I.P.S.C. ( πρακτική σκοποβολή )

Τι να τα κάνω ;;; Να τα καθαρίζω ;;;
Έχω 3 x cal12 αν μπούμε οι Ρώσοι Ελλάδα ;)
Προβλέπω να στέλνει ο Κυριάκος όλους τους κυνηγετικούς συλλόγους στην Ουκρανία. Έτσι θα χτυπήσει τους κομμουνιστας και θα γλυτώσει και από εμάς του κωλοκυνηγους o_O.shake hands.

Το κοντινότερο σκοπευτήριο απέχει 130χλμ από εμένα.
Αν ηταν δίπλα θα το σκεφτόμουν ξανά.
Εξάλλου με έχει κερδίσει το sporting :)
Εγώ αν είχα το σκοπευτήριο 130 χιλιόμετρα από το σπίτι μου θα άφηνα τα όπλα και θα προσπαθούσα να βελτιωθώ στο πέταγμα ταπας στα βαρέλια όπως κάνουν στα Highlands της Σκωτίας μέχρι να ωριμάσει το ουίσκι χαχαχαχα

Εγώ αν είχα το σκοπευτήριο 130 χιλιόμετρα από το σπίτι μου θα άφηνα τα όπλα και θα προσπαθούσα να βελτιωθώ στο πέταγμα ταπας στα βαρέλια όπως κάνουν στα Highlands της Σκωτίας μέχρι να ωριμάσει το ουίσκι χαχαχαχα
Εγώ πετάω μπίλιες στα γουρούνια.
Έχω γίνει καλός στο πέταγμα μπιλιών ...

Ωραία πάντως η πρακτική σκοποβολή.
Λόγω αυτής ανανέωσα ξανά την ταυτότητα σκοπευτή που την είχα βγάλει προ 35 ετών.

Έχω και 2 φίλους τρελλαμένους.
Αλλά και αυτοί έχουν καταντήσει να επισκέπτονται πιο συχνά το αστυνομικό τμήμα, από το σκοπευτήριο ...

Κάθε εξάμηνο δεν είναι ;;;;

Εγώ πετάω μπίλιες στα γουρούνια.
Έχω γίνει καλός στο πέταγμα μπιλιών ...

Ωραία πάντως η πρακτική σκοποβολή.
Λόγω αυτής ανανέωσα ξανά την ταυτότητα σκοπευτή που την είχα βγάλει προ 35 ετών.

Έχω και 2 φίλους τρελλαμένους.
Αλλά και αυτοί έχουν καταντήσει να επισκέπτονται πιο συχνά το αστυνομικό τμήμα, από το σκοπευτήριο ...

Κάθε εξάμηνο δεν είναι ;;;;
Κάθε 6 μήνες τους πας ένα παράβολο των δύο ευρώ ναι

Εγω το χω 5 λεπτα και ισως να λεω και πολλα
Και παλι ελαχιστα παω
Περαν του να χεια την οικονομικη ανεση το σκοπευτηριο πρεπει να σου αρεσει κιολας
Ακομη και να μπορουσα να ειμουν εκει καθε μερα καθε βδομαδα δεν θα ειμουν
Θα χα βαρεθει

Και παλι ελαχιστα παω
Περαν του να χεια την οικονομικη ανεση το σκοπευτηριο πρεπει να σου αρεσει κιολας
Θα χα βαρεθει
Δεν αντιλέγω γούστα είναι αυτά. Η γυναίκα μου κάνει τοξοβολία και της αρέσει πολύ. Εγώ ούτε να το πιάσω το τόξο. Άμα δεν κάνει μπαμ δε μου αρέσει!

Και παλι ελαχιστα παω
Θα χα βαρεθει
Χρυσανθε υπάρχει πρακτική σκοποβολή στην Κύπρο με καραμπίνα ή πιστόλι;

Κάθε 6 μήνες τους πας ένα παράβολο των δύο ευρώ ναι
...και 2 φορες το μηνα ανανεωση αποθηκης πυρομαχικών, πάλι παράβολα των 2,04.... σου λεω το βλέπω εφιάλτη, πως έβλεπε ο Χορν στο "μια ζωή την έχουμε" το 1.101.101 και δέκα.... :D:D:D

Στο σύλλογο που είμαι εγγεγραμμένος εγώ ο αγώνας κοστίζει 40 ευρώ και όχι 55.
Κώστα είσαι σε σύλλογο που αγαπάει το άθλημα. Δεν ξέρω σε ποιον, αλλά φαίνεται και στην τιμή του αγώνα.
Στο σύλλογο που είμαι εγώ, ασ' τα, Δες τιμοκατάλογο 2022 ενός μαγαζιού-γωνία...
100 ανανέωση χρόνου, οκ μέχρι εδώ. Και ξεκινάμε
15ε το κουτί οι 22άρες (5,00ε αγορά)
22ε οι 9αρες (άρα 59ε ο "υποχρεωτικός" αγώνας)
28ε οι 40αρες
33ε οι 45αρες
.223; 1,80 ευρώ/σφαίρα και 2 ευρώ/σφαίρα οι .308 win....
Θες να σου δώσει βεβαίωση να πάρεις νέα 500αδα σφαίρες για την αποθήκη σου; 50ε νταβατζιλίκι!
Θες να είσαι γραμμένος εσπεk να αγωνιζεσαι ipsc; +10ε το χρόνο (αντί για 0 ή 5 που χρεώνουν οι περισσότεροι σύλλογοι).
Θες να πάρεις μεταγραφή σε άλλο σύλλογο; πληρώνεις τη φετινή χρονιά, ένα γλυκό μπουγιουρντί των 150ε για αποδεσμευση και μετά βρες τα με την ΣΚΟΕ και τα παράβολά της.
Τέλος πάντων, νομίζω έγινε κατανοητό πως περιμένω την περίοδο μεταγραφών του Σεπτέμβρη.

Συμβουλή! Όσοι δεν έχουν σκοπευτική ταυτότητα και θέλουν να βγάλουν, μην παίξει ρόλο μόνο η χιλιομετρική απόσταση απ' το σπίτι σας στο σκοπευτήριο για να διαλέξετε σύλλογο. Ρωτήστε και μάθετε αν ο σύλλογος που ενδιαφέρεστε, προωθεί και αγαπάει το άθλημα, γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σωματείο όποτε σου καπνίσει, ιδίως εάν είσαι ενεργός αθλητής.

Τέλος πάντων, νομίζω έγινε κατανοητό πως περιμένω την περίοδο μεταγραφών του Σεπτέμβρη
Με πρόλαβες....η περίοδος μεταγραφών είναι συνήθως από τα μέσα Ιουλίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου.... αλλά να ξέρεις ότι χρειάζεται και η έγκριση του σωματείου που είσαι ήδη μέλος....η συγκατάθεση δεν απαιτείται εφόσον ο αθλητής είναι σε αδράνεια..... για κάποια χρόνια

.η συγκατάθεση δεν απαιτείται εφόσον ο αθλητής είναι σε αδράνεια..... για κάποια χρόνια
3 και άνω
αλλά να ξέρεις ότι χρειάζεται και η έγκριση του σωματείου που είσαι ήδη μέλος
αν το ξέρω; όπως έγραψα και πιο πάνω, 150ε θέλει το σωματείο μου για να δώσει την έγκρισή του για μεταγραφή!!!!!!!!!!!!

Κώστα είσαι σε σύλλογο που αγαπάει το άθλημα. Δεν ξέρω σε ποιον, αλλά φαίνεται και στην τιμή του αγώνα.
Στο σύλλογο που είμαι εγώ, ασ' τα, Δες τιμοκατάλογο 2022 ενός μαγαζιού-γωνία...
100 ανανέωση χρόνου, οκ μέχρι εδώ. Και ξεκινάμε
15ε το κουτί οι 22άρες (5,00ε αγορά)
22ε οι 9αρες (άρα 59ε ο "υποχρεωτικός" αγώνας)
28ε οι 40αρες
33ε οι 45αρες
.223; 1,80 ευρώ/σφαίρα και 2 ευρώ/σφαίρα οι .308 win....
Θες να σου δώσει βεβαίωση να πάρεις νέα 500αδα σφαίρες για την αποθήκη σου; 50ε νταβατζιλίκι!
Θες να είσαι γραμμένος εσπεk να αγωνιζεσαι ipsc; +10ε το χρόνο (αντί για 0 ή 5 που χρεώνουν οι περισσότεροι σύλλογοι).
Θες να πάρεις μεταγραφή σε άλλο σύλλογο; πληρώνεις τη φετινή χρονιά, ένα γλυκό μπουγιουρντί των 150ε για αποδεσμευση και μετά βρες τα με την ΣΚΟΕ και τα παράβολά της.
Τέλος πάντων, νομίζω έγινε κατανοητό πως περιμένω την περίοδο μεταγραφών του Σεπτέμβρη.

Συμβουλή! Όσοι δεν έχουν σκοπευτική ταυτότητα και θέλουν να βγάλουν, μην παίξει ρόλο μόνο η χιλιομετρική απόσταση απ' το σπίτι σας στο σκοπευτήριο για να διαλέξετε σύλλογο. Ρωτήστε και μάθετε αν ο σύλλογος που ενδιαφέρεστε, προωθεί και αγαπάει το άθλημα, γιατί δεν είναι εύκολο να αλλάξεις σωματείο όποτε σου καπνίσει, ιδίως εάν είσαι ενεργός αθλητής.
Αμ έχεις δίκιο οι άνθρωποι παίρνουν κεφάλια.

Back