Αυτό που με δυσκόλεψε λίγο ήταν να βρω τη κλίση.εκει που είχα την 65 στη Μπερέτα λόγω υπερηψωμενης στη Φράνκι ήμουνα πολύ χαμηλά και μετά από ψάξιμο και δοκιμές κατέληξα στη 55 και είμαι πάλι στο 50/50 και το σημαντικό είναι ότι δε ψηλοτουφεκαει
ειναι πολυ βασικο το οτι δεν ψηλοτουφεκαει με την υπερυψομενηΑυτό που με δυσκόλεψε λίγο ήταν να βρω τη κλίση.εκει που είχα την 65 στη Μπερέτα λόγω υπερηψωμενης στη Φράνκι ήμουνα πολύ χαμηλά και μετά από ψάξιμο και δοκιμές κατέληξα στη 55 και είμαι πάλι στο 50/50 και το σημαντικό είναι ότι δε ψηλοτουφεκαει
Αυτή που που πήρες είναι με οπτιμα πλας τσοκ η με μομπιλ?αυτή που έχω είναι με μομπιλειναι πολυ βασικο το οτι δεν ψηλοτουφεκαει με την υπερυψομενη
ακομα δεν εχω παρει τιποτα ειμαι στην αναζητηση.... γενικα εχω να πιασω καραμπινα απο το 2016Αυτή που που πήρες είναι με οπτιμα πλας τσοκ η με μομπιλ?αυτή που έχω είναι με μομπιλ
Σ ένα μόνο βίντεο που είδα από αμερικανο ο οποίος βέβαια κυνηγούσε μόνο βάλτο μετά από ένα χρόνο χρήσης είχε παράπονα από τη cerakote βαφή γιατί είχε ξεβαψει πάρα πολύ και την έστειλε πίσω για αλλαγή κι εννοείται ότι του την αλλάξανε γιατί εκεί δε παίζουν με το καταναλωτή αλλά κι αυτός ήταν πολύ ευχαριστημένος απ' την απόδοση του οπλουακομα δεν εχω παρει τιποτα ειμαι στην αναζητηση.... γενικα εχω να πιασω καραμπινα απο το 2016
ναι το ειδα και εγω.. αλλα νομιζω οτι οι συνθηκες που κυνηγαμε εμεις εδω τσιχλες ας πουμε δεν εχουν καμια σχεση με εκει... αλλα σε αρκετα βιντεο ειδα και εγω να εχει φυγει η βαφη...Σ ένα μόνο βίντεο που είδα από αμερικανο ο οποίος βέβαια κυνηγούσε μόνο βάλτο μετά από ένα χρόνο χρήσης είχε παράπονα από τη cerakote βαφή γιατί είχε ξεβαψει πάρα πολύ και την έστειλε πίσω για αλλαγή κι εννοείται ότι του την αλλάξανε γιατί εκεί δε παίζουν με το καταναλωτή αλλά κι αυτός ήταν πολύ ευχαριστημένος απ' την απόδοση του οπλου
καταλαβα ..εγω σκεφτομαι για 71 να ειναι λιγο απο ολαΔεν έχω αυτή με τη cerakote αλλά γενικά δεν έχω θέματα με βαφή και τη πήρα και μεταχ και όπως είπα δεν είμαι και πολύ προσεκτικός.απλα έψαχνα τη sporting γιατί ήθελα την 76αρα κανη γιατί είμαι πιο πολύ του καρτεριου
Πας από δικανο σε καραμπίνα, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Και 36γρ άνετα.ειναι πολυ ομορφο οπλο και η τιμη του πολυ καλη .... ελπιζω η ανακρουση να ειναι νορμαλ μεχρι τα 34 γρ
να φυγει το 525 με το καλο και θα κανω κινησηΠας από δικανο σε καραμπίνα, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Και 36γρ άνετα.
αν το φερεις στα μετρα σου το κοντακι μηκος ,καστ κτλ δεν θα εχεις μαγαλη ανακρουση συν οτι αν την παρεις με ξυλινα μερη θα εχεις ενα συν στην ανακρουση,παντος ειναι απο τα τιμια οπλακιαειναι πολυ ομορφο οπλο και η τιμη του πολυ καλη .... ελπιζω η ανακρουση να ειναι νορμαλ μεχρι τα 34 γρ
αμα μπορεις να το κρατησεις το 525 με λιγει υπομονη κρατα το διαφορετικα θα κτυπας το κεφαλι σου μετα.να φυγει το 525 με το καλο και θα κανω κινηση
Μπα το εχω παρει αποφαση .. μετα για καρτερακι εχω το 725αμα μπορεις να το κρατησεις το 525 με λιγει υπομονη κρατα το διαφορετικα θα κτυπας το κεφαλι σου μετα.
Τότε πάω πάσο!Μπα το εχω παρει αποφαση .. μετα για καρτερακι εχω το 725
Πες κάνα κώνο 85 εκατοστά να φυγει χθες.να φυγει το 525 με το καλο και θα κανω κινηση
Θα το βαλω αυριο στο σταθερο να το ξετρυπισω χααχαχαχαχαΠες κάνα κώνο 85 εκατοστά να φυγει χθες.
Δεν θα προσέξει κανένας το νούμερο.
Κώνος να'ναι κι ότι να'ναι.
Προφυλακτικά για κανένα τυχερό στο βουνό;Βαλτε την φαντασια να δουλεψει και πειτε μου τι ειναι αυτο στην φωτο τυλιγμενο με ταινα.Το βρηκα μεσα στο κοντακιView attachment 74226