Καλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς Κώστα!
Καλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς Κώστα!
Καλοριζικο .Καλα κυνηγιαΚαλορίζικο, καλοτουφεκο, να είσαι γερός να το χαρείς Κώστα!
Να χαίρεσαι το νέο σου όπλο. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά η κάνη είναι μάλλον άβαφη και μαυρισμένη με αμμοβολή.Και μετά την επόμενη σεζόν θα γίνει cerakote η κάννη. Η βαφή είναι τραγική.
Γιατί αυτή η προχειρότητα εδώ κάποια τούρκικα έχουν μαύρη χρωμιωση με πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα και αντοχής.Να χαίρεσαι το νέο σου όπλο. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά η κάνη είναι μάλλον άβαφη και μαυρισμένη με αμμοβολή.
Γιατί αυτή η προχειρότητα εδώ κάποια τούρκικα έχουν μαύρη χρωμιωση με πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα και αντοχής.
Σαν parkerized ειναι η βαφή, μου θυμίζει τη rem 870 expressΝα χαίρεσαι το νέο σου όπλο. Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά η κάνη είναι μάλλον άβαφη και μαυρισμένη με αμμοβολή.
Τσέκαρε αυτό το βιντεάκι πιστεύω θα σε βοηθήσει.Παρακαλω τις εντυπωσεις σας απο την affinity 3 camo οσοι τις εχετε δουλεψει , καλα και ασχημα θελω οσο περισσοτερες πληροφοριες .. σας ευχαριστω πολυ ολους
Έχω τη sporting 2 χρόνια τώρα.το μόνο μείον σ αυτή που έχω είναι τα τσοκ.ηθελε οπωσδήποτε αφτερ μαρκετ.γενικα είναι πολύ τίμιο όπλο και δε θα σε στεναχωρήσει ποτε.ν αναφέρω ότι η δικιά μου πιθανών λόγω σκληρού ελατηρίου δε ρίχνει τα 24 αλλά προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει και πολυΠαρακαλω τις εντυπωσεις σας απο την affinity 3 camo οσοι τις εχετε δουλεψει , καλα και ασχημα θελω οσο περισσοτερες πληροφοριες .. σας ευχαριστω πολυ ολους
Αμα ριχνει τα 28 μια χαρα ... Απο ανακρουση πως ειναι? Καλα τα τσοκ και τα καλυτερα να ειχε θα επερνα και αφτερ χααχαχαΈχω τη sporting 2 χρόνια τώρα.το μόνο μείον σ αυτή που έχω είναι τα τσοκ.ηθελε οπωσδήποτε αφτερ μαρκετ.γενικα είναι πολύ τίμιο όπλο και δε θα σε στεναχωρήσει ποτε.ν αναφέρω ότι η δικιά μου πιθανών λόγω σκληρού ελατηρίου δε ρίχνει τα 24 αλλά προσωπικά δεν μ ενδιαφέρει και πολυ
Έχει διαφορά από αερίων αλλά μια χαρά ειναιΑμα ριχνει τα 28 μια χαρα ... Απο ανακρουση πως ειναι? Καλα τα τσοκ και τα καλυτερα να ειχε θα επερνα και αφτερ χααχαχα
τρελανε με βραδιατικα!!! απο θεμα βαφης ειναι ανθεκτικη?Δε πολυβαζω φωτο αλλά σήμερα θα κάνω μια εξαίρεση.monofranchilemee
View attachment 72668
Καλορίζικη Φίλε μου! Και εγώ στο κλαμπ!! Την αγόρασα πριν 2 μήνες!Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας.
Προς το παρόν όλα καλά και δεν είμαι και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος με τα όπλα στο κυνηγότοπο γι αυτό έχω μια έφεση στο πλαστικοτρελανε με βραδιατικα!!! απο θεμα βαφης ειναι ανθεκτικη?
ΚαλοτουφεκοΚαλορίζικη Φίλε μου! Και εγώ στο κλαμπ!! Την αγόρασα πριν 2 μήνες!
ειναι πολυ ομορφο οπλο και η τιμη του πολυ καλη .... ελπιζω η ανακρουση να ειναι νορμαλ μεχρι τα 34 γρΠρος το παρόν όλα καλά και δεν είμαι και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος με τα όπλα στο κυνηγότοπο γι αυτό έχω μια έφεση στο πλαστικο
Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα.μη το σκέφτεσαι καθόλου.πηγα στη Φράνκι μετά από σχεδόν 20 χρόνια με μπερετες και ρεμ και δε με προβλημάτισε καθολουειναι πολυ ομορφο οπλο και η τιμη του πολυ καλη .... ελπιζω η ανακρουση να ειναι νορμαλ μεχρι τα 34 γρ