οι περισότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα ....Καλησπέρα !! Είχε κάποιος πρόβλημα με το Garmin Α300i ;; Έχω θέμα με την επικοινωνία , δεν πιάνω τα κολάρα μετά τα 200 μέτρα
Όταν έρθουν πολύ κοντά τα ξανά πιάνειοι περισότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα ....
μετά τα ξαναβρίσκει ;;
ε αυτό ειναι το συνηθησμένο πρόβλημα των garminΌταν έρθουν πολύ κοντά τα ξανά πιάνει
Εμένα α10 ρολόι σήμερα μέχρι 390 μέτραΕίχε κανείς σήμερα θέμα με Α300 ;μου βγάζει μνμ αδυναμία σύνδεσης σε δορυφόρο δεν έβρισκε σήμα,με γαμησε δεν είχα μαζί ούτε ένα μπιπερ έστω ένα κουδούνι...
Ρώτησα κάποιον π επισκευάζει και μου πε ότι σήμερα είχαν θέματα και άλλοι γιατί κάνουν κάτι στους δορυφόρους αν κατάλαβα καλα και θα επανελθει,του φίλου μ πάντως π τ πήρα τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά θα φανει αυριο
Διαβασα καπου οτι ολα τα α300 ειχαν θεμα ... Ενας ανεφερε οτι πρεπει να πατε στις ρυθμισεις και να επιλεξετε να παιρνει σημα και απο GPS αλλα και απο κατι αλλο που εχει σαν επιλογη .. Λύθηκε σε καποιους το θεμα (δεν μπορω να βρω την δημοσίευση για να μπορεσω να σου πω ακριβως που να πας στις ρυθμισεις(Είχε κανείς σήμερα θέμα με Α300 ;μου βγάζει μνμ αδυναμία σύνδεσης σε δορυφόρο δεν έβρισκε σήμα,με γαμησε δεν είχα μαζί ούτε ένα μπιπερ έστω ένα κουδούνι...
Ρώτησα κάποιον π επισκευάζει και μου πε ότι σήμερα είχαν θέματα και άλλοι γιατί κάνουν κάτι στους δορυφόρους αν κατάλαβα καλα και θα επανελθει,του φίλου μ πάντως π τ πήρα τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά θα φανει αυριο
Είχε κανείς σήμερα θέμα με Α300 ;μου βγάζει μνμ αδυναμία σύνδεσης σε δορυφόρο δεν έβρισκε σήμα,με γαμησε δεν είχα μαζί ούτε ένα μπιπερ έστω ένα κουδούνι...
διατηθενται σκυλια κοντηνης ερευνας μεχρι 300 μετρα εαν θες στηλεμου ΠΜΞέρεις πόσες φορές τ λέω να βάλω ένα μπιπερ και ένα κουδούνι στη τσάντα να υπάρχει ειδικά εγώ π έχω αποθηκη πάνω από τ κουτί,αλλά όλο τ ξεχνάω και σήμερα γαμηθηκε τ κυνήγι μ