Ευχαριστώ πολύ
Πεσμου ότι το έκανε για να σκοτώσει τον κορωνοιο?τι παθαινει μια inertia οταν κανει μπανιο με klinex?
taso δεν εμεινε βιδα πολυ μεγαλη ζημιαΠεσμου ότι το έκανε για να σκοτώσει τον κορωνοιο?
Mωρε ζημιά θα έγινε, γιατί το έκανε δεν κατάλαβα...taso δεν εμεινε βιδα πολυ μεγαλη ζημια
Γιατί Ρε γαμωτο φέρονται έτσι στα οπλα τους …taso δεν εμεινε βιδα πολυ μεγαλη ζημια
λιακο το ειχε σε ενα ντουλαπι και χυθηκε χλωρινη αρκετη απο την συζυγο,Το πηρε χαμπαρι μετα απο μηνες οταν πηγε για ανανεωση της αδειας κατοχης Οταν καταφερω να βγαλω ακρη θα αναβασω φωτοΓιατί Ρε γαμωτο φέρονται έτσι στα οπλα τους …
Παντρέψου μετά σου λένε..,,λιακο το ειχε σε ενα ντουλαπι και χυθηκε χλωρινη αρκετη απο την συζυγο,Το πηρε χαμπαρι μετα απο μηνες οταν πηγε για ανανεωση της αδειας κατοχης Οταν καταφερω να βγαλω ακρη θα αναβασω φωτο
σε ενα ντουλαπι στην αποθηκη του σπιτιου μου ειπεΠου το ειχε? Τουαλετα κουζινα?
για αυτο υπαρχουν τα οπλοκιβωτια ηλια αγοραζεις ενα η φτιαχνεις τα βαζεις μεσα και ξενοιαζεις Ο αλλος χαλασε την σακουλα της ηλεκτρικης σκουπας για να βρει το ελατηριο βελοναςΠαντρέψου μετά σου λένε..,,
Πολύ ωραία τουφεκιά για 40 μέτρα. Το φυσίγγι 32 ή 34 γραμμάρια;Μια δοκιμή της Κυριακής επί πίνακι με τη sporting.φυσιγγιον α1 speciale lambro νο 7 στα 40 μέτρα και τσοκ muller passing.παρολη τη ζέστη νομίζω ότι πήγε καλά
Το 34 ρίχνει ο ευρι….Πολύ ωραία τουφεκιά για 40 μέτρα. Το φυσίγγι 32 ή 34 γραμμάρια;
34Πολύ ωραία τουφεκιά για 40 μέτρα. Το φυσίγγι 32 ή 34 γραμμάρια;
Το έχω ρίξει και είχα πολύ καλή εντύπωση, αλλα εδώ το βλέπω και σε αποτύπωση. Να είσαι καλά Ευριπίδη.