Εννοείται ελέγχθηκε και ο σιδηρόδρομος. Έχει κάποιες διαφορές με τον προηγούμενο, κυρίως στο σημείο που έχει την κόλληση με το δακτύλιο που περνάει στην αποθήκη.Τι να τον κάνει τον σιδηρόδρομο αφού για κυνήγι πάει με τον οπλουργο του.
Εννοείται ελέγχθηκε και ο σιδηρόδρομος. Έχει κάποιες διαφορές με τον προηγούμενο, κυρίως στο σημείο που έχει την κόλληση με το δακτύλιο που περνάει στην αποθήκη.Τι να τον κάνει τον σιδηρόδρομο αφού για κυνήγι πάει με τον οπλουργο του.
Σιγά μην δεν τον κούραζες λιγάκι τον άλλοΤέλος αλλάχτηκε και το ο ριγκ που έχει ο πίρος που συγκρατεί τον επικρουστήρα στο κλείστρο, με αντίστοιχο απο benelli, γιατί ο μαμά είναι πολύ χοντρός και μπαίνει - βγαίνει με πολύ δυσκολία και στραπατσάρεται κιόλας.
Θα πήγαινα χτες το βράδυ αλλά τον λυπήθηκα. Είχε δουλειά και θα τον ξενύχταγα με τα ψυχαναγκαστικά μου.Σιγά μην δεν τον κούραζες λιγάκι τον άλλο
Κώστα είναι crio plus. Η elite νομίζω φοράει mobile.Κωστή τα τσοκ μομπιλ είναι? Με την elite φοράνε τα ίδια?
Ιδανικές μετρήσεις θα τις χαρακτήριζα.Γύρισα από τον Βάγγο που πήγα για έλεγχο και μετρήσεις.
Αυλός 18,4
Κώνος 15χιλ
Τώρα τα τσόκ:
Full:17,4 συμπίπτει
mod: 17,8 δηλαδή σφικτό 3άρι
cyl: 18,3 δηλαδή skeet.
Ακριβώς με τον αυλό ταιριάζουν τα gemini που τα μετρήσαμε με το Βάγγο. Μπορεί να πάρω αργότερα ένα 4αρι.Ιδανικές μετρήσεις θα τις χαρακτήριζα.
Εγώ θα πρότεινα ένα 3-3,5/10 (LM) που θα το δεις ότι θα το μονιμοποιήσεις στην πράξηΑκριβώς με τον αυλό ταιριάζουν τα gemini που τα μετρήσαμε με το Βάγγο. Μπορεί να πάρω αργότερα ένα 4αρι.
Οπωσδήποτε για εμένα το πιο αποδοτικό τσοκ.Ακριβώς με τον αυλό ταιριάζουν τα gemini που τα μετρήσαμε με το Βάγγο. Μπορεί να πάρω αργότερα ένα 4αρι.
LM έχω στο δίκανο και στις 2 κάννες.Εγώ θα πρότεινα ένα 3-3,5/10 (LM) που θα το δεις ότι θα το μονιμοποιήσεις στην πράξη
Έχει μπει στο πρόγραμμα Παναγιώτη. Το είχα πάρει και στην πρώτη που είχα. Ένα ported ήτανΟπωσδήποτε για εμένα το πιο αποδοτικό τσοκ.
Ευτυχως που δεν πηρες αυτο. Την ειχα γα$$$%%###Θα πήγαινα χτες το βράδυ αλλά τον λυπήθηκα. Είχε δουλειά και θα τον ξενύχταγα με τα ψυχαναγκαστικά μου.
Αυτό είναι σαν τη brow phoenixΕυτυχως που δεν πηρες αυτο. Την ειχα γα$$$%%###
https://lkcillc.com/vezir-vsa-w-12-ga-semi-auto-walnut-shotgun/
Ο βεζυρης ειναι οπως τα περισσοτερα τουρκικα αχταρμας ντουφεκ .Δλδ στοιχεια απο fabarm ,franchi ,beretta ,benelliΑυτό είναι σαν τη brow phoenix
Για φυσίγγια με μισοταπα ναιΙδανικές μετρήσεις θα τις χαρακτήριζα.
Λάθος Το μήκος του κοντακιου είναι 36,5Συνοδεύεται με 3 τσόκ full, mod και cyl και πέντε φλάντζες με εύρος ντρόπ από 45 έως 65 ανά 5 χιλ. Μήκος κοντακίου 35,5 εκ.
Καλορίζικο!