και εμενα , ιδια χιλιομετρικη αποσταση.Το κοντινότερο σκοπευτήριο απέχει 130χλμ από εμένα.
Αν ηταν δίπλα θα το σκεφτόμουν ξανά.
Εξάλλου με έχει κερδίσει το sporting
και εμενα , ιδια χιλιομετρικη αποσταση.Το κοντινότερο σκοπευτήριο απέχει 130χλμ από εμένα.
Αν ηταν δίπλα θα το σκεφτόμουν ξανά.
Εξάλλου με έχει κερδίσει το sporting
Καταρχήν συνάδελφε έκανες μια πολύ ωραία συγκέντρωση, ειδικά για άνθρωπο που δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο όπλο εντατικά. Στα ποσά μέτρα έριξες; 25; Άλλη ευχάριστη τα πιατακια άλλη το πιστόλι το καθένα έχει και το βαθμό δυσκολίας του. Όπως στο λειοκαννο έχουμε το τραπ, το σπορτινγκ και αλλά έτσι και με το πιστόλι ή το τυφέκιο. Δεν υπάρχει μόνο ο σταθερός στόχος των 25 μέτρων υπάρχει και των 300 (με τυφέκιο), υπάρχει η πρακτική με λειοκαννο, πρακτική με πιστόλι και πάει λέγοντας.
Όχι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τον τύπο... το δεσμευτικό είναι το ύψος της θηκης σε σχέση με τη ζώνη... πχ η μηρου απαγορεύεταιΓια χρήση θήκης πιστολιου υπαρχουν περιορισμοι ?
Cuanto cuesta? ή ελληνιστί: πόσο πάει το μαλλί;View attachment 44031
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Καλή Συκιάς διοργανώνει 3ήμερο Σεμινάριο Πρακτικής Σκοποβολής με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή I.P.S.C. Jorge Ballesteros
FB Page: https://www.facebook.com/jorge.ballesteros.524
- Τύπος Σεμιναρίου: IPSC High Level I and II Course (3 days)
https://jorgeballesteros.com/ipsc-high-level-i-and-ii-course
- Ημερομηνία: 8-9-10/7/2022
- Χώρος Διεξαγωγής: Σκοπευτήριο Καλής Συκιάς (Ρέθυμνο Κρήτης)
- Γλώσσα: Αγγλικά
Δηλώσεις Συμμετοχής / Πληροφορίες
Κώστας Ζουμπεράκης
Τηλ.: 6970818787
E-mail: skokas2000@gmail.com
*Το σεμινάριο απευθύνεται σε σκοπευτές όλων των επιπέδων.
*Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
*Η κράτηση της θέσης θεωρείται επιβεβαιωμένη μόνο μετά την κατάθεση του απαιτούμενου ποσού συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό.
Δεν είμαι σίγουρος...Cuanto cuesta? ή ελληνιστί: πόσο πάει το μαλλί;
Χωρίς κάποια πιστοποίηση να υποθέσω …. Να υποθέσω ότι είναι θέμα συλλόγου αν θα κάνει πιστοποίηση ή όχι .Όχι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τον τύπο... το δεσμευτικό είναι το ύψος της θηκης σε σχέση με τη ζώνη... πχ η μηρου απαγορεύεται
περιγράφονται όλα επακριβώς με σχεδιαγράμματα κ σαφείς αποστάσεις στον κανονισμό της παγκόσμιας ΟμοσπονδίαςΧωρίς κάποια πιστοποίηση να υποθέσω …. Να υποθέσω ότι είναι θέμα συλλόγου αν θα κάνει πιστοποίηση ή όχι .
Όχι εννοούσα αν ανά σκοπευτικό σύλλογο υπάρχουν κάποια στάνταρ (για τη χρήση θήκης από τα μέλη του ) ή απλά αγοράζεις μια θηκη της αρεσκείας σου που συμβαδίζει με τα στάνταρ και την βάζεις και κανείς την προπόνηση σου .περιγράφονται όλα επακριβώς με σχεδιαγράμματα κ σαφείς αποστάσεις στον κανονισμό της παγκόσμιας Ομοσπονδίας
Εδώ επάνω χωρίς πιστοποίηση , σεμινάριο, εξετάσεις δεν αφηνουν τίποτα.αν δεν είσαι εκτός κανόνων δεν μπορεί να σ απαγορεύσει τίποτα..το ότι θα σ πουν πως η μια δεν κάνει η άλλη Δεν κλπ και να σου πουν να πάρεις μια της πρακτικής θα το κάνουν.... εγώ μια Blackhawk έχω κ για τη δουλειά κ μια χαρά είμαι
Αυτή η συγκεκριμένη εάν έχει ασφάλεια που απασφαλιζει με τον δείκτη απαγορεύεται στην πρακτική.... επειδή υπήρχαν περιστατικά στην Αμερική με αυτοπυροβολισμους. Επίσης η κλίση της θηκης πρέπει να είναι κάθετη ή ελαφρώς προς τα εμπρός....αν έχει κλίση προς τα πίσω απαγορεύεται.... επίσης αν η θήκη που φέρει ο αθλητής έχει ασφάλειες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες πριν δοθεί το σήμα .... επιπλεον ο κριτής ή ο αγωναρχης μπορεί να ελέγξει αν ο εξοπλισμός είναι ασφαλής... μπορεί να ζητήσει από τον αθλητή να κάνει άλματα ή αναπηδήσεις για να δει την ασφαλή συγκράτηση του όπλου από την θήκη...αν δεν είσαι εκτός κανόνων δεν μπορεί να σ απαγορεύσει τίποτα..το ότι θα σ πουν πως η μια δεν κάνει η άλλη Δεν κλπ και να σου πουν να πάρεις μια της πρακτικής θα το κάνουν.... εγώ μια Blackhawk έχω κ για τη δουλειά κ μια χαρά είμαι
Αυτές οι τύπου καιντεξ ? Λενε τιποτα ?Τρεις πιστοποιημένες IPSC θήκες που χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες και μη αθλητές και που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, είναι οι παρακάτω:
Ghost Ultimate Evo (την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος)
Ghost Hydra (ίσως η επόμενη αγορά)
DAA - CR speed (πάρα πολύ καλή)
* Μακριά από Gugas Ribas. Ξερυθμίζονται συνέχεια και χαλάνε το χρώμα του όπλου