Το είχα γράψει και παλαιότερα, ήμουν από τους πρώτους που είχα κατηγορήσει το gps για ένα ηλεκτρονικό βοήθημα που αυξάνει τις πιθανότητες μας ενάντια στη μπεκάτσα, αλλά όπως λέει μια παροιμία " ότι δέντρο κοροϊδέψεις στην αυλή σου θα φυτρώσει" έτσι τη λουστηκα και εγώ. Το αγόρασα με το σκεπτικό για τα κυνήγια μου στην Ήπειρο λόγω λύκων αλλά το χρησιμοποιώ πλέον σε κάθε έξοδο, με μάγεψε η ησυχία στη φύση και η δυνατότητα να ξέρω άμα πάσα στιγμή που είναι η σκυλίτσα μου και ας μην έχει ανοικτή έρευνα αλλά κάποιες φορές έφτασε και κοντά στα 200 μέτρα παρασυρόμενη από κάποιες μπεκάτσες...... εκεί το λάτρεψα, μπορεί να μην μπόρεσα λόγω πυκνού να φτάσω κοντά στη φερμα αλλά ήξερα που είναι και ήμουν ήρεμος. Για να λέμε αλήθειες το gps είναι ενάντια στη μπεκάτσα, είναι άλλο ένα βοήθημα εναντίον της και το έβλεπα με άλλους που κυνηγούσαν με Μπίμπερ ή κουδούνια, έλεγαν για πουλιά που φεύγουν......το gps σου δίνει της μπεκάτσες που είναι 50-50 να φύγουν ή όχι..... εκείνες που είναι να φύγουν θα φύγουν ότι και να κάνεις.