GPS Σκύλων

Καλησπέρα !! Είχε κάποιος πρόβλημα με το Garmin Α300i ;; Έχω θέμα με την επικοινωνία , δεν πιάνω τα κολάρα μετά τα 200 μέτρα

Καλησπέρα !! Είχε κάποιος πρόβλημα με το Garmin Α300i ;; Έχω θέμα με την επικοινωνία , δεν πιάνω τα κολάρα μετά τα 200 μέτρα
οι περισότεροι έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα ....
μετά τα ξαναβρίσκει ;;

το α10 αποτη εχω μηλήσει με άτομα που το έχουν ειναι καλύτερο απο το α100 σε σήμα ...
αλλα και αυτό εχει θεματα ...
γενικά η garmin κατι πρεπει να κάνει με τη συχνότιτα ..
δεν μπορει να σου λεει να σκας ένα κάρο λευτα και να έχεις τέτεια προβλήματα

Είχε κανείς σήμερα θέμα με Α300 ;μου βγάζει μνμ αδυναμία σύνδεσης σε δορυφόρο δεν έβρισκε σήμα,με γαμησε δεν είχα μαζί ούτε ένα μπιπερ έστω ένα κουδούνι...
Ρώτησα κάποιον π επισκευάζει και μου πε ότι σήμερα είχαν θέματα και άλλοι γιατί κάνουν κάτι στους δορυφόρους αν κατάλαβα καλα και θα επανελθει,του φίλου μ πάντως π τ πήρα τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά θα φανει αυριο

Είχε κανείς σήμερα θέμα με Α300 ;μου βγάζει μνμ αδυναμία σύνδεσης σε δορυφόρο δεν έβρισκε σήμα,με γαμησε δεν είχα μαζί ούτε ένα μπιπερ έστω ένα κουδούνι...
Ρώτησα κάποιον π επισκευάζει και μου πε ότι σήμερα είχαν θέματα και άλλοι γιατί κάνουν κάτι στους δορυφόρους αν κατάλαβα καλα και θα επανελθει,του φίλου μ πάντως π τ πήρα τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά θα φανει αυριο
Εμένα α10 ρολόι σήμερα μέχρι 390 μέτρα

Χρειάζεται ένα κουδούνι να υπάρχει στο αυτοκίνητο

Διαβασα καπου οτι ολα τα α300 ειχαν θεμα ... Ενας ανεφερε οτι πρεπει να πατε στις ρυθμισεις και να επιλεξετε να παιρνει σημα και απο GPS αλλα και απο κατι αλλο που εχει σαν επιλογη .. Λύθηκε σε καποιους το θεμα (δεν μπορω να βρω την δημοσίευση για να μπορεσω να σου πω ακριβως που να πας στις ρυθμισεις(

Απο GPS ONLY σε multi .gnss και θα χρειαστουν τα 10,200,300 αναβαθμιση firmware. Αυτα αναφερουν σε αλλη δημιοσευση

Ξέρεις πόσες φορές τ λέω να βάλω ένα μπιπερ και ένα κουδούνι στη τσάντα να υπάρχει ειδικά εγώ π έχω αποθηκη πάνω από τ κουτί,αλλά όλο τ ξεχνάω και σήμερα γαμηθηκε τ κυνήγι μ
διατηθενται σκυλια κοντηνης ερευνας μεχρι 300 μετρα εαν θες στηλεμου ΠΜ .my man. .yel. γιασου ρε παναγιωτιιιι φιλεμουυυυ

Back