Dimitris benelli
Banned
Το 682 σε 81 έχει 1500 γρ κανες περίπου. Υπάρχει άλλο όπλο με 81 κάνες κ 1400 γρ με σταθερά τσοκ. Όπλο σπορτιγκBeretta?
Το 682 σε 81 έχει 1500 γρ κανες περίπου. Υπάρχει άλλο όπλο με 81 κάνες κ 1400 γρ με σταθερά τσοκ. Όπλο σπορτιγκBeretta?
Όχι δεν τα πάω καλά με τεχνικά χαρακτηριστικά. Του Teo το win πάντως που είναι 81 δεν χορταίνεις να το επομίζεις. Φοβερό τουφέκι για μένα και ας θεωρείτε "φθηνό". Σκυλιά μαύρα!Ολα τα 81 έχουν πάρα πολύ βαριές κανες. 1650 έως κ 1700 γραμμάρια. Μόνο ένα 81 έχει 1400 γραμμάρια κάννες. Πάει το μυαλό σου ποιο;;;;
Είναι beretta?Το 682 σε 81 έχει 1500 γρ κανες περίπου. Υπάρχει άλλο όπλο με 81 κάνες κ 1400 γρ με σταθερά τσοκ. Όπλο σπορτιγκ
Να μην σας ζαλίζω μόνο το Krieghoff parkour έχει σε 81 κάνες 1380 γραμμάρια περίπου βάρος. Κ για αυτό έχει μια απίστευτη καταδειξη με απίστευτη ακρίβεια κ ταχύτητα.Είναι beretta?
Εμενα μητσο το 682 με 76αρες κανες μου φαίνεται ελαφρύ στα χέρια,θα θελα παραπάνω αδρανείς...το 81 το mxs για τα γούστα μου έχει πολύ καλύτερο swing....από σκανδαλες δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά αν και μια πουλά το έριξα το perazzi !Να μην σας ζαλίζω μόνο το Krieghoff parkour έχει σε 81 κάνες 1380 γραμμάρια περίπου βάρος. Κ για αυτό έχει μια απίστευτη καταδειξη με απίστευτη ακρίβεια κ ταχύτητα.
Μην είσαι απόλυτος,Οχι όλα. Είναι αρκετά κάτω από 1600.Ολα τα 81 έχουν πάρα πολύ βαριές κανες. 1650 έως κ 1700 γραμμάρια. Μόνο ένα 81 έχει 1400 γραμμάρια κάννες. Πάει το μυαλό σου ποιο;;;;
Με ελληνικό mxs έριξες ή με εισαγωγής?Εμενα μητσο το 682 με 76αρες κανες μου φαίνεται ελαφρύ στα χέρια,θα θελα παραπάνω αδρανείς...το 81 το mxs για τα γούστα μου έχει πολύ καλύτερο swing....από σκανδαλες δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά αν και μια πουλά το έριξα το perazzi !
Θα πω ψέματα και δεν το θέλω...ένα φιλαράκι το έχει ο Σπύρος,λογικά τον ξέρεις!Με ελληνικό mxs έριξες ή με εισαγωγής?
Μαύρη βάση είχε το συγκεκριμένο!Με ασημί βάση δεν εχει εισάγει η ελληνική αντιπροσωπεία.Τα επέστρεψαν όλα απότι εχω μάθει για να τους προσθέσουν βάρος στο κοντάκι..και πάλι παρέμειναν μπροστόβαρα.
Αν έχεις ρίξει με ένα από δαυτα είναι καπως βαριά.
ΑναμενωΜάλλον έχεις δεί την νύχτα.Τήν μέρα θα την δείς όταν συναντηθούμε..
Έτσι από περιέργεια μπορείς να μου πεις κάποια;Μην είσαι απόλυτος,Οχι όλα. Είναι αρκετά κάτω από 1600.
1670 γρ κανες εχει το Mxs φίλε σε 81 εκΘα πω ψέματα και δεν το θέλω...ένα φιλαράκι το έχει ο Σπύρος,λογικά τον ξέρεις!
Εμενα μαρεσουν αυτά....την θέλω λίγο περισσότερη αδράνεια!1670 γρ κανες εχει το Mxs φίλε σε 81 εκ
Ποιο είναι ανώτερο παυλαρα;Του Σπύρου το mxs δεν έχει καμία μα καμία μα καμία σχέση με του Άρη
Λες και φτιάχτηκε σε άλλο εργοστάσιο ένα πράμα
Ναί.Σειρά sporting 680-,Dt10 με τους 18.6 ,dt11,Το 525 πάντα σε sporting και το gp,To 325 το δικό μου με γεμάτες πλαιινες στα 1605,Kemen,..Έτσι από περιέργεια μπορείς να μου πεις κάποια;