Να το χαρείς Λάμπρο, κουκλα έγινε!
Καλορίζικο, καλοτουφεκο να το χαρείς Χρησταρα!
καλοριζικη χρηστο κ καλα κυνηγια!
Καλορίζικο Χρήστο, καλή αρχή αύριο!
Καλορίζικη Χρήστο !
Καλορίζικο φίλε μου να το χαρείς!!!!
Σας ευχαριστώ όλους μάγκες και να είστε καλά.Χρηστάρα καλορίζικη και καλοντουφεκη !!!
Σε ευχαριστώ ρε φιλαράκι.Χρήστο μου καλορίζικο το εργαλείο. Πολυ ωραίο το project με τον κωνο, ελπίζω να σου κάνει ολα τα γούστα.
Χρηστάρα μου καλορίζικη κομάντο μου να την ευχαριστηθείς στο έπακρο εύχομαι!!!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
Σαν πρώτες δοκιμαστικές τουφεκιές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αύριο θα δοκιμαστεί στο πεδίο....
.
Απο πατριώτ σε πατριώτ το εργαλειο.Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
Σαν πρώτες δοκιμαστικές τουφεκιές με έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό, αύριο θα δοκιμαστεί στο πεδίο....
.
Καλορίζικη Χρήστο!Καλησπέρα στην παρέα και εγώ στο κλάμπ με μια ελαφρώς μεταχειρισμένη franchi affinity camo max 5 με κάνη 71 cm και τις έγινε και κώνος γύρω στους 6 πόντους.
.
Να σαι καλα ρε Γιανναρα! Θα πεσει πέλεκυς!! Ευχομαι να μαστε μαζι!Καλορίζικη Στέφανε!
Ετοιμάζεις υποδοχή για τις πιτσιλωτές βλέπω .
Με το που γυρίσω το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη από το χωριό θα κανονίσουμε έξοδο φίλε .Να σαι καλα ρε Γιανναρα! Θα πεσει πέλεκυς!! Ευχομαι να μαστε μαζι!
Να σαι καλα ρε Λιακο!Καλοριζικη Στεφ!!!!
Ελα Κυριακή Ασπρόπυργο να το ρίξουμε! Από Δευτέρα δεν ξέρεις αν θα μπορείςΝα σαι καλα ρε Λιακο!
Καλοριζικη και καλοτουφεκη..η 48al ειναι οπλο που σε κολλαει με αυτη την μαρκα..αν ειχαν τα τωρινα οπλα την τουφεκια της 48 θα χαν σβησει πολλες απ τον χαρτη
Οκ εκλεισε...! Και μην γελας καθολου!Ελα Κυριακή Ασπρόπυργο να το ρίξουμε! Από Δευτέρα δεν ξέρεις αν θα μπορείς
Καλοριζικη και καλοτουφεκη..η 48al ειναι οπλο που σε κολλαει με αυτη την μαρκα..αν ειχαν τα τωρινα οπλα την τουφεκια της 48 θα χαν σβησει πολλες απ τον χαρτη
Στέφανε καλορίζικο και να το χαρείς στο foul.....
Καλορίζικη και καλοκαυτη φίλε την καλύτερη στην καλύτερη παραλλαγή πήρες!!!!
Σας ευχαριστω ολους παιδες!Καλοντουφεκη με υγεία
Ελα και θα σε περιμενει εκπληκηΟκ εκλεισε...! Και μην γελας καθολου!