MAX GEAR

• Thread starter Thread starter leo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
παρεπιπτοντως να προσθεσω οτι τα γαντια mac wet δοκιμαστηκαν το περασμενο σαββατο σε απογευματινο με βροχη και υγρασια και ειναι ακομα καλυτερα απο την περιγραφη του σχετικου βιντεο.χερια ζεστα κανενα γλυστρημα στο κρατημα του οπλου παιρνεις φυσιγγια και γεμιζεις ανετα χωρις την παραμικρη ενοχληση.απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει.κι ενω εφαγα αρκετη βροχη οταν πηγα στο αυτοκινητο και τα εβγαλα τα χερια μου ητανε στεγνα.μπραβο παιδια πολυ καλο προιον

Ωχ. Βλεπω τον Βικτωρα να μην τον χωραει η Κρητη και να ανηφοριζει προς τα βορεια της χωρας για πρακτικες δοκιμες!!!

Παλια το κανα καθε χρονο, για τσιχλες ομως ενα διημερακι-τριημερακι καπου στη Πελασγια-Αμφικλεια. Πλεον τα λεφτα δε μου το επιτρεπουν, μου χει λειψει ομως.

Ρωτάω αυτούς που πήραν ήδη γαντάκια, το νούμερο που διάλεξαν ηταν το σωστό ?? μέτρησαν το πλάτος των δακτύλων, οπως περιγράφει το site ???
Γεράσιμε, στο μαγαζί στην Κανιγγος υπάρχουν live δείγματα για να δοκιμάσει καποιος το σωστό μέγεθος και να δει τις διάφορες μεταξύ short & long ???

Ρωτάω αυτούς που πήραν ήδη γαντάκια, το νούμερο που διάλεξαν ηταν το σωστό ?? μέτρησαν το πλάτος των δακτύλων, οπως περιγράφει το site ???
Γεράσιμε, στο μαγαζί στην Κανιγγος υπάρχουν live δείγματα για να δοκιμάσει καποιος το σωστό μέγεθος και να δει τις διάφορες μεταξύ short & long ???

Ετσι ακριβώς Μένιο όπως τα λέει το site..
Τα κοντά να πάρεις..

Nαι Μενιο, οπως τα λεει. Μετρησα και ξαναμετρησα, και τελικα πηρα τα σωστα. Στην αρχη ειναι στενα, αλλα οπως μου ειπαν τα παιδια, θα ανοιξουν λιγο (οπως και εγινε) και θα παρουν τη φορμα του χεριου σου.

ακριβως ετσι ειναι.μετρησα τη παλαμη και ηταν ακριβως το νουμερο.στην αρχη ειναι σφιχτα αλλα μετα απο λιγο παιρνουν τη φορμα του χεριου σαν γαντι.καλο εεεεε???

Επειδή εκφράζονται θετικότατα σχόλια για τα γάντια, μπορεί κάποιος να βάλει ένα link για τα αντίστοιχα γάντια ώστε να μην ψάχνεται ι προς τα πίσω ο κάθε ενδιαφερόμενος;

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα muller chokes...το έχω απορία...
Τα "waterfowl" υστερούν σε απόδοση με μολύβδινα φυσίγγια σε σχέση με τα αντίστοιχα "competition"?

Καλημέρα σε όλους..Μένιο υπάρχουν στην Κάνιγγος ναι και μπορείς να πας να δοκιμάσεις καθημερινές 9-5..Το γάντι οταν το βάλεις πρέπει να είναι τσίτα γιατί μετα απο την πρώτη δεύτερη φορεσιά ανοίγουν ελάχιστα..Γιώργο η διαφορά τους είναι οτι στα competition μπορείς να ρίξεις μέχρι 32gr σκάγια και no6 ενώ στα waterfowl ρίχνεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς δλδ ακόμα και μονόβολο..Και για να σου απαντήσω στο ερώτημά σου οχι δεν υστερούν καθόλου..Μπορώ να σου πω και αντιθέτως έχουν καλύτερη απόδοση στο κυνήγι..Σε λίγο καιρό ολη η σειρά competition θα βγει και σε ατσάλινα..

καλησπερα σας.για μια ακομα φορα θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της maxgear για την αμεση ανταποκριση στην παραγγελια του τσοκ που εκανα για τ οπλο μου.τον γερασιμο τον κ.δουρακο για την επικ. που ειχαμε και τελος τον κ.μητσιαλη ο οποιος ειχε την καλη διαθεση να μου αφιερωσει τον χρονο του τηλεφωνικα και να με βοηθησει στην επιλογη του καταλληλου τσοκ για τα κυνηγια που του ανεφερα οτι μ ενδιαφερουν πιο πολυ.μπραβο παιδια για τη προσπαθεια και συνεχιστε ετσι.λογικα αυριο το τσοκ θα ειναι στην κατοχη μου και μετα τις πρωτες δοκιμες θα σας αναφερω τις εντυπωσεις μου.να ειστε σιγουροι οτι με τον τροπο που λειτουργειτε θα κερδισετε πολυ κοσμο

καλησπερα σας.για μια ακομα φορα θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια της maxgear για την αμεση ανταποκριση στην παραγγελια του τσοκ που εκανα για τ οπλο μου.τον γερασιμο τον κ.δουρακο για την επικ. που ειχαμε και τελος τον κ.μητσιαλη ο οποιος ειχε την καλη διαθεση να μου αφιερωσει τον χρονο του τηλεφωνικα και να με βοηθησει στην επιλογη του καταλληλου τσοκ για τα κυνηγια που του ανεφερα οτι μ ενδιαφερουν πιο πολυ.μπραβο παιδια για τη προσπαθεια και συνεχιστε ετσι.λογικα αυριο το τσοκ θα ειναι στην κατοχη μου και μετα τις πρωτες δοκιμες θα σας αναφερω τις εντυπωσεις μου.να ειστε σιγουροι οτι με τον τροπο που λειτουργειτε θα κερδισετε πολυ κοσμο

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Ευριπίδη! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς και να το χαρείς!

Status
Not open for further replies.
Back