Εισαι πολυ ωραιος....το astore ξυριζει σαν ξυραφακι astor???
Καθάρισε τα adidas τώρα,με τις εξυπνάδες σουView attachment 16848"Λίγο πριν το κάλεσμα του δίσκου"
Παιχνίδι με 24γρ 9,5 νούμερο στο σκοπευτήριο Ασπροπύργου "λίγο πριν" ξεκινήσουν τα καρτέρια της αγαπημένης μας τσίχλας.
Ναι ναι έχει πάρα πολύ ωραία τουφεκιά και δεν έχει την ανάκρουση που περίμενα! 18,4 αυλός...Εισαι πολυ ωραιος....το astore ξυριζει σαν ξυραφακι astor???
Ενα απο τα παλια οπλα και πολυ καλα της Luigi Franchi.!!!View attachment 16600Franchi astore ii με 71 πόντους κάννες και θαλαμες απλές 70 άρες, διασκανδαλο με αυτόματους εξολκεις!
Πραγματικά άλλη αίσθηση το κυνήγι με πλάγιο...
Ωραία φωτογραφία, για διαφήμιση σε περιοδικό είναι!View attachment 17091classic game...
Πλακα στην πλακα ασε να την ανακαλυψει ο Ναυπλιωτης κ θα δεις......Ωραία φωτογραφία, για διαφήμιση σε περιοδικό είναι!
Με άσπρη μούρη, θα κάνεις τρελή καριέρα!!Αν θες μοντέλο έρχομαι Παναγιώτη και σαν αμοιβή θα μου δώσεις το δικαννο
Σε παρακαλώ πρόσεξε τα λόγια σου μιλάς στον Αλεν Ντελον της ΡούμεληςΜε άσπρη μούρη, θα κάνεις τρελή καριέρα!!
Ζητώ συγνώμη Άλλα Ντ αλλων..Αλεν Ντελον της Ρούμελης
Σου εχει στελει πμ!Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, το έψαξα όπως μου είπες και έχω ακριβός το ίδιο θέμα. Θα μπορούσες να μου δόσεις ένα τηλεφωνο επικοινωνίας με τον κ. Διελλα για να μπορέσω να μιλήσω μαζί του?
Ακριβως αυτη η ειναι η χρηση του!Αυτο παιδιά γτ το αλλαζετε?
Ειναι το στοπ πανω στο οποιο πάει και κοπαναει ο κωλος του κλειστρου, για να μην βαραει στην βαση αν καταλαβα καλα?