ναι εχω βαλει και ενα βιμντεακιΣτην χρήση του είναι εύκολο ώστε να μπορείς να βάλεις τοποθεσία το αυτοκίνητο για να σε ξαναγυρίσει εκεί?
ναι εχω βαλει και ενα βιμντεακιΣτην χρήση του είναι εύκολο ώστε να μπορείς να βάλεις τοποθεσία το αυτοκίνητο για να σε ξαναγυρίσει εκεί?
αυτο εδω 3 κουμπια πατας και εισαι ετημος
Για τους κατόχους του συγγεκριμενου προϊόντων πως μπορούμε να βάλουμε στηγμα αμαξιού και να ξέρουμε που είναι το αμάξι .
Ωραία σε ευχαριστώ πολύ..Αυτό βλέπω να περνω βολεύει πολυαυτο εδω 3 κουμπια πατας και εισαι ετημος
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι πάντα καλά!!Φιλε Καλές βόλτες με το καινούργιο εργαλείο δεν το ξέρω καθόλου δεν το έχω δουλέψει εύχομαι να το ευχαριστηθείς.
Καλοριζικο!View attachment 47544
Ηρθε και το gps τωρα η δοκιμή θα μας πείσει αν αξιζει
Καλορίζικο!!!View attachment 47544
View attachment 47544
Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!!! Τι εννοείς θελει προσοχη στο καλιμπραρισμα τι πρόβλημα υπάρχει??Καλορίζικο! Το έχω πέντε κυνηγιτικες σεζόν τώρα! Αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ! Μόνο που θέλει είναι προσοχή στο καλυμπραρισμα! Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες κ όλα καλά!
Όχι ρε φίλε κανένα πρόβλημα! Απλά όσο πιο πιστά ακολουθήσεις τις οδηγίες κ γίνει σωστά το καλιμπραρισμα θα έχεις καλύτερες ενδείξεις! Τίποτα το ιδιαίτερο! Μην ανησυχείς πήρες δοκιμασμένο εργαλείο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά κ στην Ιταλία κ Ισπανία έχει μεγάλο μερίδιο!Σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!!! Τι εννοείς θελει προσοχη στο καλιμπραρισμα τι πρόβλημα υπάρχει??
https://www.kinigetika.com/2019/12/bs-planet-garmin.htmlΑυτά τα bs planet τα δουλεύει κανένας ;
Πρέπει να πάρω από εναν φίλο να κάνω καμία δοκιμή αλλά όλο το αμελώ ...
Έχει φίλος μου . Τα έφερε μια φορά και είχαμε στα σκυλιά και αυτά και τα garmin. Με τα canicom βλέπαμε τα σκυλιά +2 χιλιόμετρα από το σημείο που τα έχανε το garmin.Έχεις κάποιος εμπειρία από το gps της Canicom?? Ψάχνω κάτι ποιο οικονομικό από τ γκαρμιν κ μου φαίνεται καλή επιλογή αμ έχεις κάποιος άποψη ας μου πει αλλιώς τ άλλο θ προτείνατε ;;
Τι εννοείς "πλαστικά" ?Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω πλαστικά για άστρο 320 και πόσο πάνε περίπου;
Το εξωτερικό τους περίβλημα . Τα καπάκια,το τζαμάκι , τα πλήκτρα. Ένα κουστούμι κομπλέ δλδΤι εννοείς "πλαστικά" ?
View attachment 47544
Χάρτες παίρνουν αυτά ?Μετά από έναν χρόνο σχεδόν μπορώ να πω οτι με το συγκεκριμένο μηχάνημα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...μπαταρία ξεχνάς να την φορτίσεις και στίγμα πάντοτε και παντού μέχρι στιγμής.... αυτά.