Κόρινθο 20 ευρώ το κουτί. 2 έως 4 κουτιά, ανάλογα τι λέει το ζώδιο μου για το μέλλον στα οικονομικάΚαι ποσες ρίχνεις?
25 τις έχουν...
Οποτε ξεφεύγεις ευκολα πανω από το 100
Κόρινθο 20 ευρώ το κουτί. 2 έως 4 κουτιά, ανάλογα τι λέει το ζώδιο μου για το μέλλον στα οικονομικάΚαι ποσες ρίχνεις?
25 τις έχουν...
Ειναι ακριβο σπορ, ειδηκα αν πας δυο τρεις φορες το μηνα.20 ευρώ εντάξει είναι...
εγω γυρισα σπιτι κλαίγοντας
Θες ένα 250άρι για πλάκαΕιναι ακριβο σπορ, ειδηκα αν πας δυο τρεις φορες το μηνα.
Και εγώ κλαίγοντας γυρνάω ΑΛΛΆ την επόμενη φορά ξανά πάω με χαμόγελο20 ευρώ εντάξει είναι...
εγω γυρισα σπιτι κλαίγοντας
Ρώτα για το 45άρι να κλάψειςΘες ένα 250άρι για πλάκα
Σαν καραμελάκια φεύγουν οι άτιμεςΚαι ποσες ρίχνεις?
25 τις έχουν...
Τα χειρότερα είναι με τα ημιαυτοματα τυφέκια... εκεί μιλάμε πλέον για όλεθρο !Θες ένα 250άρι για πλάκα
Γιατί πιστεύεις; Δεν έχω ιδέα από revolverS&W 19 ή 66 δεν νομίζω ότι θα ήταν και οι καλύτερες επιλογές για κάποιον που θέλει ένα περίστροφο διαμετρήματος 357 Magnum.
Καλα το σκεφτηκες αλλα δεν φανηκες τυχερος, οταν ξαναπας αν μπορεις(κι αν θελεις βεβαια ), κανε την δοκιμη να μας ''μεταφερεις' εντυπωσεις.Ωραία τα περίστροφα ! Αλλά μόνο στις Η.Π.Α. έχω ρίξει σε κάποια οπλομάγαζα, που έχουν κλειστό σκοπευτήριο και νοικιάζουν ραβδωτά. Το μοντέλο 66, στο βιντεάκι τι διαφορά έχει από το 686? Διαφορετικό frame? Στο τελευταίο μου ταξίδι Η.Π.Α. είχα νοικιάσει με τον αδερφό μου (μόνιμος κάτοικος από το 1998), το S&W 687 με 7-σφαιρο μύλο. Ήθελα να αγοράσω μια 50-αδα φυσίγγια .38 και μια .357, να δω την διαφορά στην ανάκρουση, αλλά είχε ξεμείνει το μαγαζί απο .357mag., οπότε ρίξαμε 100 απλά .38
Ένα .44magnum Ruger Redhawk, που είχαμε νοικιάσει σε προηγούμενο ταξίδι, παραείχε ανάκρουση...! Μετά από καμιά 60-ρια βολές, με πονούσε το χέρι μου ανάμεσα σε αντίχειρα και δείκτη.Καλα το σκεφτηκες αλλα δεν φανηκες τυχερος, οταν ξαναπας αν μπορεις(κι αν θελεις βεβαια ), κανε την δοκιμη να μας ''μεταφερεις' εντυπωσεις.