και εμενα , ιδια χιλιομετρικη αποσταση.Το κοντινότερο σκοπευτήριο απέχει 130χλμ από εμένα.
Αν ηταν δίπλα θα το σκεφτόμουν ξανά.
Εξάλλου με έχει κερδίσει το sporting![]()
και εμενα , ιδια χιλιομετρικη αποσταση.Το κοντινότερο σκοπευτήριο απέχει 130χλμ από εμένα.
Αν ηταν δίπλα θα το σκεφτόμουν ξανά.
Εξάλλου με έχει κερδίσει το sporting![]()
Καταρχήν συνάδελφε έκανες μια πολύ ωραία συγκέντρωση, ειδικά για άνθρωπο που δεν ασχολείται με το συγκεκριμένο όπλο εντατικά. Στα ποσά μέτρα έριξες; 25; Άλλη ευχάριστη τα πιατακια άλλη το πιστόλι το καθένα έχει και το βαθμό δυσκολίας του. Όπως στο λειοκαννο έχουμε το τραπ, το σπορτινγκ και αλλά έτσι και με το πιστόλι ή το τυφέκιο. Δεν υπάρχει μόνο ο σταθερός στόχος των 25 μέτρων υπάρχει και των 300 (με τυφέκιο), υπάρχει η πρακτική με λειοκαννο, πρακτική με πιστόλι και πάει λέγοντας.
Όχι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τον τύπο... το δεσμευτικό είναι το ύψος της θηκης σε σχέση με τη ζώνη... πχ η μηρου απαγορεύεταιΓια χρήση θήκης πιστολιου υπαρχουν περιορισμοι ?
Cuanto cuesta? ή ελληνιστί: πόσο πάει το μαλλί;View attachment 44031
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Καλή Συκιάς διοργανώνει 3ήμερο Σεμινάριο Πρακτικής Σκοποβολής με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή I.P.S.C. Jorge Ballesteros
FB Page: https://www.facebook.com/jorge.ballesteros.524
- Τύπος Σεμιναρίου: IPSC High Level I and II Course (3 days)
https://jorgeballesteros.com/ipsc-high-level-i-and-ii-course
- Ημερομηνία: 8-9-10/7/2022
- Χώρος Διεξαγωγής: Σκοπευτήριο Καλής Συκιάς (Ρέθυμνο Κρήτης)
- Γλώσσα: Αγγλικά
Δηλώσεις Συμμετοχής / Πληροφορίες
Κώστας Ζουμπεράκης
Τηλ.: 6970818787
E-mail: skokas2000@gmail.com
*Το σεμινάριο απευθύνεται σε σκοπευτές όλων των επιπέδων.
*Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
*Η κράτηση της θέσης θεωρείται επιβεβαιωμένη μόνο μετά την κατάθεση του απαιτούμενου ποσού συμμετοχής σε τραπεζικό λογαριασμό.
Δεν είμαι σίγουρος...Cuanto cuesta? ή ελληνιστί: πόσο πάει το μαλλί;
Χωρίς κάποια πιστοποίηση να υποθέσω …. Να υποθέσω ότι είναι θέμα συλλόγου αν θα κάνει πιστοποίηση ή όχι .Όχι κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά τον τύπο... το δεσμευτικό είναι το ύψος της θηκης σε σχέση με τη ζώνη... πχ η μηρου απαγορεύεται
περιγράφονται όλα επακριβώς με σχεδιαγράμματα κ σαφείς αποστάσεις στον κανονισμό της παγκόσμιας ΟμοσπονδίαςΧωρίς κάποια πιστοποίηση να υποθέσω …. Να υποθέσω ότι είναι θέμα συλλόγου αν θα κάνει πιστοποίηση ή όχι .
Όχι εννοούσα αν ανά σκοπευτικό σύλλογο υπάρχουν κάποια στάνταρ (για τη χρήση θήκης από τα μέλη του ) ή απλά αγοράζεις μια θηκη της αρεσκείας σου που συμβαδίζει με τα στάνταρ και την βάζεις και κανείς την προπόνηση σου .περιγράφονται όλα επακριβώς με σχεδιαγράμματα κ σαφείς αποστάσεις στον κανονισμό της παγκόσμιας Ομοσπονδίας
Εδώ επάνω χωρίς πιστοποίηση , σεμινάριο, εξετάσεις δεν αφηνουν τίποτα.αν δεν είσαι εκτός κανόνων δεν μπορεί να σ απαγορεύσει τίποτα..το ότι θα σ πουν πως η μια δεν κάνει η άλλη Δεν κλπ και να σου πουν να πάρεις μια της πρακτικής θα το κάνουν.... εγώ μια Blackhawk έχω κ για τη δουλειά κ μια χαρά είμαι
Αυτή η συγκεκριμένη εάν έχει ασφάλεια που απασφαλιζει με τον δείκτη απαγορεύεται στην πρακτική.... επειδή υπήρχαν περιστατικά στην Αμερική με αυτοπυροβολισμους. Επίσης η κλίση της θηκης πρέπει να είναι κάθετη ή ελαφρώς προς τα εμπρός....αν έχει κλίση προς τα πίσω απαγορεύεται.... επίσης αν η θήκη που φέρει ο αθλητής έχει ασφάλειες θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένες πριν δοθεί το σήμα .... επιπλεον ο κριτής ή ο αγωναρχης μπορεί να ελέγξει αν ο εξοπλισμός είναι ασφαλής... μπορεί να ζητήσει από τον αθλητή να κάνει άλματα ή αναπηδήσεις για να δει την ασφαλή συγκράτηση του όπλου από την θήκη...αν δεν είσαι εκτός κανόνων δεν μπορεί να σ απαγορεύσει τίποτα..το ότι θα σ πουν πως η μια δεν κάνει η άλλη Δεν κλπ και να σου πουν να πάρεις μια της πρακτικής θα το κάνουν.... εγώ μια Blackhawk έχω κ για τη δουλειά κ μια χαρά είμαι
Αυτές οι τύπου καιντεξ ? Λενε τιποτα ?Τρεις πιστοποιημένες IPSC θήκες που χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες και μη αθλητές και που έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια, είναι οι παρακάτω:
Ghost Ultimate Evo (την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος)
Ghost Hydra (ίσως η επόμενη αγορά)
DAA - CR speed (πάρα πολύ καλή)
* Μακριά από Gugas Ribas. Ξερυθμίζονται συνέχεια και χαλάνε το χρώμα του όπλου