Επειδη εχω πολλα παρε δωσε με Αμερικη εχω μια μεγαλη shopping list για γνωστους και φιλους. Τα τσοκακια ειναι απο τα πιο δημοφιλη ειδη που ψωνιζω απο εκει. Ετσι και εγινε την τελευταια φορα. Παραγγειλα για φιλο το ü4 και το passing του Müller για Remington. Τα τσοκ μου τα εφερε Αμερικανος συνεργατης μου στην Ευρωπη. Οταν εφθασαν ανακαλυψα οτι εκαναν λαθος και αντι για το passing μου εστειλαν το decoy. Η εταιρεια παραδεχθηκε αμεσως το λαθος της και προθυμοποιηθηκε να μου το αλλαξει. Εγω εν τω μεταξυ κατεβαινα Ελλαδα και ειχα υποσχεθει του φιλου μου το τσοκ. Ειχα διαβασει εδω στο φορουμ μεσω του Γερασιμου οτι η maxgear πηρε την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα και ρωτησα τον Μüller αν θα μπορουσα να τα ανταλλαξω μεσω της εδω αντιπροσωπειας πληρωνοντας οποια διαφορα. Η Müller εστειλε mail σε μενα με cc τον Λεωνιδα, αλλα μου ειπε και παραλληλα οτι εξαρταται απο τη maxgear αν θα γινει καθοτι δεν αγορασα το τσοκ απο εκει, πραγμα που καταλαβαινα. Το mail εφτασε στα χερια του Γερασιμου, ο οποιος με συνοπτικες διαδικασιες μου ανταλλαξε το τσοκ. Φοβερο service και μεγαλη εξυπηρετηση τοσο απο τη Müller και περισσοτερεο απο την maxgear. Χιλια ευχαριστω και απο εδω στο Λεωνιδα και το Γερασιμο για οτι εκαναν για μενα.