Πολύ ωραίο, εύχομαι να το χαρείς και σκυλιά δεν πιάνεσαι!!!!ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Πολύ ωραίο, εύχομαι να το χαρείς και σκυλιά δεν πιάνεσαι!!!!ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Να το χαρείς Λάμπρο,ωραίο αποτέλεσμα!ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Πολύ ωραίο Λάμπρο!!ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Κούκλα.ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Μεγάλη πτωση σε αρχικές ταχυτητες κ πιεσεις , το μέγιστο από ένα φυσιγγι 70 χιλ το παιρνουμε από θαλαμη 70 χιλΚαι θα ηθελα να συμπληρωσω την ερωτηση του Παναγη: παιζει ρολο βλητικα αν ριχνεις κανονικη γόμωση με s.magnum καννη?
Ωραίο εύχομαι να το χαρείς και με τρυγονάκι στο ενεργητικό !Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
Σαν πρώτες δοκιμαστικές τουφεκιές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αύριο θα δοκιμαστεί στο πεδίο....
.
Καλοτουφεκο...ωραιο...ποσους ποντους κωνο ειχε?Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
Σαν πρώτες δοκιμαστικές τουφεκιές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αύριο θα δοκιμαστεί στο πεδίο....
.
Ωραιο φιλε αλλα που το βρηκες με μαμα εξωτερικα πρωτη φορα βλεπωΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Καλορίζικο.Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Σε ευχαριστώ πολύ,Γύρω στον 1,5 πόντο είχε...Καλοτουφεκο...ωραιο...ποσους ποντους κωνο ειχε?
Καλορίζικο.
Κούκλα η ρουφιάνα.
Σας ευχαριστώ φιλαράκια.Καλοριζικο και καλοτουφεκο Χρήστο.
Να το χαρείς Λάμπρο, κουκλα έγινε!ΥΔΡΟΒΑΦΗ
View attachment 15191
View attachment 15194
View attachment 15195
View attachment 15196
ΈΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ...
Καλορίζικο, καλοτουφεκο να το χαρείς Χρησταρα!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Καλορίζικο Χρήστο, καλή αρχή αύριο!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Καλορίζικη Χρήστο !Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς!!!!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Χρηστάρα καλορίζικη και καλοντουφεκη !!!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.