GPS Σκύλων

Το θεωρείς καλύτερο από το garmin πχ έχω δουλέψει το alpha 200 και χάνει το σκύλο μετά από 200 μέτρα καλά αν κυλήσει ράχη άντε για επίσης με τρελαίνει το γεγονός ότι σπέρνεις με το δάχτυλο τους χάρτες και κάνει 9900000 χρόνια να πάει πιο δίπλα....Απαράδεκτο για εμένα για συσκευή 1000 ευρώ και με δύο κολάρα 1700.Εδώ ένα κινητό τον 60 ευρώ και πάει Βούγκα
ακου....
για μενα το εχω ξαναπει οτι τα garmin ειναι υπερτημημενα..
στα gps σκυλων για ενα κολαρο και ενα δεχτη πληρωνεις 1200 ευρα ενω στα βυθομετρα που ειναι πολυ ποιο περιπολη κατασκευη και στην ιδια ετερια ακομα το περνεις στο ιδια λευτα μπορει να βρεις και με λιγοτερα..
στο αν ειναι ποιο καλο η οχι το ενα απο το αλλο ειναι τι gajet θες να κουβαλας.
στο garmin βλεπεις και μπορεις να κανεις πολλα πραγματα.
ειναι σα ενα κηνητο τηλεφονο με κουμπια και ασπρομαυρη οθονη με ενα αντιστιχο σμαρτ φοουν.
εαν ειναι καποιος και θελει μονο να περνει τηλεφονα η καποιος που να θελει και το παραπανω ..

εγω στο gps για τα σκυλια εχω μονο στηγμα σκυλων αμαξιου και αλλα 3 σημεια που μπορω να μαρκαρω....
αυτο και τυποτα αλλο ..
απλ εχω απεριοριστη μπαταρια
ελαφριες συσκεβες για μενα και τα σκυλια
και δοξα το θεο δεν εχω θεματα με το σημα

αυτα τα λιγα

Με τους χάρτες όμως τη γίνεται ρε γμτ γιατί έχω μάθει να κυνηγάω με χάρτες
Αυτό φίλε μου είναι άλλο θέμα...Τότε πάρε το χ30 να το βλέπεις στο κινητό...Η φέρμα πιστέυω δεν χρειάζεται χάρτη..Τώρα ο λαγός και το γουρούνι υποχρεωτικά χάρτη

Αυτό φίλε μου είναι άλλο θέμα...Τότε πάρε το χ30 να το βλέπεις στο κινητό...Η φέρμα πιστέυω δεν χρειάζεται χάρτη..Τώρα ο λαγός και το γουρούνι υποχρεωτικά χάρτη
Χρειάζεται γιατί μπορεί να είναι στην άκρη ενός πυκνού και να το δεις στον χάρτη και να πας από το μονοπάτι δρόμο

Χρειάζεται γιατί μπορεί να είναι στην άκρη ενός πυκνού και να το δεις στον χάρτη και να πας από το μονοπάτι δρόμο
Κοίταξε είναι πως εχει μάθει ο καθένας και το garmin όταν το ειχα δεν κοίταγα μονοπάτια στην φερμα κοίταγα που είναι σταματημένο και πήγαινα

Καλημέρα παιδιά! Έχει κάποιος δοκιμάσει αυτό το gps??? Γιατί φέτος λέω μήπως κάνω τί κίνηση και πάρω ένα... Ευχαριστώ.View attachment 88954
Τιμές;
Μπορείς να βάλεις το λινκ;
Φέτος θα πάρω υποχρεωτικά γιατί οι λύκοι περίσσεψαν και θα βγάλω τα κουδουνάκια.

Κανενα παιδι που ασχολειτε με κομπουτερ συστηματα κλπ δεν υπαρχει να μας βρει καμια λυση στο θεμα αυτο;

Στο 2024 βλεπεις απο το κινητο και τον δορυφορο οποιο χαρτη θες και το στιγμα σου δωρεαν

Δεν μπορει να γινει αυτο με καποιο πομπο στο κολλαρο του σκυλιου και καποια εφαρμογή στο κινητο;
Πρεπει να πληρωσουμε ενα σκασμο λεφτα για συσκευη gps εν ετη 2024;;;

Κανενα παιδι που ασχολειτε με κομπουτερ συστηματα κλπ δεν υπαρχει να μας βρει καμια λυση στο θεμα αυτο;

Στο 2024 βλεπεις απο το κινητο και τον δορυφορο οποιο χαρτη θες και το στιγμα σου δωρεαν

Δεν μπορει να γινει αυτο με καποιο πομπο στο κολλαρο του σκυλιου και καποια εφαρμογή στο κινητο;
Υπάρχουν gps tracker κινέζικα με λίγα χρήματα αλλά απαιτούν κάρτα sim για να αποστέλλουν είτε με sms είτε μέσω ίντερνετ το στίγμα, δηλαδή θα πρέπει να πληρώνεις κάρτα κινητής. Για τα προαναφερθέν κολάρα δεν έχω ασχοληθεί να δω πως δουλεύουν διότι δεν έχω σκυλιά αλλα απο τις γνώσεις που έχω θαρρό πως εκπέμπουν RF σήμα σαν ασύρματους και η συσκευή που σου δίνουν εντοπίζει το στίγμα κάτι όπως έχουν οι αρχές και ο στρατός για ραδιοανίχνευση εκπομπής υποθέτω, αλλιώς το bluetooth φτάνει μεχρι και τα 30 μέτρα το wifi μπορεί να πάει παραπάνω αλλά θέλει να κουβαλάς μαζί παραβολική κεραία, άρα σίγουρα αν δεν έχουν κάποια άλλη τεχνολογία ειναι βασισμένα σε μπάντες AM-FM. Το κόστος τους πάντως ειναι μάλλον υπεροβλικό αν είναι τέτοια τεχνολογία rf.

Εγώ αυτό που σκέφτηκα είναι το αντικλεπτικο τσιπακι του αυτοκινήτου.

Συμφέρει μόνο αν έχεις 1 σκυλί άντε 2, απαιτούν ίντερνετ ή sms για αποστολή συντεταγμένων, υπάρχουν κάτι κάρτες sim απο το εξωτερικό με δεδομένα ή sms που έχουν χαμηλό κόστος συνήθως τις βάζουν σε συναγερμούς για ειδοποιήσεις και θέλουν να βάλεις μονάδες κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο, αλλά και πάλι ο κυνηγός θα πρέπει να έχει τηλέφωνο με ιντερνετ για να δεί το στίγμα στο χάρτη.

Το χειρότερο είναι ότι χάνουν και σήμα και έχουν και 1000ρικο

Υπάρχουν gps tracker κινέζικα με λίγα χρήματα αλλά απαιτούν κάρτα sim για να αποστέλλουν είτε με sms είτε μέσω ίντερνετ το στίγμα, δηλαδή θα πρέπει να πληρώνεις κάρτα κινητής. Για τα προαναφερθέν κολάρα δεν έχω ασχοληθεί να δω πως δουλεύουν διότι δεν έχω σκυλιά αλλα απο τις γνώσεις που έχω θαρρό πως εκπέμπουν RF σήμα σαν ασύρματους και η συσκευή που σου δίνουν εντοπίζει το στίγμα κάτι όπως έχουν οι αρχές και ο στρατός για ραδιοανίχνευση εκπομπής υποθέτω, αλλιώς το bluetooth φτάνει μεχρι και τα 30 μέτρα το wifi μπορεί να πάει παραπάνω αλλά θέλει να κουβαλάς μαζί παραβολική κεραία, άρα σίγουρα αν δεν έχουν κάποια άλλη τεχνολογία ειναι βασισμένα σε μπάντες AM-FM. Το κόστος τους πάντως ειναι μάλλον υπεροβλικό αν είναι τέτοια τεχνολογία rf.

Συμφέρει μόνο αν έχεις 1 σκυλί άντε 2, απαιτούν ίντερνετ ή sms για αποστολή συντεταγμένων, υπάρχουν κάτι κάρτες sim απο το εξωτερικό με δεδομένα ή sms που έχουν χαμηλό κόστος συνήθως τις βάζουν σε συναγερμούς για ειδοποιήσεις και θέλουν να βάλεις μονάδες κάθε 6 μήνες ή 1 χρόνο, αλλά και πάλι ο κυνηγός θα πρέπει να έχει τηλέφωνο με ιντερνετ για να δεί το στίγμα στο χάρτη.
Σε ευχαριστω φιλε για τον κοπο σου

https://dogsports.gr/
Αυτός τα κάνει εισαγωγή.
Από ότι ξέρω δεν χάνουνε πουθενά σήμα αλλά έχουν μια συνδρομή 30€ τον χρόνο.
Αυτό έχει κανονική κεραία gps και λέει και ράδιο οπότε με κάποιο τρόπο αποστέλλει σε πραγματικό χρόνο μέσω ραδιοσυχνοτήτων το στίγμα με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται ίντερνετ, τα 1100ευρώ πάντως δε τα αξίζει κατασκευαστικά-σαν υλικά. Έχει κανείς ιδέα τον τρόπο που εκπέμπει το σήμα διότι μιλάει για 70χιλιόμετρα απόσταση ! Δηλαδή πρέπει να είναι κάποια χαμηλή συχνότητα AM. Επειδή εγώ δε ξέρω από walkie-talkie ασύρματους νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μπορείς να στείλεις μήνυμα γραπτό ; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό που έχει ασύρματο ;

Έχω της Tractive και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Προϋπόθεση να εχει σημα εκει που ειναι το σκυλακι και το κινητό σου.
Συνδρομή κανενα 50αρικο τον χρονο

Αυτό έχει κανονική κεραία gps και λέει και ράδιο οπότε με κάποιο τρόπο αποστέλλει σε πραγματικό χρόνο μέσω ραδιοσυχνοτήτων το στίγμα με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται ίντερνετ, τα 1100ευρώ πάντως δε τα αξίζει κατασκευαστικά-σαν υλικά. Έχει κανείς ιδέα τον τρόπο που εκπέμπει το σήμα διότι μιλάει για 70χιλιόμετρα απόσταση ! Δηλαδή πρέπει να είναι κάποια χαμηλή συχνότητα AM. Επειδή εγώ δε ξέρω από walkie-talkie ασύρματους νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος ότι μπορείς να στείλεις μήνυμα γραπτό ; Μπορεί να το επιβεβαιώσει κανείς αυτό που έχει ασύρματο ;
Αυτός φέρνει το dog sport.εχεις μπερδεύτη με το bsplanet που εμφανίζεται στην σελίδα του μπροστά.παρε τηλέφωνο να σου εξηγήσει τα πάντα

Τα gps αυτοκινήτου, μοτοσυκλετών κτλ..... έχουν κάρτες SIM και δεδομένα..... για να δώσουν στίγμα χρειάζεται ίντερνετ ή σήμα κινητής τηλεφωνίας. Επίσης για να τα βλέπουμε στην αντίστοιχη εφαρμογή χρειάζεται ίντερνετ..... αν δεν έχεις σήμα στο κινητό σου δεν βλέπεις το σκύλο..... ακόμα και αν η κάρτα SIM του κολλαρου έχει σήμα και στέλνει κανονικά.

Back