Ρε φίλε,μα όλοι οι νησιώτες αυτό να σκεφτόμαστε;;Αντε να πανε στο καλό να ησυχάσουμε κ εμεις...
Αφου μας αλλάζουν την Παναγία...Ρε φίλε,μα όλοι οι νησιώτες αυτό να σκεφτόμαστε;;
Εδώ αν δε πάει 15 του Σεπτέμβρη ανάσα το νησί δε θα πάρει..Αφου μας αλλάζουν την Παναγία...
Θα μου πεις από τον τουρισμό ζούμε αλλά κάποιοι δεν παλεύονται,πολλές παραξενιές....
Ευτυχως φυγανε κ οι του Αυγουστου που οδηγουσαν λες κ είναι μόνοι τους στον δρόμο...
Μας σταυρώσανε και εμάς φέτος δεν υπήρχε η κατάσταση φέτος.Ρε φίλε,μα όλοι οι νησιώτες αυτό να σκεφτόμαστε;;
Μια μόνιμη κατάσταση γκρίνιας στη παραλία και ο καθένας να οδηγάει οοοπως ναναι. Κίνηση στους δρόμους λες και έχεις πορεία μπροστά σου στην Ομόνοια..Μας σταυρώσανε και εμάς φέτος δεν υπήρχε η κατάσταση φέτος.
Μόνο οι νησιώτες νομίζεις ;Ρε φίλε,μα όλοι οι νησιώτες αυτό να σκεφτόμαστε;;
Τώρα βέβαια είναι κ περιορισμένες οι καλές ακτογραμμες εξαιτίας των λουομενων..
Αντε να πανε στο καλό να ησυχάσουμε κ εμεις...
Εδώ αν δε πάει 15 του Σεπτέμβρη ανάσα το νησί δε θα πάρει..
Μας σταυρώσανε και εμάς φέτος δεν υπήρχε η κατάσταση φέτος.
4χρονια Εξάρχεια και 2 νέα ΣμύρνηΈχετε ζήσει ποτέ Αθήνα ? Για μεγάλο χρονικό διάστημα ?
Έχετε ζήσει ποτέ Αθήνα ? Για μεγάλο χρονικό διάστημα ?
Τιποτε απολύτως δεν θα ακουσεις Βασίλη γιατί έχεις δίκιο..Παιδιά, αν δεν υπήρχε ο τουρισμός, σκεφτήκατε πως θα ζούσαν οι κάτοικοι των νησιών? Τα νησιά, είναι οι μοναδικές περιοχές της Ελλάδας που δεν κατάλαβαν καθόλου κρίση, εξαιτίας του τουρισμού. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Δεν πρέπει να δαγκώνουμε το χέρι που μας ταΐζει. Την περίοδο 2009-2017, στην υπόλοιπη Ελλάδα, αυτοκτόνησαν άνθρωποι εξαιτίας της κρίσης. Ξέρω θα τα ακούσω τώρα, αλλά για σκεφτείτε το λίγο.
Φυσικά και σας ζηλεύουμε Τάσο, και μάλιστα πολύ, εγώ τουλάχιστον το λέω ευθέως και απροκάλυπτα!Τιποτε απολύτως δεν θα ακουσεις Βασίλη γιατί έχεις δίκιο..
Εξαλλου το είπα είπα πως από τον τουρισμό ζουμε κ αυτο το καταλάβαμε πολυ καλα(οι υπάλληλοι περισσότερο) την εποχή του Κορονοιου....
Ίσως για αυτό κάποιοι που έρχονται διακοπές από Αθήνα βγάζουν ένα είδος ζήλειας, τους καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάνε κ τις σπόντες που πετάνε.....
Εσυ Παντελή (που σε ξερω καλά μέσα απο τα γραφόμενα σου) το λες με την καλή έννοια....Φυσικά και σας ζηλεύουμε Τάσο, και μάλιστα πολύ, εγώ τουλάχιστον το λέω απροκάλυπτα!
Όπως τα λες είναι φίλε!Εσυ Παντελή (που σε ξερω καλά μέσα απο τα γραφόμενα σου) το λες με την καλή έννοια....
Σε άλλες περιπτώσεις κ ανάλογα τον χαρακτήρα η ζήλια βγάζει κακία...
Για να μπουμε κ στο θέμα μας..
Ξέχασα κάτι άλλο να πω...
Μου έφερε ένας φίλος μπολικα τεχνητά που πηρε απο temu..
Το πρωτο που έκανα ήταν να τα ζυγισω τον κάθε τύπο κ ειδα πως δεν έχουν μεγάλες αποκλίσεις αναμεταξύ τους(το μεσαίο είναι απαγορευτικό για το cw του καλαμιού μου) ..
Έπειτα δοκίμασα τις σαλαγκιες ασκώντας δυναμη κ προσπαθώντας να τις ανοίξω με χέρια κ μου φάνηκαν γερες κ με καλή κόψη...
Δεν ειδα να ακολουθεί κάτι ωστόσο ειδα πως έχουν καλή πλευση..
Αν μου το έλεγε πως θα παραγγειλει θα του προτεινα κάτι akakuma 5gr αντιγραφές duo που πιστευω πως θα έκαναν δουλειά..
ΥΓ
Χαζευω στο temu αλλά δεν έχω παραγγειλει ποτε κ γενικά από εξωτερικό αλλά η αλήθεια πως με τις εδώ τιμές.......
Ακουω κ τον Ζιάκα για το τι αγοράζει από το Amazon Japan κ με τι κόστος κ παθαίνω πλακα...
Αλλά όσο μπορώ βοηθάω τα "δικά μας" καταστήματα κ ας μας...τσεκουρίζουν...
Οπως υπάρχουν και πολλοι ντόπιοι που πετάνε σπόντες σε Αθηναίους. Εννοείται όχι από ζήλια ,αλλα απο «λύπηση» ή υπεροψία.Ίσως για αυτό κάποιοι που έρχονται διακοπές από Αθήνα βγάζουν ένα είδος ζήλειας, τους καταλαβαίνω από τον τρόπο που μιλάνε κ τις σπόντες που πετάνε.....
Αυτό είναι το πρωτο που κοιτάω γιατί ιδιαίτερα στο spinning κάποια τεχνητά ακόμα κ γνωστών εταιριών οι σαλαγκιες τους δεν συνάδουν με τα ψάρια που απευθύνονται...εχω ριξει ενα σκασμο λεφτα στο αλι εξπρες ... Για μενα αν δεις οτι καποιο απο τα τεχνητα σου δουλευουν αλλαζεις σαλαγκιες με ΒΚΚ ... Εχασα ενα απο τα μεγαλυτερα ψαρια στο ΛΡΦ λογω σαλαγκιας ... Τα φρενα ακουστηκαν 40 μετρα απο το μηχανακι , ολος ο κοσμος γυρισε και με κοιτουσε και καποια στιγμη εμεινα με το καλαμι στα χερια , για να μην πω τπτ αλλο. Ανοιξαν σαν γαρίφαλο τα αρπαδια ....Μια φορα συμβαινει μια φορα χανεις το καλο ψαρι .
Τωρα αν θες αποκλειστικα να ψωνισεις απο αλι εξπρες εχω δοκιμασμενα απο φιλους και απο εμενα σηλικονες και ψαρακια για λρφ που δεν ξεπερνανε τα 5 ευρω το κομματι . Τα περισσοτερα ομως ειναι με παρτιδες , μπορει να παραγγείλεις και να δουλευει και οταν ξανα παρεις το ιδιο να ειναι για πεταμα..
Αντιγραφα με καλες πλύσεις κτλπ απο Ελλαδα θα προτιμούσα τα Ryuji.
Κι εγώ όσο μπορώ θα στηρίζω. Βασικά μ αρέσει και η επίσκεψη σε αυτά τα μαγαζιά και χαζεύω διαφορα. Φιλαράκια οι περισσότεροι ,καφέ τσιγάρο και ψέματαΑλλά όσο μπορώ βοηθάω τα "δικά μας" καταστήματα κ ας μας...τσεκουρίζουν...