MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
οχι χρηστο αν και αρμοδιοτερος ν απαντησει ειναι ο γερασιμος και ο λεωνιδας νομιζω οτι γι ατσαλινα ειναι μονο τα waterfowl.δεν ξερω αν τ ατσαλινα muller που θα ερθουν καποια στιγμη εδω ειναι καταλληλα γι ατσαλινα σκαγια

Επειδή ψήνω τον συγκυνηγό μου τον Γιώργο να πάρει τσοκ Muller για την Urika II Gold. Θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η διαφορά των Competition (Αλουμινίου) με τα Waterfowl (Ατσάλινα)
Για ατσάλινα είναι κατάλληλοι και οι δύο τύποι;

Οχι Χρήστο δεν κανουν τα competition για ατσάλινα και ασε που ειναι μεχρι 32gr φυσίγγια και νούμερο σκαγιών 7..Με τα waterfowl μπορεις να ριξεις τα παντα απο 24γρ μεχρι και super magnum,μονοβολα κλπ κλπ..Τα ατσάλινα competition μεχρι στιγμής έχουν βγει μονο για beretta optima και optima HP Και αυτο το εκανε γιατι αυτοί οι 2 τύποι ειχαν και τα περισσότερα προβλήματα..Εχω παραγγείλει για το δικο μου το δικαννο 2 Ü2 ατσάλινα..Αλλα επειδη μετακομίζουν τα γραφεία τους εκει στο Αμέρικα έχουν αργήσει λίγο..

Με τα waterfowl μπορεις να ριξεις τα παντα απο 24γρ μεχρι και super magnum,μονοβολα κλπ κλπ..

Δηλαδή και ατσάλινα...
Είχα μπερδευτεί λίγο. Νόμιζα ότι ήρθαν τα ατσάλινα και ήταν τα waterfowl. Οπότε υπάρχουν τα competition, τα waterfowl και περιμένουμε και τα competition ατσάλινα... σωστά; .hit.:)

Περιορισμοί ως προς την ασφάλεια δεν ξέρω αν υπάρχουν, αν δηλαδή μπορείς να ρίξεις μπίλιες ή πάνω από 32γρ με τα ατσάλινα competition αλλά λογικά κάποιος περιορισμός θα υπάρξει με στόχο να μην παραγκωνιστούν τα waterfowl τα οποία είναι και του πανακρίβου.

Περιορισμοί ως προς την ασφάλεια δεν ξέρω αν υπάρχουν, αν δηλαδή μπορείς να ρίξεις μπίλιες ή πάνω από 32γρ με τα ατσάλινα competition αλλά λογικά κάποιος περιορισμός θα υπάρξει με στόχο να μην παραγκωνιστούν τα waterfowl τα οποία είναι και του πανακρίβου.

Αν υπάρξουν περιορισμοί και στα ατσάλινα competition τότε για τον βάλτο από Muller τα waterfowl είναι μονόδρομος...

Υπαρχουν σκοπευτηρια, ακομα και στην Αμερικη, που επιβαλλουν μονο τη χρηση ατσαλινων σκαγιων;

Παρέλαβα και εγώ σήμερα τα γάντια. Άριστο κράτημα, άριστη εφαρμογή στο χέρι χωρίς να σε περιορίζει στο να γεμίσεις το όπλο. Το τέλειο γάντι πραγματικά. :)

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γεράσιμο που απαντούσε σε ότι απορία είχα και ασχολήθηκε με την παραγγελία μου. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. .shake hands.

Ενημερώνουμε τους φίλους οτι η Max gear εχει πλέον τα δικά τις γραφεία και βρισκόμαστε στην οδό Πεύκων 92 στην Μεταμόρφωση(πίσω απο το πράκτικερ)..Το ωράριο μας ειναι 9:00-18:00 και στις 23 Δεκέμβρη έχουμε εγκαίνια..Οποίος φίλος βρεθεί κοντά στην περιοχή εννοειτε να περασει να γνωριστούμε και να κεράσουμε καφέ!

Ενημερώνουμε τους φίλους οτι η Max gear εχει πλέον τα δικά τις γραφεία και βρισκόμαστε στην οδό Πεύκων 92 στην Μεταμόρφωση(πίσω απο το πράκτικερ)..Το ωράριο μας ειναι 9:00-18:00 και στις 23 Δεκέμβρη έχουμε εγκαίνια..Οποίος φίλος βρεθεί κοντά στην περιοχή εννοειτε να περασει να γνωριστούμε και να κεράσουμε καφέ!

Κηράσει πουτό ; .sarcastic.

"Επειδή και στο κυνήγι οι απαιτήσεις είναι υψηλές,διαθέτουμε στον Έλληνα κυνηγό τα καλύτερα προϊόντα! Τσοκ Müller και γάντια MacWet. Διαθέσιμα στο www.maxgearshop.gr"

sg20qa.jpg

Status
Not open for further replies.
Back