L.R.F.

Το spinning το ξημέρωμα δεν απέδωσε καθόλου..
Πήγα για καφε κ αμέσως μετά πήρα το..λιανοτούφεκο...

Έγινε λίγο παιχνιδακι...
Ένα σαργουδακι το απελευθέρωσα κ κράτησα έναν άλλον καλό κ μια πέρκα...
Με tsurinoya intruder 46s γύλος στο παρθενικο του ψαρεμα...

Οι περκουλες έδωσαν μάχη σήμερα κ μου κατασπάραξαν τα tsurinoya... 😂
Και κατι μικρογραφίες σαργων ακολουθουσαν ως έξω....
Μόνο ένας καλουτσικος ακολούθησε ένα πλανακι jigpara....
Βλακείες να περνάει(ευχάριστα) η ώρα...

Τώρα βέβαια είναι κ περιορισμένες οι καλές ακτογραμμες εξαιτίας των λουομενων..
Αντε να πανε στο καλό να ησυχάσουμε κ εμεις...

Ρε φίλε,μα όλοι οι νησιώτες αυτό να σκεφτόμαστε;;
Αφου μας αλλάζουν την Παναγία... 😂😂😂
Θα μου πεις από τον τουρισμό ζούμε αλλά κάποιοι δεν παλεύονται,πολλές παραξενιές....
Ευτυχως φυγανε κ οι του Αυγουστου που οδηγουσαν λες κ είναι μόνοι τους στον δρόμο...

Αφου μας αλλάζουν την Παναγία... 😂😂😂
Θα μου πεις από τον τουρισμό ζούμε αλλά κάποιοι δεν παλεύονται,πολλές παραξενιές....
Ευτυχως φυγανε κ οι του Αυγουστου που οδηγουσαν λες κ είναι μόνοι τους στον δρόμο...
Εδώ αν δε πάει 15 του Σεπτέμβρη ανάσα το νησί δε θα πάρει..

Μας σταυρώσανε και εμάς φέτος δεν υπήρχε η κατάσταση φέτος.
Μια μόνιμη κατάσταση γκρίνιας στη παραλία και ο καθένας να οδηγάει οοοπως ναναι. Κίνηση στους δρόμους λες και έχεις πορεία μπροστά σου στην Ομόνοια..

Τώρα βέβαια είναι κ περιορισμένες οι καλές ακτογραμμες εξαιτίας των λουομενων..
Αντε να πανε στο καλό να ησυχάσουμε κ εμεις...
Εδώ αν δε πάει 15 του Σεπτέμβρη ανάσα το νησί δε θα πάρει..
Μας σταυρώσανε και εμάς φέτος δεν υπήρχε η κατάσταση φέτος.

Έχετε ζήσει ποτέ Αθήνα ? Για μεγάλο χρονικό διάστημα ?

Παιδιά, αν δεν υπήρχε ο τουρισμός, σκεφτήκατε πως θα ζούσαν οι κάτοικοι των νησιών? Τα νησιά, είναι οι μοναδικές περιοχές της Ελλάδας που δεν κατάλαβαν καθόλου κρίση, εξαιτίας του τουρισμού. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Δεν πρέπει να δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Την περίοδο 2009-2017, στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτοκτόνησαν άνθρωποι εξαιτίας της κρίσης. Ξέρω θα τα ακούσω τώρα, αλλά για σκεφτείτε το λίγο.

Έχετε ζήσει ποτέ Αθήνα ? Για μεγάλο χρονικό διάστημα ?

Οχι κ ουτε θέλω...
Καταλαβαινω τι λες...

Παιδιά, αν δεν υπήρχε ο τουρισμός, σκεφτήκατε πως θα ζούσαν οι κάτοικοι των νησιών? Τα νησιά, είναι οι μοναδικές περιοχές της Ελλάδας που δεν κατάλαβαν καθόλου κρίση, εξαιτίας του τουρισμού. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Δεν πρέπει να δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Την περίοδο 2009-2017, στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτοκτόνησαν άνθρωποι εξαιτίας της κρίσης. Ξέρω θα τα ακούσω τώρα, αλλά για σκεφτείτε το λίγο.
Τιποτε απολύτως δεν θα ακουσεις Βασίλη γιατί έχεις δίκιο..
Εξαλλου το είπα είπα πως από τον τουρισμό ζουμε κ αυτο το καταλάβαμε πολυ καλα(οι υπάλληλοι περισσότερο) την εποχή του Κορονοιου....
Ίσως για αυτό κάποιοι που έρχονται διακοπές από Αθήνα βγάζουν ένα είδος ζήλειας, τους καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάνε κ τις σπόντες που πετάνε.....

Τιποτε απολύτως δεν θα ακουσεις Βασίλη γιατί έχεις δίκιο..
Εξαλλου το είπα είπα πως από τον τουρισμό ζουμε κ αυτο το καταλάβαμε πολυ καλα(οι υπάλληλοι περισσότερο) την εποχή του Κορονοιου....
Ίσως για αυτό κάποιοι που έρχονται διακοπές από Αθήνα βγάζουν ένα είδος ζήλειας, τους καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάνε κ τις σπόντες που πετάνε.....
Φυσικά και σας ζηλεύουμε Τάσο, και μάλιστα πολύ, εγώ τουλάχιστον το λέω ευθέως και απροκάλυπτα!

Φυσικά και σας ζηλεύουμε Τάσο, και μάλιστα πολύ, εγώ τουλάχιστον το λέω απροκάλυπτα!
Εσυ Παντελή (που σε ξερω καλά μέσα απο τα γραφόμενα σου) το λες με την καλή έννοια....
Σε άλλες περιπτώσεις κ ανάλογα τον χαρακτήρα η ζήλια βγάζει κακία...

Για να μπουμε κ στο θέμα μας..
Ξέχασα κάτι άλλο να πω...
Μου έφερε ένας φίλος μπολικα τεχνητά που πηρε απο temu..
Το πρωτο που έκανα ήταν να τα ζυγισω τον κάθε τύπο κ ειδα πως δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις αναμεταξύ τους(το μεσαίο είναι απαγορευτικό για το cw του καλαμιού μου) ..
Έπειτα δοκίμασα τις σαλαγκιες ασκώντας δυναμη κ προσπαθώντας να τις ανοίξω με χέρια κ μου φάνηκαν γερες κ με καλή κόψη...
Δεν ειδα να ακολουθεί κάτι ωστόσο ειδα πως έχουν καλή πλευση..
Αν μου το έλεγε πως θα παραγγειλει θα του προτεινα κάτι akakuma 5gr αντιγραφές duo που πιστευω πως θα έκαναν δουλειά..

ΥΓ
Χαζευω στο temu αλλά δεν έχω παραγγειλει ποτε κ γενικά από εξωτερικό αλλά η αλήθεια πως με τις εδώ τιμές.......
Ακουω κ τον Ζιάκα για το τι αγοράζει από το Amazon Japan κ με τι κόστος κ παθαίνω πλακα...
Αλλά όσο μπορώ βοηθάω τα "δικά μας" καταστήματα κ ας μας...τσεκουρίζουν...

Για να μπουμε κ στο θέμα μας..
Ξέχασα κάτι άλλο να πω...
Μου έφερε ένας φίλος μπολικα τεχνητά που πηρε απο temu..
Το πρωτο που έκανα ήταν να τα ζυγισω τον κάθε τύπο κ ειδα πως δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις αναμεταξύ τους(το μεσαίο είναι απαγορευτικό για το cw του καλαμιού μου) ..
Έπειτα δοκίμασα τις σαλαγκιες ασκώντας δυναμη κ προσπαθώντας να τις ανοίξω με χέρια κ μου φάνηκαν γερες κ με καλή κόψη...
Δεν ειδα να ακολουθεί κάτι ωστόσο ειδα πως έχουν καλή πλευση..
Αν μου το έλεγε πως θα παραγγειλει θα του προτεινα κάτι akakuma 5gr αντιγραφές duo που πιστευω πως θα έκαναν δουλειά..

ΥΓ
Χαζευω στο temu αλλά δεν έχω παραγγειλει ποτε κ γενικά από εξωτερικό αλλά η αλήθεια πως με τις εδώ τιμές.......
Ακουω κ τον Ζιάκα για το τι αγοράζει από το Amazon Japan κ με τι κόστος κ παθαίνω πλακα...

εχω ριξει ενα σκασμο λεφτα στο αλι εξπρες ... Για μενα αν δεις οτι καποιο απο τα τεχνητα σου δουλευουν αλλαζεις σαλαγκιες με ΒΚΚ ... Εχασα ενα απο τα μεγαλυτερα ψαρια στο ΛΡΦ λογω σαλαγκιας ... Τα φρενα ακουστηκαν 40 μετρα απο το μηχανακι , ολος ο κοσμος γυρισε και με κοιτουσε και καποια στιγμη εμεινα με το καλαμι στα χερια , για να μην πω τπτ αλλο. Ανοιξαν σαν γαρίφαλο τα αρπαδια ....Μια φορα συμβαινει μια φορα χανεις το καλο ψαρι .

Τωρα αν θες αποκλειστικα να ψωνισεις απο αλι εξπρες εχω δοκιμασμενα απο φιλους και απο εμενα σηλικονες και ψαρακια για λρφ που δεν ξεπερνανε τα 5 ευρω το κομματι . Τα περισσοτερα ομως ειναι με παρτιδες , μπορει να παραγγείλεις και να δουλευει και οταν ξανα παρεις το ιδιο να ειναι για πεταμα..

Αντιγραφα με καλες πλύσεις κτλπ απο Ελλαδα θα προτιμούσα τα Ryuji.

Οπως υπάρχουν και πολλοι ντόπιοι που πετάνε σπόντες σε Αθηναίους. Εννοείται όχι από ζήλια ,αλλα απο «λύπηση» ή υπεροψία.
Μου έχει τύχει για αυτό το αναφέρω Τάσο, σε προσβλητικό βαθμό.
Φυσικά οποια κι απ τις δυο πλευρές να πιάσουμε δεν έχει να κάνει με την καταγωγή αλλα με την πάστα ανθρώπου και τον χαρακτήρα.
Έχω νιώσει συγγενής σε διακοπές αλλα και παρείσακτος επίσης ,όπως και πολλοί τουρίστες που νομίζουν ότι θα σε ..αμησουν επειδή πληρώνουν.
Όπως και να χει ο σεβασμός πρέπει να είναι αμοιβαίος, ο μεν τουρίστας τον τόπο που πατα, που κάποιοι μοχθησαν για να μπορεί να τον απολαμβάνει και να φιλοξενείται και ο δε οικοδεσπότης την ανάγκη του τουρίστα για λίγες μέρες ευτυχίας.

Για εμένα όνειρο ζωής εδώ και χρόνια να είχα φύγει ,αλλα έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή μου εδώ, είναι αδύνατον.
Ευελπιστώ σαν συνταξιούχος 😆

εχω ριξει ενα σκασμο λεφτα στο αλι εξπρες ... Για μενα αν δεις οτι καποιο απο τα τεχνητα σου δουλευουν αλλαζεις σαλαγκιες με ΒΚΚ ... Εχασα ενα απο τα μεγαλυτερα ψαρια στο ΛΡΦ λογω σαλαγκιας ... Τα φρενα ακουστηκαν 40 μετρα απο το μηχανακι , ολος ο κοσμος γυρισε και με κοιτουσε και καποια στιγμη εμεινα με το καλαμι στα χερια , για να μην πω τπτ αλλο. Ανοιξαν σαν γαρίφαλο τα αρπαδια ....Μια φορα συμβαινει μια φορα χανεις το καλο ψαρι .

Τωρα αν θες αποκλειστικα να ψωνισεις απο αλι εξπρες εχω δοκιμασμενα απο φιλους και απο εμενα σηλικονες και ψαρακια για λρφ που δεν ξεπερνανε τα 5 ευρω το κομματι . Τα περισσοτερα ομως ειναι με παρτιδες , μπορει να παραγγείλεις και να δουλευει και οταν ξανα παρεις το ιδιο να ειναι για πεταμα..

Αντιγραφα με καλες πλύσεις κτλπ απο Ελλαδα θα προτιμούσα τα Ryuji.
Αυτό είναι το πρωτο που κοιτάω γιατί ιδιαίτερα στο spinning κάποια τεχνητά ακόμα κ γνωστών εταιριών οι σαλαγκιες τους δεν συνάδουν με τα ψάρια που απευθύνονται...
Επίσης να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις σαλαγκιες στα τεχνητά uzume 110 κ 130(κ φοβερό χρωματολογιο) που πηρα προσφατα...
Δεν νομίζω να εχω δει ποιο κοφτερες, κ οι σαλαγκιες κ τα αγκιστρια για εμενα είναι ότι το φυσιγγι στο κυνηγι.....

Εχω ενα ryuji 50s αλλά δεν του έχω δώσει πολλες ευκαιρίες ακόμα...

Κι εγώ όσο μπορώ θα στηρίζω. Βασικά μ αρέσει και η επίσκεψη σε αυτά τα μαγαζιά και χαζεύω διαφορα. Φιλαράκια οι περισσότεροι ,καφέ τσιγάρο και ψέματα

Back