MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
το Passing βλεπω οτι το δινει για 40-65 μετρα. θεωρητικα παντα σε ποια συσφιξη αντιστοιχει? επισης το εχει δοκιμασει καποιος κατω απο τα 40 μετρα να μας πει πως συμπεριφερεται. ευχαριστω

Ευριπίδη ήρθε?
φιλε μου γερασιμε οχι μονο ηρθε αλλα σημερα ηταν η δευτερη απογευματινη που δοκιμαστηκε απλα δεν μπορω ακομα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι εριξα σε λιγα πουλια.εχω ομως να πω το εξης.στα 2 αυτα απογευματινα συνολο μου περασανε περιπου 7-8 πουλια.εριξα τα 4 τα τρια μονοντουφεκια και το 1 2πλη.με ζορισε λιγο σε κοντινες τουφεκιες της ταξης των 10-15 μετρων αλλα ρε φιλε απο τα 20 μετρα και πανω κανει πολυ θεαματικα σκοτωματα.πουλια νεκρα ακαριαια χωρις αιματα και χωρις ξεπουπουλιασματα.το εντυπωσιακο ειναι η δυναμη με την οποια το πουλι τρωει την τουφεκια πεφτει εκει που το σκοτωνεις ουτε εκατοστο πιο πανω η πιο κατω.μακαρι αυτες οι πρωτες εντυπωσεις να καλυτερεψουν στην συνεχεια.παντως μεχρι τωρα απ αυτα τα λιγα που εχω δει μονο καλα λογια εχω να πω.περιμενω τ ατσαλινα να τσιμπησω κι ενα u3

Βίκτωρα από τις δικές μου εμπειρίες σε απογευματινά, στο 90% σε καλύπτει ο κύλινδρος και το U1. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν απογευματινά που οι τσίχλες πετάνε στον Θεό επειδή μπορεί να είσαι στην επιφάνεια του κάμπου ή της θάλασσας και να έχεις πίσω ένα ψηλό βουνό, αλλά στα απογευματινά που κυνήγαγα πάντα εγώ, οι τσίχλες δεν μπαίναν πάνω από τα 30 μέτρα το max.

Στο συγκεκριμενο καρτερι που εχω υποψιν τα πουλια δεν μπαινουν κατ'αναγκη ψηλα, αλλα μπορει να σου περνανε σε τραβερσες μακρινες. Παντα στο συγκεκριμενο πηγαινα με συνδυασμο 4 αστρα και LM, και τωρα με U2 και LM. Mενει βεβαια να δω στη πραξη πως θα τα παει, αλλα πιστευω οτι και τις κοντινες με το U2 δε θα εχεις προβλημα

το Passing βλεπω οτι το δινει για 40-65 μετρα. θεωρητικα παντα σε ποια συσφιξη αντιστοιχει? επισης το εχει δοκιμασει καποιος κατω απο τα 40 μετρα να μας πει πως συμπεριφερεται. ευχαριστω

Το passing είναι σύσφιξη 2,5 άστρων..Κάτω απο τα 40 μέτρα είναι μια τουφεκιά σφιχτή..Σαν να τουφεκάς με 2άρι..Το θέμα είναι οτι κράταει τον "κύκλο" ανέπαφο και ίδιο σε αποστάσεις 50μέτρων και..

φιλε μου γερασιμε οχι μονο ηρθε αλλα σημερα ηταν η δευτερη απογευματινη που δοκιμαστηκε απλα δεν μπορω ακομα να βγαλω ασφαλη συμπερασματα γιατι εριξα σε λιγα πουλια.εχω ομως να πω το εξης.στα 2 αυτα απογευματινα συνολο μου περασανε περιπου 7-8 πουλια.εριξα τα 4 τα τρια μονοντουφεκια και το 1 2πλη.με ζορισε λιγο σε κοντινες τουφεκιες της ταξης των 10-15 μετρων αλλα ρε φιλε απο τα 20 μετρα και πανω κανει πολυ θεαματικα σκοτωματα.πουλια νεκρα ακαριαια χωρις αιματα και χωρις ξεπουπουλιασματα.το εντυπωσιακο ειναι η δυναμη με την οποια το πουλι τρωει την τουφεκια πεφτει εκει που το σκοτωνεις ουτε εκατοστο πιο πανω η πιο κατω.μακαρι αυτες οι πρωτες εντυπωσεις να καλυτερεψουν στην συνεχεια.παντως μεχρι τωρα απ αυτα τα λιγα που εχω δει μονο καλα λογια εχω να πω.περιμενω τ ατσαλινα να τσιμπησω κι ενα u3

Οκ ευριπίδη..Να το δοκιμάσεις πίνακα..Να ξεκινήσεις απο τα 15 μέτρα και μετά να πηγαίνεις 10 μέτρα πίσω και τουφεκιά..Θα καταλαβείς πολλά!

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς μας φίλους οτι στο www.maxgearshop.gr υπάρχει και live chat για όποια τυχόν απορία..Επίσης σήμερα ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση της νέας Ελληνικής σειράς σκοπευτικών ρούχων και εξοπλισμού TwentyFiveStraight και πολύ σύντομα θα υπάρχουν διαθέσιμα στο eshop μας..

Το passing είναι σύσφιξη 2,5 άστρων..Κάτω απο τα 40 μέτρα είναι μια τουφεκιά σφιχτή..Σαν να τουφεκάς με 2άρι..Το θέμα είναι οτι κράταει τον "κύκλο" ανέπαφο και ίδιο σε αποστάσεις 50μέτρων και..

ευχαριστω για την ενημερωση. το σκεφτομουν για λαγο αλλα ειναι και κατι χαζολαγια που ερχονται και με τρακαρουν στα 15 μετρα. παντως πιστευω οτι και για κοντα και για μακρια ειναι η καλυτερη προταση το passing

.congrats..congrats..congrats.καλημερα σας.θα ηθελα και παλι να ευχαριστησω τον κ.μητσιαλη για τη συμβουλη του ν αγορασω το u2 για τ οπλο μου.μετα απο το τριτο απογευματινο που εκανα εχθες αν κι εφτασα αργα στον κυνηγοτοπο λογω δουλειας απο τις 5.15 εως τις 5.30 σκοτωσα 6 πουλακια απο τα 15 εως τα 35 μετρα και τ αποτελεσμα το ιδιο.το πουλι ετρωγε με τετοια δυναμη την τουφεκια που εμενε ξερο.εχω δουλεψει επι το πλειστον lm briley σε διαφορα οπλα απο beretta μεχρι και rem αλλα αυτο το πραγμα που βλεπω απ το muller δεν το εχω ξαναδει.τωρα που αρχιζω και το μαθαινω ουτε στις κοντινες εχει θεμα με σφιχτη τουφεκια.αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω.αντε φερτε και τ ατσαλινα γιατι με τρωει το χερακι μου

Status
Not open for further replies.
Back