Καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς σε φτερωτά και δισκάκια.........
Καλοντουφεκο, να'σαι γερός να το χαρείς σε φτερωτά και δισκάκια.........
να του πιεις το αιμα ,καλοριζικο.
καλορίζικο καλοτούφεκο και να το χαρείς
Δεν θες κάτι άλλο..... μόνο άλλο ένα Perazzi! Γιατί όταν θα δεις πόσο μεγάλο όπλο είναι, θα πεις να πάρω και ένα mx8 έτσι για να υπάρχει.....!
Υστερόγραφο!
Και εγώ ήμουν κάτοχος B25 πάρα πολύ ικανοποιημένος αλλά όταν έπιασα και κυνήγησα με το αδέρφι του δικού σου, άλλαξα γνώμη! Δεν το ξανά κυνήγησα και το πούλησα χωρίς να το έχω μετανιώσει.
Εγώ δεν λέω τίποτα!!!!!!Μην λές τέτοια ρε φίλε.. (με τρέλανε και το ΜΧ2-L)
Yστερόγραφο.
Το mx2-L είναι ένα mx8 (map) με υπερυψωμένη παραλληλη σφηνωηδής ρίγα χωρίς επιλογέα όπως και τα περισότερα mx8 ΑΛΛΑ ρίχνει πρώτα την πάνω καννη..
Λόγω ότι πέρσι σχεδόν κάθε εβδομάδα ήμουν στο σκοπευτήριο αποφάσισα να πάρω ένα ποιό (καθαρόαιμο) όπλο από αυτά που έχω και έπαιζα.
Ψάχνοντας και μέσω γνωστού πήρα ένα ΜΧS με 81cm , τσοκ, ρυθμιζόμενο κοντάκι και 11-7 ρίγα .
Δεν έχω προλάβει να το ρίξω στο σκοπευτήριο αλλα από δύο φορές που το έριξα στο βουνό το όπλο είναι αλλού. Αν και βαρύ σε σύγκριση με τά άλλα που έχω κουνάει ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , έχει τρομερή σκοπευτική γραμμή και η αίσθηση της σκανδάλης είναι άπαιχτη.δοκίμασα πριν το πάρω και άλλα τρία.
ενα granditalia ένα MX2-L και ένα MX-8 όλα 75CM. ζυγίστηκα ανάμεσα στο MX2-L και στο MXS
Καλοριζικο με πολλες και αξεχαστες τουφεκιες!