Σε ορισμένα B 25 ισχύει αυτό και λύνεται εύκολα.Οι σκανδαλες Παύλο θέλουν να έχεις φάει μπριζόλα για να ρίξουν;;
Eχεις δικιο φιλε. Το μετρησα τωρα και ειναι 15 mmΝομίζω ότι λές λίγα. Την βλέπω σάν την broadway των B 25. 14 ή 16 mm!
Καλορίζικα και γιά τα 2 όπλα.
Πανέμορφα!!
Πάααρα πολύ καλό βάρος για 81 και με ίσια 10άρα ρίγα!Θα φάς έρωτα μαυτό..(θα με θυμηθείς)
Πάααρα πολύ καλό βάρος για 81 και με ίσια 10άρα ρίγα!Θα φάς έρωτα μαυτό..(θα με θυμηθείς)
Οσο για το αχρωμίωτο, μου έκανε εντύπωση αν και δεν φαίνεται καλά στη 9η φωτο που έχει ανεβάσει, πάνω από τα νουμερα εκεί που σκιάζει έχει σταμπαρισμένο το γράμμα "C"που σημαίνει στα browning και miroku ότι είναι χρωμιωμένες. Αφου όμως τις παρήγγειλες αχρωμίωτες πάσο.
Για πες μας να μαθαίνουμε...Για να ξεχωρίσουμε την αχρωμιωτη από την χρωμιωμένη πρέπει να κάνουμε το test του υγρού.
Απαπα!!! Παρεξηγήσεις εδώ μέσα;;; Μακριά από μας !!!Ετσι για την κουβέντα χωρίς να αφορά το ωραιότατο όπλο του Παύλου από πάνω και παρεξηγηθώ.
Καλορίζικα Παύλο και ευτυχώς που παραχώρησα την θέση μου και το απόχτησες μιας και το είπα στον φίλο μας, αυτό είναι για τον Παύλο να τα κάνει ζευγάρι! Αφού αυτός δεν αξιόθηκε και κοιτάζει κάτι σε 694??....Euxαριστω για τις ευχες σας. Για την ιστορια το ΜΚ38 το ειχα στοχο απο καιρο. Δεν ειχα σκοπο να παρω δευτερο, αλλα μου εκατσε μια τοσο καλη ευκαιρια με το τραποντουφεκο σε αριστη κατασταση που το εκλεισα μεσα σε 10 λεπτα το περασμενο Σαββατο
Το 694??.... είναι κινητό?Εχει όπλα καλά εκεί?Καλορίζικα Παύλο και ευτυχώς που παραχώρησα την θέση μου και το απόχτησες μιας και το είπα στον φίλο μας, αυτό είναι για τον Παύλο να τα κάνει ζευγάρι! Αφού αυτός δεν αξιόθηκε και κοιτάζει κάτι σε 694??....
Τόφαγε το μαχαίρι αυτό στο δικό μου ....
Γιατί? αφου είναι κουμπωτό -κωνικό...βγαίνει ευκολαΤόφαγε το μαχαίρι αυτό στο δικό μου ....
Πολυ καλα οπλα και στιβαρη κατασκευη..και δεν τους το χα τους Ιαπωνες
Παλιό 3800 S grade 5 αλλά η αλήθεια είναι ότι δέν δοκίμασα να το βγάλω .Γιατί? αφου είναι κουμπωτό -κωνικό...βγαίνει ευκολα