Ευχαριστώ. Θα το ψάξω.Randy Waykman. Αναφέρεται στο franchi instict L που είναι η ακριβή του έκδοση για USA.
Επίσης σε άλλο άρθρο λέει ότι η affinity συναρμολογειται στη benelli, κάτι που εγώ θεωρώ πλεονέκτημα.
Ευχαριστώ. Θα το ψάξω.Randy Waykman. Αναφέρεται στο franchi instict L που είναι η ακριβή του έκδοση για USA.
Επίσης σε άλλο άρθρο λέει ότι η affinity συναρμολογειται στη benelli, κάτι που εγώ θεωρώ πλεονέκτημα.
Ίσως έχεις δίκιο,αν και δεν έχω πείσθει πλήρως.
Μήπως γνωρίζεις που είναι το εργοστάσιο της franchi όπου φτιάχνονται οι κανες, η μπασκουλα και τα ξύλα του Feeling;
Κατασκευαστικα μιλάω και όχι για τα γραφεία της εταιρείας.
γράψε 2 λόγια Κώστα για τα χαρακτηριστικά του πόσο σε έχει βολέψει...........................να μεγαλωσουμε το club με μια franchi affinity max 5
καταρχην καλημερα μακη.....το συγκεκριμενο οπλο το εχω στην κατοχη μου περιπου ενα χρονο και το εχω ευχαριστηθει ειδικα στον βαλτο,δυστυχως ειναι ενα παρεξηγημενο οπλο οπως διαβαζω συγκριτικα με τις μπενελι μπερετα διοτι δεν το βλεπω να το θετουν ως μετρο συγκρισης για αγορα παρολου που εχει το μικροτερο κοστολογιο απο τα οπλα της κατηγοριας του και μεγαλυτερη εγγυηση.....καλα υλικα κατασκευης και φινιρισμα,καλη επωμιση....τωρα απο θεμα βλητικης χωρις να γνωριζω πολλα εχω βολευτει με 2 τσοκακια carlsons (sporting clays LM και coyote) και μπορω να πω οτι σε οριακες βολες εμεινα με το στομα ανοιχτο απο την αοδοση των τσοκ.....Υ.Γ οσοι συναδελφοι ψαχνουν στο ιντερνετ για τσοκακια αλλων εταιρειων για το affinity να κοιτανε σε crio-optima plus (7mm) και οχι σε mobile οπως γραφουν οι περισσοτερες εταιρειες για franchiγράψε 2 λόγια Κώστα για τα χαρακτηριστικά του πόσο σε έχει βολέψει...........................
18,4Κώστα τι αυλο έχει, 18,4 ή 18,6;
σωστα τα λες απο βιασυνη εγινε....7cmΤα τσοκ της μαμάς τι μήκος έχουν;
Αυτό το 7mm που έγραψες είναι μήπως 70 mm;