Kinigos
Moderator
400 ευρωΣε τι τιμή θα την αγοράσεις ;
400 ευρωΣε τι τιμή θα την αγοράσεις ;
Βάλε 120 ακόμα και πάρε μια Impala plus κενουρια400 ευρω
Άντε με το καλό!!Την κανονησα θα πάω για μεταβίβαση
Να σαι καλά και πιστεύω να μην το μετανιωσωΆντε με το καλό!!
.....400€.....τσάμπα...
![]()
Όντως έτσι...καλύτερα 520 για καινούργιο παρά τετρακο για παλιό...Βάλε 120 ακόμα και πάρε μια Impala plus κενουρια
Άλλο όμως το Impala plus και άλλο Fabarm....σίγουρα θα σύμφερε αυτή η διαφορά τιμής, αλλά μη συγκρίνουμε το ένα όπλο με το άλλο....Όντως έτσι...καλύτερα 520 για καινούργιο παρά τετρακο για παλιό...
Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα καλύτερα διαβάζω για το τουρκακι...εξού κ η αποψηΆλλο όμως το Impala plus και άλλο Fabarm....σίγουρα θα σύμφερε αυτή η διαφορά τιμής, αλλά μη συγκρίνουμε το ένα όπλο με το άλλο....![]()
Ναι σωστά.Η αλήθεια είναι ότι μόνο τα καλύτερα διαβάζω για το τουρκακι...εξού κ η αποψη
Κώστα δεν ξέρω κατά ποσό υπερτερεί η fabarm και αν υπερτερεί γιατί από ότι καταλαβαίνω ετσι το θέτεις!Άλλο όμως το Impala plus και άλλο Fabarm....σίγουρα θα σύμφερε αυτή η διαφορά τιμής, αλλά μη συγκρίνουμε το ένα όπλο με το άλλο....![]()
Κι εγώ δν ξέρω κατά πόσο υπερτερεί το ένα με το άλλο, αλλά από θέμα αξιοπιστείας και βλητικής πιστεύω το Fabarm λόγο τόσων χρόνων σταδιοδρομίας σε κυνήγια......χωρίς βέβαια να έχω άποψη από το impala plus...το συγκεκριμένο χρειάζεται καιρό ακόμη να προταγωνιστήσει στα τερέν του κυνηγίου, για να κερδίσει παραπάνω ακόμη τις εντυπώσεις...και το κυριότερο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.....Κώστα δεν ξέρω κατά ποσό υπερτερεί η fabarm και αν υπερτερεί γιατί από ότι καταλαβαίνω ετσι το θέτεις!
Προσωπικά και χωρίς να είμαι δογματικός,έχοντας κυνηγήσει με μια eurolion mk2 και όσα έχω δει από συγκυνηγους μου,πολύ δύσκολα θα επαιρνα fabarm και άμα επαιρνα μόνο την xlr5Κι εγώ δν ξέρω κατά πόσο υπερτερεί το ένα με το άλλο, αλλά από θέμα αξιοπιστείας και βλητικής πιστεύω το Fabarm λόγο τόσων χρόνων σταδιοδρομίας σε κυνήγια......χωρίς βέβαια να έχω άποψη από το impala plus...το συγκεκριμένο χρειάζεται καιρό ακόμη να προταγωνιστήσει στα τερέν του κυνηγίου, για να κερδίσει παραπάνω ακόμη τις εντυπώσεις...και το κυριότερο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.....![]()
Γούστα είναι αυτά!!και άμα επαιρνα μόνο την xlr5
Τι ακριβώς θέλεις; Την έχω εγώ.Υπάρχει κάποιος κάτοχος της Fabarm L4S (Left) να μας δόσει πληροφορίες ως προς τη λειτουργία μηχανισμού της...;;;
Δημήτρη πρέπει στο άμεσο μέλλον κάποια στιγμή να προχωρήσω σε μια αγορά όπλου καινούριου ή μεταχειρισμένο σε Fabarm...Τι ακριβώς θέλεις; Την έχω εγώ.
Στην αρχή που την πήρα μου έκανε 4-5 εμπλοκές. Σε σπορτινγκ φυσίγγια 28γρ. Την έστειλα στον Τουρη την ρυθμίσαν και από τότε δεν μου έχει ξανά κάνει εμπλοκή ότι και να έχω ρίξει. Κατά τα άλλα έχει πολύ ομαλή λειτουργία. Και χωρίς να είμαι λάτρης της καθαριότητας... Καλό ζυγισμενο όπλο με πολύ καλό κοντάκι.Δημήτρη πρέπει στο άμεσο μέλλον κάποια στιγμή να προχωρήσω σε μια αγορά όπλου καινούριου ή μεταχειρισμένο σε Fabarm...
(κατά προτίμηση αριστερή) και σκεφτόμουν την L4S......όχι πως τα δεξιά όπλα με δυσκολεύουν βέβαια............και λέω αν έχει παρουσιάσει κάποια θεματάκια στα κινούμενα μέροι (με εμπλοκές ή μικροβλάβες) η συγκεκριμένη.
Και είμαι ενδιάμεσα σε L4S και XLR max5 ΑΡΧΙΚΑ....
Στην αρχή που την πήρα μου έκανε 4-5 εμπλοκές. Σε σπορτινγκ φυσίγγια 28γρ. Την έστειλα στον Τουρη την ρυθμίσαν και από τότε δεν μου έχει ξανά κάνει εμπλοκή ότι και να έχω ρίξει. Κατά τα άλλα έχει πολύ ομαλή λειτουργία. Και χωρίς να είμαι λάτρης της καθαριότητας... Καλό ζυγισμενο όπλο με πολύ καλό κοντάκι.
Εγώ δν τα έχω δει καν από κοντά όμως.Σηκώνεται και κουμπώνει υπέροχα η l4s με φοβερό swing.. σε εμφάνιση προτιμάω xlr για άγρια κόλπα.. δυστυχώς δεν έχω ρίξει κανένα από τα δυο αν και τα έχω χιλιοεπωμισει και τα δυο...
Ανεβα Αθηνα εσυ και βλεπουμεΕγώ δν τα έχω δει καν από κοντά όμως.
Όταν με το καλό έρθει η ώρα θα ανέβω Αθήνα στον Καλκατζάκο να τα επομίσω και τα 2 να δω πως είναι σε αφή (ζύγισμα,swing)...και βλέπουμε.
Αν δν κάνω λάθος έχουν και τα 2 φλάτζες κλίσεων κοντακίου....![]()