MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ MAXGEAR

Η εταιρεία MaxGear, η πιο δυναμική νέα εταιρεία στον τομέα εξοπλισμού κυνηγίου και σκοπευτηρίου, μεταφέρθηκε στις νέες της εγκαταστάσεις (γραφεία, αποθήκες, έκθεση, κατάστημα) στην Μεταμόρφωση, στην οδό Πεύκων 92 (GoogleMaps: MaxGear) και θα κάνει τα εγκαίνιά της την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015 στις 6 το απόγευμα.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχτούμε τους νέους και παλιούς φίλους και να πιούμε ένα ποτό στο νέο μας χώρο.

Το ωράριο ποιο είναι Γεράσιμε ;
Πριν απο τα εγκαίνια λειτουργείτε κανονικά ;,πας και βρεθω απο κει αφου ειναι σχετικά κοντά μου

[Q.sarcastic.UOTE="BeReT, post: 56199, member: 11"]Είμαστε κάθε μέρα 9-6 Μήτσο..πέρνα όποτε θες[/QUOTE]
Το 6 δεν ειναι λίγο νωρίς για κλείσιμο ,δεδομένου οτι τις καθημερινές όλοι δουλεύουν και ειναι λίγο δύσκολο να προλάβουν;
Καλα, όσο για το πουτό είναι νωρίς ,δεν λέω !
.sarcastic.

[/QUOTE]
Το 6 δεν ειναι λίγο νωρίς για κλείσιμο ,δεδομένου οτι τις καθημερινές όλοι δουλεύουν και ειναι λίγο δύσκολο να προλάβουν;
Καλα, όσο για το πουτό είναι νωρίς ,δεν λέω !
.sarcastic.[/QUOTE]
Θα υπάρχει και τσαγακι για τους υπερηλικες :p.

Γεράσιμε και το Σάββατο είστε ανοιχτά; Θα ήταν μια λύση πάντως γιατί νομίζω ότι το νωρίτερο που θα σχολάμε οι περισσότεροι είναι 5 και αν δεν είμαστε κοντά στην περιοχή και πάλι δεν θα προλαβαίνουμε.

Γεράσιμε και το Σάββατο είστε ανοιχτά; Θα ήταν μια λύση πάντως γιατί νομίζω ότι το νωρίτερο που θα σχολάμε οι περισσότεροι είναι 5 και αν δεν είμαστε κοντά στην περιοχή και πάλι δεν θα προλαβαίνουμε.

Οχι Μάνο Σ/Κ είμαστε κλειστά..

Status
Not open for further replies.
Back