Δεν έτυχε να το ρίξω ακομαΤο Α1 στα 36 γραμμάρια το έχει ρίξει κανένας συνάδελφος να μας πει μια γνώμη;
Δεν έτυχε να το ρίξω ακομαΤο Α1 στα 36 γραμμάρια το έχει ρίξει κανένας συνάδελφος να μας πει μια γνώμη;
Καλορίζικα φίλε, βάλτα θα ομορφύνει πολύ το όπλο!Παραλήφθηκαν και τα ξύλινα μέρη της 612 προ 10ημέρου. Αν και τα πήρα για back up, βλέπω να της τα φοράω και να την κυνηγάω φέτος...
View attachment 49617
Ευχαριστώ. Όπως το είπες, θα ομορφύνει πολύ.Καλορίζικα φίλε, βάλτα θα ομορφύνει πολύ το όπλο!
και τα δυο σετ μου αρεσουν παρα πολυ ....πολυ ομορφαΕυχαριστώ. Όπως το είπες, θα ομορφύνει πολύ.
Μέτρησέ το. Μπορεί να είναι όντως * και να έχουν αναγράψει κατά λάθος το ic.και ενα μακρυναρι το κοβω γυρω στα 11 εκατοστα το οποιο πιστευα οτι ειναι φουλ τσοκ και μετα απο 25 χρονια διαπιστωσα οτι γραφει IC
Μουφα, i.c και I.m...κατα σειρα
Θαλαμη 70αρα, στην κανη γραφει moly steel...
Τα αστρα των τσοκ εχουν ενα λατινικο κεφαλαιο Y
Επισης τα τσοκ πανω γραφουν variomix
View attachment 51962View attachment 51965View attachment 51964View attachment 51963View attachment 51967
πολυ καλο φιλε ισως το καλυτερο αυτογεμες της FranchiΜουφα, i.c και I.m...κατα σειρα
Θαλαμη 70αρα, στην κανη γραφει moly steel...
Τα αστρα των τσοκ εχουν ενα λατινικο κεφαλαιο Y
Επισης τα τσοκ πανω γραφουν variomix
View attachment 51962View attachment 51965View attachment 51964View attachment 51963View attachment 51967
εχω σκοπο του χρονου να του κανεις ενα γενικο σερβις..πολυ καλο φιλε ισως το καλυτερο αυτογεμες της Franchi
Η asso ειναι αεριων ή αδρανείας. Έχω μπερδευτεί με τη franchi.εχω σκοπο του χρονου να του κανεις ενα γενικο σερβις..
βαλτα επανω να παμε για φασια στο χωριο στην εναρξηΕυχαριστώ. Όπως το είπες, θα ομορφύνει πολύ.
ψόφια πράγματα κάτω Βαγγέλη, τα κορίτσια της κεντρικής Μακεδονίας είναι ποιο τσαχπίνικα...βαλτα επανω να παμε για φασια στο χωριο στην εναρξη
φιλε ειχα σκοπο φετος να εκανα 2-3 ταξιδια προς δραμα μερια ,αλλα τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το βλεπω δυσκολο.οποτε φετος θα την βγαλω στο χωριοψόφια πράγματα κάτω Βαγγέλη, τα κορίτσια της κεντρικής Μακεδονίας είναι ποιο τσαχπίνικα...
Καλά θα κάνεις, όλο και κάτι θα βρεις. Εγώ από Νοέμβρη και μετά για καμιά μπεκάτσα.φιλε ειχα σκοπο φετος να εκανα 2-3 ταξιδια προς δραμα μερια ,αλλα τωρα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα το βλεπω δυσκολο.οποτε φετος θα την βγαλω στο χωριο
σοβαρα !αδρανια ειναι?νομιζα αεριου οπως η 612.Αδρανειας