φιλε μου γερασιμε οχι μονο ηρθε αλλα σημερα ηταν η δευτερη απογευματινη που δοκιμαστηκε απλα δεν μπορω ακομα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι εριξα σε λιγα πουλια.εχω ομως να πω το εξης.στα 2 αυτα απογευματινα συνολο μου περασανε περιπου 7-8 πουλια.εριξα τα 4 τα τρια μονοντουφεκια και το 1 2πλη.με ζορισε λιγο σε κοντινες τουφεκιες της ταξης των 10-15 μετρων αλλα ρε φιλε απο τα 20 μετρα και πανω κανει πολυ θεαματικα σκοτωματα.πουλια νεκρα ακαριαια χωρις αιματα και χωρις ξεπουπουλιασματα.το εντυπωσιακο ειναι η δυναμη με την οποια το πουλι τρωει την τουφεκια πεφτει εκει που το σκοτωνεις ουτε εκατοστο πιο πανω η πιο κατω.μακαρι αυτες οι πρωτες εντυπωσεις να καλυτερεψουν στην συνεχεια.παντως μεχρι τωρα απ αυτα τα λιγα που εχω δει μονο καλα λογια εχω να πω.περιμενω τ ατσαλινα να τσιμπησω κι ενα u3Ευριπίδη ήρθε?
το Passing βλεπω οτι το δινει για 40-65 μετρα. θεωρητικα παντα σε ποια συσφιξη αντιστοιχει? επισης το εχει δοκιμασει καποιος κατω απο τα 40 μετρα να μας πει πως συμπεριφερεται. ευχαριστω
φιλε μου γερασιμε οχι μονο ηρθε αλλα σημερα ηταν η δευτερη απογευματινη που δοκιμαστηκε απλα δεν μπορω ακομα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι εριξα σε λιγα πουλια.εχω ομως να πω το εξης.στα 2 αυτα απογευματινα συνολο μου περασανε περιπου 7-8 πουλια.εριξα τα 4 τα τρια μονοντουφεκια και το 1 2πλη.με ζορισε λιγο σε κοντινες τουφεκιες της ταξης των 10-15 μετρων αλλα ρε φιλε απο τα 20 μετρα και πανω κανει πολυ θεαματικα σκοτωματα.πουλια νεκρα ακαριαια χωρις αιματα και χωρις ξεπουπουλιασματα.το εντυπωσιακο ειναι η δυναμη με την οποια το πουλι τρωει την τουφεκια πεφτει εκει που το σκοτωνεις ουτε εκατοστο πιο πανω η πιο κατω.μακαρι αυτες οι πρωτες εντυπωσεις να καλυτερεψουν στην συνεχεια.παντως μεχρι τωρα απ αυτα τα λιγα που εχω δει μονο καλα λογια εχω να πω.περιμενω τ ατσαλινα να τσιμπησω κι ενα u3
περιμενω τ ατσαλινα να τσιμπησω κι ενα u3[/QUOTE
ποιος ήταν το μοντέλο;.seveys.σήμερα ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση
Το passing είναι σύσφιξη 2,5 άστρων..Κάτω απο τα 40 μέτρα είναι μια τουφεκιά σφιχτή..Σαν να τουφεκάς με 2άρι..Το θέμα είναι οτι κράταει τον "κύκλο" ανέπαφο και ίδιο σε αποστάσεις 50μέτρων και..
ποιος ήταν το μοντέλο;.seveys.