Για το συγκεκριμένο ψιλό χλωμό το βλέπω γιατί θα πρέπει να σου εγκαταστήσει Bluetooth στο δέκτη ο όποιος να μεταφέρει τα δεδομένα σε κάποια εφαρμογή σε ρολόι ή κινητό που να την αναγνωρίζει το Bluetooth του δέκτη! Έτσι όπως το σκέφτομαι το θεωρώ απίθανο! Και αν το κάνει ίσως το κόστος φτάσει τα 200 παραπάνω που κάνει το x30!πεζει σε χ20 να συνδεθει με ρολοι;;;;
Παράδειγμα ο κουμπάρος μου εχει το x20. Επειδή δεν ήθελε να ακούει το ήχο του δέκτη όταν πλησίαζε στη φερμα πήγε σε έναν ηλεκτρονικό και του έβαλε κουμπί δίπλα στη κεραία που κόβει τον ήχο......Ok θα ψαχτω
ρε συ αμα μπεις στο μενου του μπίπερ και απο το c-1 πας στο c-2 δεν εχει ηχο αλλα μονο δονισηΠαράδειγμα ο κουμπάρος μου εχει το x20. Επειδή δεν ήθελε να ακούει το ήχο του δέκτη όταν πλησίαζε στη φερμα πήγε σε έναν ηλεκτρονικό και του έβαλε κουμπί δίπλα στη κεραία που κόβει τον ήχο......
Όταν κάνετε τέτοιες παρεμβάσεις στα μηχανήματα απλά ακυρώνετε την όποια εγγύηση.,.....Παράδειγμα ο κουμπάρος μου εχει το x20. Επειδή δεν ήθελε να ακούει το ήχο του δέκτη όταν πλησίαζε στη φερμα πήγε σε έναν ηλεκτρονικό και του έβαλε κουμπί δίπλα στη κεραία που κόβει τον ήχο......
Δεν τον ένοιαζε η εγγύηση Βασίλη.,.Όταν κάνετε τέτοιες παρεμβάσεις στα μηχανήματα απλά ακυρώνετε την όποια εγγύηση.,.....
Στην δόνηση προσωπικά δεν το καταλαβαίνω όταν είναι Φέρμα.... γιατί το έχω στη τσέπη του γιλέκου.ρε συ αμα μπεις στο μενου του μπίπερ και απο το c-1 πας στο c-2 δεν εχει ηχο αλλα μονο δονιση
Πόσο κάνει αυτό; Απαιτεί σύνδεση με κινητο;Τα φώτα σας παιδιά
Θέλω να πάρω το κολάρο του Ρούσσου για τον σκύλο με ένα κολάρο.
Αν πάρω με ένα κολάρο, αργότερα υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω και δεύτερο κολάρο στο υπάρχων τηλεχειριστήριο ή τα κολάρα πάνε πακέτο σετ με το τηλεχειριστήριο κάθε φορά;
Αργότερα θα χρειαστώ και δεύτερο κολάρο.
Πουλάει σκέτο κολάρο και πόσο;
260 + μεταφορικά. Με 2 κολάρα 380+Πόσο κάνει αυτό; Απαιτεί σύνδεση με κινητο;
ΜακριαΤα φώτα σας παιδιά
Αν πάρω με ένα κολάρο, αργότερα υπάρχει δυνατότητα να προσθέσω και δεύτερο κολάρο στο υπάρχων τηλεχειριστήριο ή τα κολάρα πάνε πακέτο σετ με το τηλεχειριστήριο κάθε φορά;
Από θέμα τιμής είναι ιδανικό.Μακρια
Στον περιγυρο μου , μονο προβληματα.Από θέμα τιμής είναι ιδανικό.
Όσους ρώτησα που το έχουν δεν έχουν παράπονο.
Καλησπέρα Στεφανε ,Τα φώτα σας παιδιά
Θελω να πω για την λειτουργια με το ρευμα , μεγαλη προσοχη γιατι εχουν συμβει περιστατικα να αρχισει το κολλαρο ( πιθανον λογω υγρασιας ) να κτυπα με το ρευμα το σκυλι, χωρις να το ξερει ο κατοχος και το σκυλι να μη ξερει που να κρυφτει.Αυτα που πηρα εγω εχουν ρευμα και ηχητικη προειδοποιηση ...
Θελω να πω για την λειτουργια με το ρευμα , μεγαλη προσοχη γιατι εχουν συμβει περιστατικα να αρχισει το κολλαρο ( πιθανον λογω υγρασιας ) να κτυπα με το ρευμα το σκυλι, χωρις να το ξερει ο κατοχος και το σκυλι να μη ξερει που να κρυφτει.
Φιλε, κολαγαν και χτυπουσαν ανεξελεκτα.Αυτο δεν το γνωριζα και σε ευχαριστω για την ενημερωση . Εγω δεν τα εχω τις ακιδες πανω για το ρευμα αλλα αν ποτε τα βαζαμε ισως ειχα θεμα . Παντως εχει και ρυθμιση για το ποσο δυνατα θες να χτυπησει απο το 1 εως το 10 . Αν το ειχε γυρισμενο στο 10 θα βέλαξε το ζωο
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Καλησπέρα Στεφανε ,
Προπερυσι αγορασα το GPS 2500 με ενα κολαρο περισσότερο για εντοπισμο των σκυλιων του πατερα μου στο λαγοκυνηγι , δηλ να μπορεσω να εχω μια κατεύθυνση σε περιπτωση που δεν μπορω να τα ακουσω ή τα χασω .Φετος προσθεσα ακομα ενα κολαρο (συνολο 2 εχω τωρα)
Δεν το εχω στα χερια μου συχνα για να εχω 100% μια αξιολογηση σωστη , το εχω δουλεψει 3 φορες καθως ο μπαμπας ζει σε αλλη περιοχη.
Αυτα που πηρα εγω εχουν ρευμα και ηχητικη προειδοποιηση , τις εντολες αυτες τις στελνεις απο τον πομπο σου(μαλλον γινετε και απο το τηλεφωνο αλλα δεν το εψαξα ) . Για να εχεις εικονα θα χρειαστει τηλεφωνο android καθως η εφαρμογη για apple τηλεφωνα δεν ειναι διαθεσιμη.
Αφου το συνδεσεις με το κινητο μπορεις να εχεις επιλογη "πυξιδα" η να τα βλεπεις στον χαρτη live τα σκυλια σου . Αποκληση γυρω στα 5-10 μετρα και 10-15 μετρα (3-4 δευτερολεπτα) να το δειχνει πιο πισω τον σκυλο απο οτι ειναι . Αλλα εχει ρυθμισεις για τον ρυθμο ανανεωσης κτλπ που δεν τα εψαξα ωστε να δω αν αλλαζουν αυτα τα δεδομενα .
Αν εχεις σκυλο φερμας εχει και ηχητικη ειδοποιηση στον πομπο που εχεις οταν φερμαρει , ωστε να ανοιξεις το τηλεφωνο και να δεις που ο σκυλος φερμαρει ( δειχνει και εσενα σαν στιγμα ωστε να ξερεις που να πας και να πλησιάσεις τον σκυλο )
Τωρα το βασικο και κυριοτερο το σημα , δεν κυνηγαω σε βουνα με μεγαλο υψομετρο ή σε ρεματιες βαθιές για να σε βοηθησω πανω σε αυτο . Συνηθως οπου ειμαι εχουν και σημα τα τηλεφωνα και το συγκεκριμενο GPS λειτουργει κανονικα . Για την δουλεια που το πηραμε ειμαι υπερ ευχαριστημενος και σχετικα φθηνη λυση σε σχεση με αλλα της αγορας .
Ο αδερφος μου ειχε παρει το dog κατι , 400 ευρω και κανει οτι και του ρουσου με την διαφορα οτι ο ρουσος εχει και χαρτη live στο κινητο και οτι ανεφερα παραπανω .
Σε παρεα που βρεθηκα την προηγουμενη εβδομαδα για γουρουνια και κλασσικα ειχαν γκαρμιν , καποιες φορες χανανε τα σκυλια μεσα στα ρεματα ( ειχε θαυμαστικο το Α50 στην θεση του σκυλου ) και περιμεναμε ποτε να βγει ο σκυλος σε αλλη πορεια για να τον δουμε που κοβει .
Σαφως δεν τα συγκρινω αλλα απο οτι καταλαβα ειναι και τα μερη που κυνηγας καθως σε καποια μερη ουτε τα γκαρμιν δεν πιανουν 100%.
Οτι απορία ειχα και τον ρωτησα μεσω του Φου μπου μου απαντησε σχετικα γρηγορα με μια μερα μαξ καθυστερηση (ηταν και κυριακη οταν εστειλα καποιες αποριες ).
Α , μια μερα τα σκυλια περασαν πισω σε αλλη ρεματια και για καποια λεπτα χαθηκε το σημα . Οταν βγηκα λιγο πιο ψιλα καθως ημουν και εγω χαμηλα τα ξαναβρηκε αμεσως . Δεν ξερω αν εφταιγε το τηλεφωνο καθως με πεταξε το blutetooth , ηταν λιγακι παλιο τωρα του το αλλαξα με ενα S10(Παλιο και αυτο αλλα αρκετα γρηγορο σε σχεση με το προηγουμενο )
Ελπιζω να σου εδωσα μια ιδεα για τα κολαρα αυτα
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Η ερώτηση μου είναι αν πουλάει εξτρά σκέτο κολάρο και πόσο το έχει;