ευχαριστηθείςΜετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Καλορίζικο και καλοτούφεκο ....Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Καλοριζικο και καλοτουφεκο!!!Μετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519
Καλοντουφεκο καλά κυνηγιαΜετά απο 2 μήνες περίπου αναμονής πηρα στα χέρια μου το όπλο κόσμημα!!!View attachment 7519