ασε ρε.θα σε προλαβω.εβαλα πλωρη για decoy η θα μου πει και μενα ο γερασιμος το passing ε ε ε??????Παντως απο τα οσα εχω δει μεχρι τωρα στο κυνηγι, το ατσαλινο U2 θα ειναι το επομενο.
ασε ρε.θα σε προλαβω.εβαλα πλωρη για decoy η θα μου πει και μενα ο γερασιμος το passing ε ε ε??????Παντως απο τα οσα εχω δει μεχρι τωρα στο κυνηγι, το ατσαλινο U2 θα ειναι το επομενο.
ασε ρε.θα σε προλαβω.εβαλα πλωρη για decoy η θα μου πει και μενα ο γερασιμος το passing ε ε ε??????
Ωχ. Βλεπω τον Βικτωρα να μην τον χωραει η Κρητη και να ανηφοριζει προς τα βορεια της χωρας για πρακτικες δοκιμες!!!
Τα έχω πάρει ήδη αυτα τα γάντια Αρι και έχουν πολύ καλή αίσθηση... ό,τι καλύτερο έχω βάλει..Μπραβο κ στην εταιρια κ στον Γερασιμο για την εξυπηρετηση... Τα γαντακια τα γλυκοσκανταλιαζω...
Ρωτάω αυτούς που πήραν ήδη γαντάκια, το νούμερο που διάλεξαν ηταν το σωστό ?? μέτρησαν το πλάτος των δακτύλων, οπως περιγράφει το site ???
Γεράσιμε, στο μαγαζί στην Κανιγγος υπάρχουν live δείγματα για να δοκιμάσει καποιος το σωστό μέγεθος και να δει τις διάφορες μεταξύ short & long ???
ακριβως ετσι ειναι.μετρησα τη παλαμη και ηταν ακριβως το νουμερο.στην αρχη ειναι σφιχτα αλλα μετα απο λιγο παιρνουν τη φορμα του χεριου σαν γαντι.καλο εεεεε???Ρωτάω αυτούς που πήραν ήδη γαντάκια, το νούμερο που διάλεξαν ηταν το σωστό ?? μέτρησαν το πλάτος των δακτύλων, οπως περιγράφει το site ???
Γεράσιμε, στο μαγαζί στην Κανιγγος υπάρχουν live δείγματα για να δοκιμάσει καποιος το σωστό μέγεθος και να δει τις διάφορες μεταξύ short & long ???
καλησπερα σας.για μια ακομα φορα θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της maxgear για την αμεση ανταποκριση στην παραγγελια του τσοκ που εκανα για τ οπλο μου.τον γερασιμο τον κ.δουρακο για την επικ. που ειχαμε και τελος τον κ.μητσιαλη ο οποιος ειχε την καλη διαθεση να μου αφιερωσει τον χρονο του τηλεφωνικα και να με βοηθησει στην επιλογη του καταλληλου τσοκ για τα κυνηγια που του ανεφερα οτι μ ενδιαφερουν πιο πολυ.μπραβο παιδια για τη προσπαθεια και συνεχιστε ετσι.λογικα αυριο το τσοκ θα ειναι στην κατοχη μου και μετα τις πρωτες δοκιμες θα σας αναφερω τις εντυπωσεις μου.να ειστε σιγουροι οτι με τον τροπο που λειτουργειτε θα κερδισετε πολυ κοσμο