Νομίζω ότι δεν έχει χάρτες. Φαίνεται μόνο η κατεύθυνση του σκύλου με στυλ πυξίδας όπως στα Garmin αλλά για έναν κυνηγό φερμας δε νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ ο χάρτης.....Χάρτες παίρνουν αυτά ?
Για τι αποστάσεις και ανάγλυφο μιλάμε ?
Νομίζω ότι δεν έχει χάρτες. Φαίνεται μόνο η κατεύθυνση του σκύλου με στυλ πυξίδας όπως στα Garmin αλλά για έναν κυνηγό φερμας δε νομίζω ότι χρειάζεται και πολύ ο χάρτης.....Χάρτες παίρνουν αυτά ?
Για τι αποστάσεις και ανάγλυφο μιλάμε ?
Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα! Εγώ μπαίνω στην έκτη χρονιά χρήσης κ για το μόνο που μετάνιωσα είναι ότι δεν το είχα πάρει πιο νωρίς!!!!!Μετά από έναν χρόνο σχεδόν μπορώ να πω οτι με το συγκεκριμένο μηχάνημα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...μπαταρία ξεχνάς να την φορτίσεις και στίγμα πάντοτε και παντού μέχρι στιγμής.... αυτά.
Φιλε μου το δοκίμασα τωρα,με τα εκπεδευτικα εχω μεινει υπερευχαρηστημενος οπως ειπες ξεχνάς να,το φορτίσεις σημα δεν χάνει ποτέ οπως εκανε το Garmin και μου έσπαγε τα νεύρα και δεν πρόκειται να χαθείς οταν βαλεις το στίγμα αυτοκινητου σε παει καρφί και το ποση απόσταση εχεις απο το αμαξιΜετά από έναν χρόνο σχεδόν μπορώ να πω οτι με το συγκεκριμένο μηχάνημα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος...μπαταρία ξεχνάς να την φορτίσεις και στίγμα πάντοτε και παντού μέχρι στιγμής.... αυτά.
Φίλε μου, θύμισε μας λίγο ....Φιλε μου το δοκίμασα τωρα,με τα εκπεδευτικα εχω μεινει υπερευχαρηστημενος οπως ειπες ξεχνάς να,το φορτίσεις σημα δεν χάνει ποτέ οπως εκανε το Garmin και μου έσπαγε τα νεύρα και δεν πρόκειται να χαθείς οταν βαλεις το στίγμα αυτοκινητου σε παει καρφί και το ποση απόσταση εχεις απο το αμαξι
Eιναι το gps X20 και το πηρα 500 ευρω..Αυτο πηγα,και παρειγγειλα απο κυνηγετικό καταστημα εδω στην περιοχή μου γτ αυτος,ασχολείται με αυτα και απο τι ειδα το πηρε απο CALCO γτ μου εδωσε χαρτι εγγύησηςΦίλε μου, θύμισε μας λίγο ....
Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς;
Πόσο το είχες πάρει και από που;
Ευχαριστώ ....Eιναι το gps X20 και το πηρα 500 ευρω..Αυτο πηγα,και παρειγγειλα απο κυνηγετικό καταστημα εδω στην περιοχή μου γτ αυτος,ασχολείται με αυτα και απο τι ειδα το πηρε απο CALCO γτ μου εδωσε χαρτι εγγύησης
φαντασου πριν 3 χρωνια το ειχα παρει 420..Eιναι το gps X20 και το πηρα 500 ευρω..Αυτο πηγα,και παρειγγειλα απο κυνηγετικό καταστημα εδω στην περιοχή μου γτ αυτος,ασχολείται με αυτα και απο τι ειδα το πηρε απο CALCO γτ μου εδωσε χαρτι εγγύησης
Τωρα το κολάρο εχει 220 μου ειπεφαντασου πριν 3 χρωνια το ειχα παρει 420..
kai 180 eyro το δευτερο κολαρο
250 τουλαχιστον τετεια τημη τα εχουν τα σαιτΤωρα το κολάρο εχει 220 μου ειπε
250 τουλαχιστον τετεια τημη τα εχουν τα σαιτ
καλημερα παιδες....το χ20 κοστιζει γυρω στα 400-450 ευρω...απο οσα βιντεο εχω δει δεν εχει τη δυνατοτητα συνδεσης με το κινητο για να δειχνει εικονα σε χαρτες..αυτο το κανει το χ30τ , το οποιο κοστιζει 625 ευρω περιπου....δηλαδη για μια συνδεση μεσω bluetooth η χρεση ειναι υψηλοτερη κατα 200 ευρω;....Νίκο δεν το έχω παραλάβει ακόμα...αύριο έρχεται....φωτό στον παρακάτω σύνδεσμο...από εκεί το πήρα....τιμή 379 ευρώ.
https://www.a-store.gr/katikidia-kinigi/gps-gia-skilous-pet-gates/dog-gps-collar-dog-gps-x20
οχι το χ30 εχει στα κολαρα και ρευμα και μπιπερ..καλημερα παιδες....το χ20 κοστιζει γυρω στα 400-450 ευρω...απο οσα βιντεο εχω δει δεν εχει τη δυνατοτητα συνδεσης με το κινητο για να δειχνει εικονα σε χαρτες..αυτο το κανει το χ30τ , το οποιο κοστιζει 625 ευρω περιπου....δηλαδη για μια συνδεση μεσω bluetooth η χρεση ειναι υψηλοτερη κατα 200 ευρω;....
Αν έχεις android βάλε το gpstest επίλεξε από το μενού πάνω αριστερά "Ακρίβεια" άστο 1-2 λεπτά και γέλα.
View attachment 57932
Θα το δοκιμάσω Γιώργο.Ακόμα δυο φωτογραφίες η πρώτη δείχνει την απόσταση του κολάρου από τον δέκτη που είναι μετρημένη ακριβώς 20 μέτρα.
Η δεύτερη δείχνει τη θέση του κολάρου (κόκκινη) και του δέκτη (μαύρη) απάνω στον χάρτη επίσης ακριβέστατη !!!