Όλοι θέλουν να έχουν μια φεράρι; Είσαι σίγουρος; Ακόμα και έτσι να είναι στο ψάρεμα όλοι θέλουν να έχουν duo και δεν μπορούν; Θεωρώ την μεταφορά άκυρη για αυτό και διαφώνησα κυρίως. Οι Ιάπωνες είναι τρομέροι σε όλα τους!Αγαπητέ βασική θα διαφωνήσω κάθετα , όταν λέμε Φεράρι φυσικά δεν εννοούμε ότι είναι το καλύτερο καθώς υπάρχουν αξιόλογες μάρκες που είναι διαχρονικές . Αλλά όλοι θέλουν να έχουν μια Φεράρι .
Η τεχνογνωσία , η δουλειά και η ποιότητα των υλικών καθιστά την εκάστοτε εταιρία στις τοπ σειρές .
Με το ίδιο σκεφτικό γιατί έψαχνες να αγοράσεις choke kicks ? Το ίδιο δεν θα κάνει και ένα μαμά ή μιας άλλης εταιρείας ; Γιατί πήρες μια μπερετα( τυχαία ) και δεν πήρες ένα Churchill. ? Δεν σκοτώνει το τουρκικό ;
Όπως και να έχει οι Ιάπωνες είναι χρόνια μπροστά . Δεν τους φτάνουμε
Choke kicks έψαχνα να πάρω για την περίπτωση που θα βελτίωνε την κατανομή και τα μέτρα καταβολής, όταν κατάλαβα ότι εγώ με τις δικές μου ικανότητες δεν θα έβλεπα διαφορά, άλλαξα γνώμη. Το τούρκικο σκοτώνει αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι χαμηλότερη από την μπερέτα και στατιστικά θα έβγαζε προβλήματα. Δεν συζητάω για την χώρα προέλευσης γιατί τα ίδια θα σου έλεγα και για τα μπαικαλ.
Δεν έχω καταλάβει σε τι διαφωνείς πάντως