GPS Σκύλων

Θελω να πω για την λειτουργια με το ρευμα , μεγαλη προσοχη γιατι εχουν συμβει περιστατικα να αρχισει το κολλαρο ( πιθανον λογω υγρασιας ) να κτυπα με το ρευμα το σκυλι, χωρις να το ξερει ο κατοχος και το σκυλι να μη ξερει που να κρυφτει.
Για τα πυκνά το θέλω γιατί οι προστατευόμενοι περίσσεψαν.
Το να το χτυπάς με το ρεύμα είναι σαν να το λες να μην κυνηγάει.
Εννοείται ότι θα βγάλω τις ακίδες μόλις το πάρω.
Ίδιο περιστατικό όμως έγινε και με Garmin πέρσι αλλά δεν θυμάμαι με ποιό χειριστήριο. Νομίζω με το Α50. Χτυπούσε από μόνο του.

Για τα πυκνά το θέλω γιατί οι προστατευόμενοι περίσσεψαν.
Το να το χτυπάς με το ρεύμα είναι σαν να το λες να μην κυνηγάει.
Εννοείται ότι θα βγάλω τις ακίδες μόλις το πάρω.
Ίδιο περιστατικό όμως έγινε και με Garmin πέρσι αλλά δεν θυμάμαι με ποιό χειριστήριο. Νομίζω με το Α50. Χτυπούσε από μόνο του.
Τις ακίδες τις εχει σαν εξτρά και αν θέλεις τις τοποθετείς .

Νομιζω οτι μπορεις να συνδεσεις και αλλον πομπο πανω στα ιδια κολλαρα . Πχ να ειστε 2 κυνηγοι και να βλεπετε τα ιδια σκυλια .. Αλλα δεν το εψαξα καθως εγω εχω iphone και δεν με εξυπηρετεί προς το παρον .

Ίδιο περιστατικό όμως έγινε και με Garmin πέρσι αλλά δεν θυμάμαι με ποιό χειριστήριο. Νομίζω με το Α50
Το Α50 δεν έχει ρεύμα. Το Α 100 έχει και τα νεότερα..... αυτό πρώτη φορά το ακούω..... να χτυπάει χωρίς πίεση από το μηχάνημα. Μήπως βραχυκύκλωμα ή κάτι τέτοιο; Έχω Α 100 εδώ και δύο χρόνια και ποτέ δεν είχαμε τέτοιο θέμα

Το Α50 δεν έχει ρεύμα. Το Α 100 έχει και τα νεότερα..... αυτό πρώτη φορά το ακούω..... να χτυπάει χωρίς πίεση από το μηχάνημα. Μήπως βραχυκύκλωμα ή κάτι τέτοιο; Έχω Α 100 εδώ και δύο χρόνια και ποτέ δεν είχαμε τέτοιο θέμα
Το ότι έγινε το θυμάμαι γιατί έγινε σόου στο βουνό. Νόμιζαν ότι κάνει πλάκα ο άλλος με το καινούριο χειριστήριο.
Θα ρωτήσω και θα γράψω ποιό ήταν.

Το Α100 ήταν που χτυπούσε ρεύμα από μόνο του.

Το Α100 ήταν που χτυπούσε ρεύμα από μόνο του.
Τα κουμπιά που χειρίζεται το κολλαρο και δίνει εντολή για ρευμα, κόρνα και προειδοποίηση τα έχει πάνω...... μήπως κατά λάθος έμεινε κάποιο πατημένο.... μέσα στο γιλέκο σε θήκη κτλ; Ειλικρινά πρώτη φορά άκουσα να ενεργοποιηθεί κολλαρο από μόνο του......Screenshot_2024-10-07-11-07-16-967_com.google.android.googlequicksearchbox-edit.jpg

Back